Skip navigation


A-nceput de ieri s-apara
Cate-o groapa de rahat.
Vremea s-a mai imbunat,
Strazile-au ramas prin tara
Ca la sat.

Sunt transee, nu sosele
Nu poti circula deloc
Caci sunt gropi din loc in loc
Mari cat sa-l ascunzi in ele
Si pe Boc.

Si cand ploua toate-au apa
Nu se vede, dar precis
Ca se-ascunde un abis
Cam in ori-si-ce baltoaca
E de vis

Nu soferii sunt miopi
Cand conduc.Ci trebui spus,
C-au o mare vina-n plus:
Si sunt “prosti de dau in gropi”
Cei de sus.

Zici ca merg pe-alta planeta
Avem gropi ca-n cimitir
Nu le treci nici dac-ai TIR.
Si voi vreti rovinieta?
Hai sictir !

2 Comments

  1. E greu de inteles conspiratia dvs anti-Basescu, este mai mult distractiva..comica decat rautacioasa din punctul meu de vedere. Poate am fi sustinut-o mai multi in cazul in care am fi avut o optiune mai buna la alegeri…dar adevarul este evident,nu a existat si nu exista o optiune mai buna! Toti sunt o apa si un pamant! Nu e ca si cand pana sa fie Base presedinte Romania a trait numai in “lapte si miere” si de cand e el totul s-a stricat, ba dimpotriva, pana si cei mai simpli cetateni au observat micile imbunatatiri..Se stie cine il sustine pe Geoana, si poporul poate s-a saturat sa mai fie tiranizat de Iliescu, in mod direct sau din indirect. In anul 1989 oameni care ar fi putut sa imi fie parinti..unchi..bunici..au murit crezand ca pot aduce o schimbare benefica Romaniei, din pacate acei oameni au merit degeaba, si mai mult, am ajuns, tineri de 20 30 ani sa ne dorim sa fi trait pe vremea lui Ceausescu, de la oamenii batrani auzim ca era mai hine, lumea era mai cinstita, job-ruile se gaseau mult mai usor, munca era apreciata, studiile la fel…acum avem decat 2 optinui: ne chinuim in Romania de mizerie, care se chinuie Basescu sa o imbunatateasca..dar il mancati voi de “cur”, sau sa mergem sa ne incercam norocul in alte tari, si sa fim tratati in ultimul hal din cauza “faimei” create de romanii cocalari care nu il sufera pe basescu ca le taie din furaciuni.
    Sunteti de ras, nu va ajunge cata rusine a-ti adus Romaniei in utlimii 20 ani sustinandu-i pe comunistii care ne-au vandut tara!

    • “a-ti adus Romaniei” se scrie fara liniuta de despartire adica “ati” – in rest nu te mai chinui ca poate .. doare prostia … dar mi-a placut asta cu comunistii ( evident basescu a fost orice altceva decat comunist sau securist)


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: