Skip navigation


9 Comments

 1. Eu nu l-am votat si bine am facut.

 2. Vremea vorbelor trece ….
  Soseste vremea FAPTELOR !

 3. Cine l-a votat se poate mîndri ! Să le fie de cap aşa o alegere !

 4. Invazie de filmulete pe blog …
  Ar mai trebui cate o postare legata de idiotenia poporului roman, ca doara noi l-am ales, nu chinezii.

  Culmea … la greci nu se mai da al 13-lea si al 14-lea salar, s-au inghetat salariile si s-au taiat sporurile iar ei au iesit urmatoarea zi in strada si au incendiat bancile!

  La noi s-au scazut salariile cu 25% si pensiile cu 15% si sunt preconizate proteste de 2 lei pe saptamana viitoare … daca vor fi mai mult de 1000 pensionari va fi un succes rasunator.

  Faceti voi comparatia.

 5. eu nu,niciodata…
  -avem puteri si chip de-acum
  Sa mai traim cersind mereu,
  Ca prea ne schingiuiesc cum vreu
  Stapani luati din drum!
  Sa nu dea Dumnezeu cel sfant
  Sa vrem noi sange, nu pamant!
  Cand nu vom mai putea rabda,
  Cand foamea ne va rascula,
  Hristosi sa fiti, nu veti scapa
  Nici in mormant!

 6. APEL CATRE BLOGUL POLITIC ROMANESC !
SOLUTIE PRACTICA PENTRU TRIMITEREA PRESEDINTELUI IN PUSCARIE!
Am ajuns o ţară de urmăriţi şi de urmăritori. E mai rau ca pe vremea lui Ceausescu! Avem de 2,5 ori mai mulţi angajaţi la serviciile secrete decât pe vremea lui Ceauşescu. Prieteni din Romania m-au parasit. Colegii din cinematografie au rupt relatiile diplomatice iar ziaristii din NewYork refuza sa vorbeasca la telefon despre Basescu spunand ” ca suntem ascultati “. Romania este intr-un faliment economic , politic si rasial fara iesire. Care este solutia ?
Uneori de la distanta lucrurile sunt vazute mai bine. Mafia securist comunista a preluat puterea economica. 3 % controleaza intregul capital iar 97 % nu controeza nimic, decat saracia si lipsa de speranta. Clasa politica, partidele politice. media, mogulii ,sindicatele reprezina minoritatea mafiota de la putere. Cu exceptiile de rigoare toti sint o apa si un pamant.
Cu alte cuvinte solutia trebue sa fie romaneasca dar sa aiba un puternic sprijin international. De mai multi ani in calitate de artist ,cineast si ziarist am incercat sa creiez ” scandaluri ” care sa zduncine ologarhia de la putere.
Mentionez in lipsa spatiului doar Scandalului ICR New York cand am chemat politia americana la o expozitie araba Al Queda. Aceasta a fost o actiune a fost creiata in jurul principalei voci al diasporei americane New York Magazin . Faptul ca nici o voce din tara ,nici macar in soapta, nu a atentionat ca expozitia sponsorata de statul roman nu a fost romaneasca ci a unui cetatean irakian pe nume Amwar Ambaki dovedeste ca cenzura si diversiunea este totala. Tot acest circ al democratiei este de ochiul lumii.
Sunt ziarist de investigatii. Toate actiunile si opiniile mele sunt bazate pe documente.- Sunt un varf de lance care ar trebui sa fie folosit de cei din tara.- In calitatea de cetatean american si japonez atentionez……….. autoritatile statului american. Reprezint Nipon Press si televiziunea japoneza in SUA. Am zeci de conectiuni in media internationala iar compania mea de film poate face un documentar pe orice subiect de interes,
Cea mai puternica mafie din Romania este cea a armamentului si are in varf pe presedintele inca in functie. Dar aceasta mafie este extrem de vulnerabila. Majoritatea intreprinderilor sunt romano – americane si sunt licentiate in SUA.,intrand sub jurisdictia legii americane.
De curand New York Magazin http://www.nymagazin.com/ serializeaza cartea scritorului Voctor Nicolae ” Daca ai trecut prin casa mortii ” bazata pe interviuri cu persoana mea. Cartea contine destule desvaluiri pentru a aduce pe TRAIAN BASESCU IN FATA UNUI TRIBUNAL INTERNATIONAL .Revista
 apare miercuri.
Cititi desvaluiri explozive pe blogul meu. Daca le considerati folositoare pentru cauza comuna, punerea catuselor, actionati in consecinta. Actionati impreuna cu Diaspora, special cu cea americana.
  Succesul garantat.
Robert Horvath Cineast USA

http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com

 7. Da, pentru ca Securitatea stapaneste TOT in Rromania. Societatea romaneasca e infectata de securisti ca un crab de parazitul Sacculina Carcini: de la creier pana-n varful gherutelor, filamentele securismului au contaminat tot – nici aurolac in gara nu poti fi fara sa “produci” ceva pentru micii securisti (politisti, jandarmi, etc)!

  Grecii aveau 1000 euro/luna, si nu au gerurile din iarna ca aici! Au turism, infrastructura, au pana la urma O SANSA LA VIATA! Romanii nu au nimic, si in “marele boom economic” si-au luat masini si electronice in rate, s-au indatorat si au chefuit ca ultimii alcoolici! De 1 mai s-a dat masura adevaratei iresponsabilitati a populatiei Romaniei: in timp ce in Grecia era REVOLUTIE, in Rromania urla Guta din difuzoare, borau unii peste altii si faceau mizerie!

  VREAU SA PROTESTEZ! DAR CUM?! Urland singur in strada?! Cui ii pasa de urletele unor muritori de foame?!


One Trackback/Pingback

 1. […] cu toţii; care veţi avea arme, cu arme, iar care nu veţi avea arme, cu furci de fier şi lănci; să vă faceţi de grabă şi să veniţi unde veţi auzi că se află adunarea cea orânduită pentru binele şi folosul a toată […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: