Skip navigation


Ultima gaselnita. Au scos una noua si buna de tot. Scaderea pensiilor este necesara pentru ca altfel statul poate intra in incapacitate de plata si asta o denumesc ei ca fiind o chestiune de siguranta nationala.

Sa recapitulam. Avem probleme de plata, trebuiesc luate masuri si asta e o chestiune de siguranta nationala. Daca masurile luate de basescu nu vor atinge efectul scontat nu se cheama ca au atentat la siguranta nationala ? Daca prin taierea pensiilor tara nu isi revine din criza va face boc puscarie pentru ca a atentat la siguranta nationala ? Pentru ca de revenit nu are cum sa isi revina.

Si daca statul devine falimentar pe vremea basescului nu este oare mai normal sa declari acest faliment si sa lasi pe altii sa conduca ? Retoric desigur.

Si referitor la siguranta nationala eu am identificat si teroristul. Baiatul de mai jos.

4 Comments

  1. Hahalera asta nemernica ar trebui sa-si aduca aminte ca impuscatul din decembrie`89 a facut mai putine rele ca el. In “mersul normal al lucrurilor” ar urma cioflingarul cu gasca lui de mermelitori. Sa vedem, tot de craciun ?

    • Sincer ma indoiesc sa il mai poata da jos cineva. Doar daca s-ar dori de afara acest lucru. Si cu nea nicu a fost la fel, daca nu se dorea de afara sa cada l-am fi avut si acum printre noi. Pe de alta parte, in cazul in care basescu va apela la ajutorul elicopterului sa o sterga il sfatuiesc sa nu procedeze la a face autostopul spre Targoviste pentru ca e posibil sa dea de mine si in acst caz ii promit ca nu ajunge la destinatie.

  2. bas-la-den

  3. Base = Hitler al 2 lea


One Trackback/Pingback

  1. […] care au aceleasi aspiratii cu mine: Ana Usca, Anca Florea, Arte, Atitudini, Augstin Radescu, Basarica, Basescul, BIBLIOTECARUL, Caius, CEPECA, Constiinta Unui Liberal de Stanga, Corina, Dan, Dispecer […]

Iti "base" mintea? Baga!