Skip navigation


Daca se modifica cota unica si TVA plec impreuna cu PDL. Asa manca rahat basescu. Pentru ca este tare mancacios.

TVA a crescut deja. Dar e o scuza. A spus-o boc. Adica ma rog, nu a spus el. A repetat doar. Am crescut TVA pentru ca ne-a fost refuzata taierea pensiilor. Deci e motivata cresterea taxei, nu s-a facut asa aiurea. Si ramane totusi cota unica la care nu s-a umblat.

Cota unica inseamna un impozit de 16% indiferent de plafonul de castig. O vor modifica probabil. Si vor spune asa, e tot cota unica, dar unica pentru fiecare plafon de castig in parte.Asta in cazul in care vor mai avea nevoie de activitate ludica in ceea ce priveste modificarea cotei, pentru ca ea a incetat sa existe de cand s-a introdus impozitul forfetar ori impozitul minim ori cum mai vor ei sa ii spuna.

Si vom merge mai departe asa. Pentru ca de exemplu animalele de la zoo nu se pot impotrivi administratiei gradinii.

One Comment

 1. Starea NATIUNII » Politica la romani » 25 de lucruri adevarate pe care nu le stiati despre Traian Basescu
  25 de lucruri adevarate pe care nu le stiati despre Traian Basescu

  25 de lucruri adevarate pe care nu le stiati despre Traian Basescu
  Incredibilul Basescu

  Remarcăm cu deznădejde şi mînie în glas faptul că, în zilele noastre, majoritatea ziarelor şi surselor de informare au ajuns, asemeni prorocului mincinos Giordano Bruno, să se folosească de influenţa pe care o au asupra populaţiei de chelneri şi mecanici pentru a o intoxica cu informaţii tendenţioase şi total părtinitoare. Considerăm că acest lucru este cu atît mai regretabil cu cît materialele mincinoase sînt de cele mai multe ori prost documentate şi ignoră cu desăvîrşire normele deontologice ale jurnalismului. În speranţa că aşa-zişii jurnalişti, care şi-au vîndut sufletele mogulilor, mai fac şi altceva în afară de a scorni bazaconii cu brînză, iată în continuare un articol imparţial, care ar trebui să servească drept exemplu presei dintr-o ţară cu adevărat democratică şi liberală.
  Basescu si Armata Romana – Misiune imposibila

  1. Traian Băsescu este descendentul direct al uniunii dintre un dac şi o amazoană.
  Strămoşul său, Malpraxis, a intrat în istorie ca fiind singurul dac care, pînă în zilele noastre, a refuzat să se predea forţelor invadatoare romane sau să le recunoască autoritatea.
  2. Cînd era mic Traian Băsescu era atît de cuminte încît dormea la prînz în fiecare zi. În perioadele de fermentaţie a strugurilor surse sigure spun că dormea la prînz chiar şi cîte 16 ore pe zi.
  3. În anii ’60 mai multe artefacte aparţinîndu-i lui Traian Băsescu au fost furate din locuinţa sa şi duse la Roma. Unul dintre ele – o columnă – mai poate fi văzut şi astăzi purtînd semnul de proprietate al Preşedintelui.
  4. În timpul unei călătorii de lucru spre Anver, Traian Băsescu a descoperit din greşeală un drum mai scurt spre Indiile de Vest. Altruist ca de obicei Preşedintele i-a permis secundului Marian Magellan să îşi însuşească descoperirea.
  5. Cînd era mic şi se plimba pe dealuri, Traian Băsescu a fost lovit de o săgeată, iar în locul acela a apărut o monastire.
  6. Traian Băsescu nu are nimic de ascuns, de aceea ficatul sau este expus în permanenţă la Institutul de Medicină Legală fiind inaccesibil publicului doar atunci cînd este stors pentru a conserva alte exponate.
  7. Odată, pe cînd era adolescent şi ducea merinde muncitorilor de pe un şantier Traian Băsescu a fost victima unui suicid. Din fericire cetăţeanul care a aterizat pe el sărind de pe acea monastire nu l-a rănit ci doar l-a făcut mai puternic. În plus în acel loc a apărut o fîntînă.
  8. În şcoala generală, la o serbare, Traian Băsescu l-a interpretat pe Napoleon atît de magistral încît din acel moment istoricii s-au văzut nevoiţi să includă victoria sa de la Waterloo şi în cărţile de istorie.
  9. În fiecare an, în mărinimia sa nemărginită, Traian Băsescu organizează o tombolă în urma căreia un tînăr nevoiaş primeşte o mare parte din venituri sale pe anul în curs. În mod curios în ultimii cinci ani tombola a fost cîştigată de fiecare dată de aceeaşi persoană, un anume Mircea B. din Constanţa.
  10. Odată, deşi este arhicunoscut faptul că bea numai apă plată sau lapte degresat, Traian Băsescu a fost văzut intrînd în acelaşi bar ca şi Chuck Norris. Doar unul dintre ei a mai ieşit.
  11. Încă de la o vîrstă fragedă Traian Băsescu a repudiat existenţa lui Moş Crăciun pentru că este fizic incapabil să mintă. Inclusiv să se mintă pe sine însuşi.
  12. Traian Băsescu este adevăratul creator al Facebook, iniţiativa pornind din dorinţa de a reuni conturile tuturor prietenilor săi la un singur loc şi de a juca Mafia Wars nestingherit.
  13. Acum cîţiva ani, Traian Băsescu a salvat de unul singur sistemul sanitar din Austria, copleşit de scandaluri, oferindu-se voluntar pentru o operaţie de hernie de disc pe care oricum şi-o rezolvase singur cu cîteva zile înainte.
  14. Viaţa lui Traian Băsescu a inspirat de-a lungul timpului mai multe cărţi, filme şi seriale de desene animate. Printre ele amintim: Căpitan la 15 ani, Toate pînzele sus, 20000 de mii de leghe sub mări, Zodia Cancerului, Călătorie spre centrul pămîntului, Răscoala de pe Bounty, Harry Potter şi pocalul fără fund, Hrana Verde, Predator 2, dar şi emisiunea Abracadabra.
  15. Traian Băsescu nu împarte niciodată oamenii în buni sau rai, ci doar în oameni pe care i-a creştinat şi oameni pe care urmează să îi creştineze.
  16. Odată, Traian Băsescu a creştinat un protestant folosindu-se doar de mîinile goale.

  17. În timpul liber Traian Băsescu este un astronom înfocat fiind responsabil pentru descoperirea şi denumirea a cel puţin 4 milioane de stele verzi.
  18. Odată, pe cînd se plimbă în singur în pădure, Traian Băsescu a salvat de la moarte sigură un grup de turişti încercuiţi de un jder folosindu-se doar de privirea sa pătrunzătoare şi o sticlă goală găsită pe jos.

  19. O mostră din şuviţa lui Traian Băsescu este păstrată în permanenţă într-o raclă la Vatican în eventualitatea în care Răul se va reîntoarce.
  20. Traian Băsescu are atît de mulţi prieteni încît aceştia îi spun în cercuri restrînse domnul Yahoo Messenger.
  21. De fiecare dată cînd Traian Băsescu plînge, undeva în lume un manelist tocmai şi-a comandat un SUV alb.

  22. Traian Băsescu ştie unde este Elodia.
  23. Traian Băsescu nu a fost bolnav şi nu a suferit niciodată de vreo afecţiune în întreaga sa viaţă. Singura vătămare corporală notabila la care a fost supus a fost o zgîrietură superficială, pe exteriorul reverului, provocată de un atentator minion care s-a aruncat cu dinţii în degetele sale strînse.

  24. Traian Băsescu ştie cum se va termina Tînăr şi Neliniştit pentru că a fost acolo.
  25. Traian Băsescu nu are chelie, cicatricea de pe capul său este doar o veşnică amintire a faptului că mai există şi oameni cu scaun la cap pe lumea asta.
  number of view: 44
  Possibly Related Posts:
  • Amintiri despre baute si zbatute cu Traian Basescu
  • Amintiri din Politica cu Traian Basescu
  • Amintiri din Marinarie cu Traian Basescu
  • Amintiri din Studentie cu Traian Basescu
  • Traian Basescu povestindu-si trecutul


One Trackback/Pingback

 1. By Romania azi 14 iulie 2010 « Hai ca se poate! on 14 Jul 2010 at 3:16 pm

  […] sunt interesati: Aliosa, Basarica, Black Angel, Brad Dan, Corina, Cosmin, Elisa, Gara pentru noi, Ioan Usca, KinR, Matilda, Mihnea, […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: