Skip navigation


Dupa ce a capatat interimatul la sefia PDL, se aude asa prin targ cum ca nebunatica si feciorelnica udrea va candida pentru Primaria Capitalei.

Spun unii ca e o functie prea mica pentru ea. Nu zau. Prim Ministru nu e bine. De acord. Nu ai bani in mod direct pe mana si in plus esti prea vizibil. Depinzi de ministrii sa faci si tu un ban gramada. La primarie e altceva. Bucuresti se scalda in vreo 2 mld EUR/an. Daca ai si consiliul te-ai scos. Dar sigur ca nu suna primar asa cum suna ministru.

Pai e doar un pas pe care l-a invatat de la guru pdl. De la primarie poti accede la presedintie. Pentru ca daca reusesti sa ii prostesti pe bucuresteni se spune ca in rest e simplu. Mai ales daca primarul a fost si ministru, remeber ? O sa spuna boul de pe strada.. uite ma ca vrea sa faca treaba. Si pana se prinde ca nu e asa, e usor tardiv.

Primaria poate sa ii fie asigurata printr-un non combat al omului lui basescu numit Oprescu.Ori poate ca in plina campanie pune botul Oprescu la o sedinta de relaxare la SPA The Wind si e gata treaba.

Ati crezut ca basescu – boc e un cuplu letal ? Ehe… stai sa vezi cum o sa fie cu madame udrea. Apropo, cine dracu o sa fie prim ministru pe vremea udrei presedinte ?

5 Comments

  1. ,,, o taranca anal-fabeta ,,,

  2. Rapandula e foarte ambitioasa!Patachina e mult mai a dracului ca chiorul !!!

    • Traditia poporului romanesc este de a regreta puterea anterioara. Si in idee im care udrea ii va succeda lui basescu sunt convis ca aceasta traditie se va mentine

  3. vrea sa recupereze parcarile confiscate de Oprescu


One Trackback/Pingback

  1. […] Udrea intra in linie dreapta pentru 2014 ? Tue Jul 20, 2010 18:21 pm Dupa ce a capatat interimatul la sefia PDL, se aude asa prin targ cum ca nebunatica si feciorelnica udrea va candida pentru Primaria Capitalei. Spun unii ca e o functie prea mica pentru ea. Nu zau. Prim Ministru nu e bine. De acord. Nu ai bani in mod direct pe mana si in plus esti […] […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: