Skip navigation


Presedintele romaniei udrea a efectuat astazi o vizita la inundatiile din Saucesti. Prilej cu care cetatenii si-au exprimat satisfactia fata de realizarile guvernului basescu privind reconstructia caselor afectate de cumplitele viituri.

udrea a tinut o scurta alocutiune despre tehnica tencuirii caselor cu munca, a impartit ceva pantofi trendy si a oferit primarului cat si locuitorilor comunei pixuri si ambalaje de ciocolata.

Premierul s-a aflat la alte inundatii.

Sedinta CSAT unde a fost invitat si premierul basescu a fost cea care a consfintit faptul ca digurile de aparare nu au fost realizate pentru ca undeva in 2006 Tariceanu ar fi crescut pensiile. Cetatenii au inteles si au consimtit sa mai astepte macar 50 de ani, termenul in care presedintele a promis ca se va trai bine.

Pana la urmatoarele inundatii program folcloric sustinut de ex premierul romaniei, emil boc. Se va realiza activitatea de cosire pe fond muzical Pusca si Cureaua Lata, insotita de training demonstrativ privind mutarea sacilor cu nisip de colo colo.

One Comment

  1. Nu o sa fie niciodata Nuti presedinta si Basescu premier.


2 Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Stiri din viitor – 2015 primavara Wed Jul 21, 2010 11:03 am Presedintele romaniei udrea a efectuat astazi o vizita la inundatiile din Saucesti. Prilej cu care cetatenii si-au exprimat satisfactia fata de realizarile guvernului basescu privind reconstructia caselor afectate de cumplitele viituri. udrea a tinut o scurta alocutiune despre tehnica tencuirii caselor cu munca, a impartit ceva pantofi trendy si a oferit primarului cat si locuitorilor […] […]

  2. […] vrea sa stiu si parerea lor: Aliosa, Augustin Radescu, Ana Usca, Basarica, Bibliotecarul, Caius, Corina, Elisa, Gara pentru noi, Florin Matei, Ioan Usca, Ioan Sorin, KinR, […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: