Skip navigation


Sunt din pacate pentru mine un roman. Unul simplu. Nu chiar atat de simplu cat sa votez basescu, dar simplu.

Am urmarit cu sufletul la gura povestea presedintelui. Am inteles ca a suferit un mic accident din cauza unui betisor de urechi. Si ma gandesc ca dintre cei 22 de milioane dansul este cel mai destept. Si daca e cel mai destept si a reusit sa se raneasca asa imi e groaza ce mi s-ar putea intampla mie daca as utiliza asemenea betisoare.

In numele poporului roman care se uda la ureche cand aude viersul basescului somez in mod public autoritatea numita Protectia Consumatorului sa oblige producatorii acestor betisoare sa insoteasca produsul cu un prospect clar privind instructiunile de folosire. Inclusiv gaurile pentru care sunt folosite, daca ii vine ideea lui boc sa si-l bage in cur si vom suferi pentru faptul ca avem un prim ministru cu fisuri anale ? Pentru ca la cat de mic e prim ministru diametrul batului imbracat in vata se poate dovedi extrem de daunator anusului dansului. Desi daca strau sa ma gandesc mai bine aceasta gaura probabil ca e largita de la contactele prelungite cu presedintele. Dar poate ca nu toata lumea are aceasta sansa.

Asa ceva nu e normal intr-o tara civilizata.

Rog  luati masuri.

Un cetatean ingrijorat !

3 Comments

  1. 1001 YES !!!

  2. Ha,ha,ha,very funny.

  3. Inca un cetatean ingrijorat.
    Asa ceva chiar ca nu se poate 🙂


One Trackback/Pingback

  1. […] Plangere catre protectia consumatorului Fri Aug 06, 2010 20:53 pm Sunt din pacate pentru mine un roman. Unul simplu. Nu chiar atat de simplu cat sa votez basescu, dar simplu. Am urmarit cu sufletul la gura povestea presedintelui. Am inteles ca a suferit un mic accident din cauza unui betisor de urechi. Si ma gandesc ca dintre cei 22 de milioane dansul este cel mai […] […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: