Skip navigation


La declaratia lui basescu potrivit careia profesorii castiga mai bine decat el – (dupa cum puteti vedea  aici ) – pentru ca acestia lucreaza 16 ore pe saptamana spre deosebire de el – saracul – care lucreaza 16 ore pe zi, iata ca au reactionat prompt fetele de pe centura care – pe baza logicii infailibile a lui basescu –  ne-au declarat in exclusivitate:

” basescu e mic copil …. noi castigam cel mai bine …  ca lucram la ora, la jumatate de ora, la sfert de ora si chiar “la scurt”, si in plus protejat sau neprotejat … asa ca nu se compara nimeni cu noi …. si colega noastra nuti udrea, subdezvoltata regional pe vremea cand ii mai dadeam cate o bucata de paine, stie la ce ne referim”

“in plus, in legatura cu impozitarea oricarei meserii … noi ii oferim presedintelui – drept impozitt – exact ce vedeti in poza”

11 Comments

 1. Faci ce faci si dai in Nuti ! O amanta are si el si gramada toti !
  Cum sa se miste tara cu o amanta si cu doamna din dreapta ?

  • Dan Diaconescu Direct
  • Posted August 11, 2010 at 23:57
  • Permalink
  • Reply

  8 e prim ministru 8 ore e presedinte. 8 ore doarme. Cand sa o mai barjocoreasca si pe Nuti ? Vezi ca exagerati ?

 2. Cat castiga Basescu pe ora cand se duce la Ciresica? Cat castiga in ora in care zice el ca inoata? Cat castiga in orele in care se cearta cu poporul roman?

 3. Eu cred ca prea v-ati repezit sa tocati ce a spus bietul om. Uitati ca putea sa fie sub influenta bauturilor alcoolice? Ar fi primul caz?

  Analizati tot interviul si o sa vedeti ca presupunerea mea nu este gresita …

  • am fi fost surprinsi daca ne ziceai ca nu era sub influenta alcoolului…

 4. Ati vazut cum banca din Brasov,le-a praduit banii la oamenii ? Si mai zic niste sifilitici ca numai la stat se fura!!! De parca ,,in privat” nu se fura in draci !!!

  • Ai aparut iar mai Paraipan?Ce mai faci sarcie?Dar ias pune ce legatura are deturnarea de fonduri de la o banca cu nevasta mea din parcarea de TIR-uri?

   • Ai aparut iar mai Paraipan?Ce mai faci sarcie?Dar ias pune ce legatura are deturnarea de fonduri de la o banca cu nevasta mea din parcarea de TIR-uri?

    Hai traiasca Leziunea si Copitanul

   • Ce sa ne mai facem cu tine??? Devi plictisitor.Il prefer la injuraturii pe KALUGARUL TEOFIL,ala macar are talent la injurat! Tu nu esti decit o laba trista…un oranjgutan! 🙂

 5. MUIENEE,tu esti prost inca din faza de embrion,cind s-a facut lipeala nefericita in pizda matii! 🙂 La fel ai zis si la CLUBUL POPONARILOR PORTOCALII ,,BLENORAGY” Leziunea si Copitanul,crezi ca nu te urmaresc zi de zi,chiar daca iti schimbi nik-urile ? Esti mai sifilitic decit am crezut! 🙂

  • Hei Paraipan chestia cu leziunea si Copitanul l-am imprumutat de pe blogary cind am citit in hohote de ris cum ti-au dat cei de acolo cea de a treia cizma – sti aia pe care ai luat-o in cur .
   Eu nu am placerea de a fi membru al acelui blog.
   Deci sorry hidrocefalule, si s-auzim de bine.


One Trackback/Pingback

 1. […] Inadmisibil de prost… platit Wed Aug 11, 2010 23:29 pm La declaratia lui basescu potrivit careia profesorii castiga mai bine decat el – (dupa cum puteti vedea  aici ) – pentru ca acestia lucreaza 16 ore pe saptamana spre deosebire de el – saracul – care lucreaza 16 ore pe zi, iata ca au reactionat prompt fetele de pe centura care – pe baza logicii infailibile a lui […] […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: