Skip navigation


lehman25

Fara comentarii din partea mea !

Reporter: Domnule ministru vă daţi demisia?

Ministru: Nu

Reporter: Dar v-aţi gândit la demisie?

Ministru: Da.

Reporter: Deci aţi renunţat la demisie?

Ministru: Cine a spus că am renunţat?

Reporter: Deci demisionaţi?

Ministru: Nu. M-am gândit să îmi dau demisia, dar între a mă gândi și a acționa există o diferentă.

Ministrul Cseke Attila va acorda  5000 de RON , fiecarei familii care a pierdut un bebelus, iar cei cu copil doar rănit va primi 3000 de RON !!!

CU ACEASTA OCAZIE NE DAM CAT DE CAT SEAMA CAT VALORAM IN OCHII LOR , STIM INSA CU CERTITUDINE CA ASTIA SUNT NISTE CRIMINALI !!!

12 Comments

  • Dan Diaconescu Direct
  • Posted August 18, 2010 at 17:03
  • Permalink
  • Reply

  5.000 costa in romania sa ucizi un copil. Daca nu reusesti si ranesti doar suma coboara la 3.000. Familiile vor lua banii si o sa taca. Daca vor face asa sunt la fel de vinovati si ei.

   • Dan Diaconescu Direct
   • Posted August 18, 2010 at 17:06
   • Permalink
   • Reply

   Eu nu inteleg de ce trebuia sa faca publica aceasta plata. Altfel banuiam ca vor oferi sume de bani in schimbul tacerii. Sa fiu in locul lor as refuza public acesti bani.

 1. Si eu cred la fel. Le vor cumpara tacerea si se va merge mai departe pe blat. Pana la urmatorul eveniment. Si tot asa. Indiferent de natura evenimentului. Suntem tara cu atentate si fara teroristi, cu coruptie si fara corupti…. si tot asa

 2. După cît au jefuit ţara asta, îi putem condamna la crimă cu premeditare. Au adus sistemul sanitar ( şi nu numai ) în pragul colapsului. Criminali penali !

  • Teoretic doar ii putem condamna. Pentru ca tot ei detin si sistemul juridic. Si procuratura si judecatoria. Si atunci cine sa ii judece si sa ii condamne ?

 3. Am cam lipsit azi. Inteleg ca basescu nu a avut inca de comentat pe tema asta ? Ma mir. Cred ca se simte dat la o parte.

  • A lucrat toata ziua pentru binele poporului , in palat . EL NU SE OCUPA DE PROBLEMELE MICI !

   • Putea sa faca o exceptie si sa mai munceasca inca o ora peste cele 16 clasice. Dar nu-mi fac griji, apare el.

    • Stiu ca tu il vrei mort , chiar si prin epuizare , dar sunt probleme de stat mai importante , probleme pe care noi nu le intelegem !

 4. Se accepta , dar sa nu se mai intample !

 5. nu mai merge cu subtilitati si sarcasm.statul trebuie judecat pt.ucidere din culpa,ucideri cu premeditare.banii,probabil,PIB-ul pe 10 ani,bagati in educatie si sanatate.serbanescu spunea ca in 2009 s-au furat 40mld.acolo sint fondurile.penalii dracu`.


3 Trackbacks/Pingbacks

 1. […] Interviu cu BESTIA Cseke ! Wed Aug 18, 2010 16:53 pm lehman25 Fara comentarii din partea mea ! Reporter: Domnule ministru vă daţi demisia? Ministru: Nu Reporter: Dar v-aţi gândit la demisie? Ministru: Da. Reporter: Deci aţi renunţat la demisie? Ministru: Cine a spus că am renunţat? Reporter: Deci demisionaţi? Ministru: Nu. M-am gândit să îmi dau demisia, dar între a mă gândi și a acționa […] […]

 2. […] ca o astfel de masura pune in pericol libertatea de exprimare, iar un eventual proiect legislativ pe aceasta tema este o solutie care afecteaza libertatea autoreglementarii site-urilor si forumurilor”, se arata […]

 3. […] ca o astfel de masura pune in pericol libertatea de exprimare, iar un eventual proiect legislativ pe aceasta tema este o solutie care afecteaza libertatea autoreglementarii site-urilor si forumurilor”, se arata […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: