Skip navigation


Cica vor sa impoziteze cadourile facut cu prilejul diferitelor sarbatori, daca acestea depasesc suma de 150 ron.Astia noi vor asta, remaniatii.

Dincolo de absurdul intentiei  ma gandesc cum vad ei ca se poate aplica aceasta prevedere. Se duce una sa declare la fisc ca a primit un buchet de flori in valoare de 200 ron si plateste impozit ori ma duc eu la fisc inainte de a oferi buchetul si platesc impozitul aferent ? Vor interzice prin lege primirea de cadouri daca acestea nu sunt insotite de chitanta care dovedeste plata impozitelor ? Sau cum naiba ai putea sa aplici o asemenea masura ?

Cred ca remanierea nu are efect. Ideile raman la fel de cretine ca si la cei vechi.

Stirea AICI

9 Comments

 1. aveai un gind ascuns cum ca s-ar schimba ceva in bine?sancta simplicitas.alunga duhul rau .cretini au fost si vor fi inca.(vezi cintecul cu eroi au fost….)

 2. In occident aceste cadouri sunt impozitate in situatia in care cadorisitul doreste sa pastreze darul .
  Se procedeaza relativ simplu , in situatiile in care exista o factura , doritorul plateste impozit pe suma ce depaseste cuantumul fixat , iar caz ca nu exista un act din care se reiasa valuarea exacta , se evalueaza bunul si se stabileste o valoare cat mai apropiata de valoarea reala .

  • Nu inteleg. Iti fac eu cadou un obiect de vreo 300 eur. Ma duc la magazin, am luat factura si iti fac cadoul. Cine si cum te poate obliga pe tine sa declari ca respectivul obiect este cadou ?

 3. Indiferent unde imi dai acest cadou , eu ca inalt functionar public , am obligatia sa-l declar si sa justific provenienta lui , asa se procedeaza in occident .

  • Vorbim despre altceva. Aici nu e vorba de functionarii publici. E vorba de cadourile pe care si le fac oamenii intre ei.

 4. Sunt si exceptii de la regula.

 5. Sunt disperati.
  Si noi am ajuns la disperare din cauza lor.
  Cand tot poporul o sa ajunga la disperare atunci o sa scapam.

 6. Azi stirea suna altfel. Se refera la functionari si la angajatorii care ofera prime de Craciun si Paste. Sa ma cac in stirile lor.


One Trackback/Pingback

 1. […] recente Theodora on Romania trezeste-te!!!Sfarma-Piatra on Romania trezeste-te!!!Imbeciles sans front… on Romania trezeste-te!!!Theodora on Romania trezeste-te!!!Sfarma-Piatra on […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: