Skip navigation


lehman25

Bataia de joc continua, timp in care cateva sindicate au pupat deja mana noului ministru . In wekeend in Franta au protestat circa 300.000 de oameni, in Romania nimeni, doar e wekeend. In rest, Cristina Anghel a intrat in a 55 zi de greva a foamei, la finante e liniste, painea e un pic mai scumpa, la fel si cartofii, Udrea e bine, la fel si Videanu. Lucrurile demareaza mai greu, doar e luni si wekeend-ul a fost scurt !

18 Comments

 1. in grecia au filmat un ciine care participa cu regularitate la manifestatiile din jurul parlamentului.o fi vreun sindicalist roman deghizat ???cind se ingroasa gluma dispare,sa nu-i pirleasca blana.

 2. Nu era de prin partile noastre, noi am inventat protestul soft. Protestam usor in barba !

 3. fiecare pasere pre barba ei piere.

 4. Asta se si intampla, nu asa de repede cum vor ei, dar se va murii de foame in curand .

 5. astept rezultatul motiunii.abia dupa un esec rasunator putem sa ne facem bagajele si…bye,bye cruel world.

 6. Motiunea e doar o gluma, “sarbatorile” le facem tot cu portocalii la butoane .

 7. sunt,probabil labil psihic.am doi pitici ,primul zice:esti un bou,nu vezi ca nimeni nu misca nimic?al doilea:nu-l asculta, doar n-or fi romanii cei mai blegi dintre toti.dilema noua si veche.de puzderia cealalta de pitici e o alta poveste.

 8. Nu cred ca e asta, oamenii percep lucrurile proportional cu inteligenta pe care o poseda . Teoretic sunt multi care vor sa-l vada plecat, arestat, mort pe betiv, marea problema este dupa ce facem ! Am citit in wekeend, niste lucruri halucinante, multi spera sa le vina izbavirea din partea lui Ponta si chiar ma apuca scarba !
  Decat asa, mai bine lipsa, in fond nu eu o duc rau !

 9. nu e ok asa.orice guvernare ar fi mai in regula decit basescu et. comp.sa scapam de teroristii portocalii.ma bucur ca tu n-o duci rau(sincer).daca toti ceilalti o duc din rau in rau,nici noua nu ne va fi bine.

 10. Izbavirea romaniei este un deziderat la nivel ideatic. Tot ce conteaza acum este sa pice basescu cu tot cu sleahta lui. Ca vine PSD, ca vine PNL cam tot pe acolo o sa fie. Sa vina si diliul de Vadim, tot aia e . Macar sa dispara basescu. Nu cred insa ca se va intampla curand

  • sunt total de acord.sa-i vedem pe astia in afara legii.ce va urma? e o discutie deocamdata neesentiala.

 11. 1). Toate scursurile care au distrus tara in mandatele lui Basescu, impreuna cu stapanul lor, trebuie vanate si in gaura de sarpe, pana a al 20lea neam! Cum au facut evreii cu tortionarii din lagare, cum au facut khmerii rosii in Cambodgia!

  2). Toate scarnaviile care au urmat lui Ceausescu, din ’90 incoace, trebuie sa aiba aceeasi soarta: sa nu uitam ca Iliescu a inceput sa-l bage pe Basescu in toate guvernele, si Constantinescu a continuat. Basescu este RAUL ABSOLUT in Romania dupa ’89: in primul rand, acest jeg uman a fost in toate comisiile de privatizare si in toate guvernele care au distrus cate o parte a tarii acesteia.

  Basescu poate fi identificat in orice ticalosie, crima, distrugere si mizerie care s-a intamplat in tara asta dupa caderea lui Ceasescu! De prestatia sa inainte de ’89 cred ca stim deja ca a fost la fel de distructiva. De la masacrarea cainilor comunitari la distrugerea infrastructurii (borduriadele, distrugerea cailor ferate, suprasolicitarea cailor rutiere, flota, etc) si la privatizarile paguboase si frauduloase, BASESCU a fost parte a complotului! \

  BASESCU TREBUIE DISTRUS! El si toata familia lui!

 12. nu ne putem compara(in ura,razbunare etc.)cu evreii sau khmerii rosii.la noi totul trece in derizoriu,uitam si iertam prea repede(vezi ceausescu,am uitat frigul si foamea anilor 80,riscam sa repetam figura).am fi multumiti sa se schimbe majoritatea in parlament si sa-l suspendam definitiv(de o grinda)pe TERORISTUL NO 1 AL TARII.

  • EU POT! Ii URASC DE MOARTE PE SCURSURILE ASTEA! PE EI SI PE TOTI TRADATORII CARORA LI SE INMOAIE GENUNCHII/LI SE UDA PASARICILE IN PREZENTA SCARNAVIILOR ASTORA!

   Nu m-am regasit niciodata in derizoriul compatriotilor mei, nu uit, si nu iert!

   Sunt de parere ca Ceausescu a platit mult prea putin pentru ticalosiile pe care le-a facut, si el si familia lui si toate jegurile care s-au complacut in a fi slugile lui devotate! Cat timp aceste crime nu vor fi pedepsite exemplar, situatia populatiei Romaniei nu se poate imbunatati. Pedeapsa nu va compensa raul facut de lighioanele astea infecte, dar va da semnalul pentru o schimbare de valori, pentru inceputul promovarii altor oameni si sfarsitul tradatorilor, sceleratilor si degeneratilor (atat d-alde Funeriu, cat si d-alde Bianca Jurca care sustine public ca “Funeriu e barbat frumos”; atat d-alde Basescu cat si d-alde Udrea; atat a sclavilor tinuti in mizerie si umilinta si care se complac fericiti in porcaria asta, cat si al stapanilor de sclavi care trateaza fiintele umane ca pe hartia igienica, etc).

 13. pt.vlad ORIBILUL.bine,am si eu multi pitici crunti pe creier,vrei sa impuscam vreo 10 mil. de romani,turnatori,obedienti,lasi,scursori,profitori,furaciosi.cum vrei sa scapi de mizeria umana???

  • Pe cale NATURALA 😀 . Nimic nu se compara cu eficienta si frumusetea cailor naturale. Intr-adevar, daca Natura ar fi lasata sa-si isi urmeze cursul, cel putin 10 milioane de romani ar trebui sa scuteasca planeta de existenta lor in secunda urmatoare.

   • e cu scirt asta cu natura.in general tocmai scursorile au o imunitate beton,sunt bine hraniti cu vaccinurile la zi,asistenta medicala de calitate(in viena,londra etc.)din cite am observat oamenii buni,de calitate,mor tineri.


2 Trackbacks/Pingbacks

 1. By Stimulentele lor ! - Ziarul toateBlogurile.ro on 18 Oct 2010 at 10:13 am

  […] Stimulentele lor ! Mon Oct 18, 2010 9:57 am lehman25 Bataia de joc continua, timp in care cateva sindicate au pupat deja mana noului ministru . In wekeend in Franta au protestat circa 300.000 de oameni, in Romania nimeni, doar e wekeend. In rest, Cristina Anghel a intrat in a 55 zi de greva a foamei, la finante e liniste, painea e un pic […] […]

 2. […] vrea sa citeasca si ei:  Rox, ALM, Brankardierul, Olimpiu, Aliosa, Ana Usca, Caius, Basarica, Elisa, Gebelezis, HAI CA SE POATE!, Vania, Ioan Sorin Usca, Marcus, Plano 10, Natasa, Orfiv, […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: