Skip navigation


Face lumea scandal. Nu rau dar face. Ca s-a promis ca vor trai bine, ca s-a mintit, ca a zis basescu ca le ia 25% si le-a luat vreo 40%. Si tot asa.

Apare basescu din cand in cand si le mai zice: pe langa faptul ca Tariceanu a stricat totul acum vreo 3 ani, se mai adauga si o criza mondiala. Si asta e problema, cu criza.

Ei bine, vor sa iasa unii in strada. Ceva mai multi ca deobicei. Vreo 80.000-100.000 spun stirile. Pai si afara ies oameni in strada. Cu milioanele chiar. Aici basescu nu mai vrea comparatie cu ce e afara, are el varianta proprie si personala. Oamenii ies pentru ca sunt mintiti de televiziuni si manipulati de PSD. Vechi de prin 46 textul asta, dar de mare succes si acum bag seama.

Nu vreau sa spun mare lucru cu acest post. Doar ca am mai adus la lumina daca mai era nevoie inca un exemplu despre cum foloseste javra ordinara jumatatile de adevar.

basescu are atat de multe masti incat nu stiu zau daca macar el mai stie cine e.

11 Comments

 1. Un nas de clown mai lipsea si era marele circar al marelui cir de stat,Romania.

  • Dupa poza postata pe ”pepperoni” tie nu-ti mai lipseste nimic…

 2. Scuze,circ.

  • Scuze ”peperonity” (Haaaaaaa ha ha)

 3. seamana cu Vulpoiul din Pinocchio ..are asa un aer …:D

  • Bogdan Teodor Cristea
  • Posted January 19, 2012 at 19:37
  • Permalink
  • Reply

  Esti epic!!!!! Este cel mai tare blog!!!!!! Felicitari!

 4. Este ingrozitor sa stii ca seful statului este bolnav mintal, e in stare de orice !!!

  Prof. dr Carol Stanciu, din Iaşi, a publicat în Viaţa Medicală un articol despre transformările care se produc în individ, când acesta ajunge la putere. Sindromul Hubris nu e menţionat în tratatele de medicină şi nici nu este un termen consolidat ştiinţific, deoarece nu impune o supraveghere clinică şi tratament. Cum îi iei omului puterea, cum e iarăşi normal, de treabă, lipsit de trufie. Cauza e puterea, consecinţa e distorsionarea eului.
  Cunoscut din antichitate, comportamentul de tip Hubris era socotit o crimă contra societăţii şi pedepsit ca atare. Se trata prin tăierea capului. În descrierea sindromului Hubris, domnul profesor află toate manifestările paranoice ale omului politic. Iată, într-un singur portret-robot al politicianului ajuns în vârf, cele 14 trăsături definitorii hubris:

  1. Narcisism. Lumea e o scenă, iar hubrismanul joacă rolul principal;
  2. Tot ce face şi tot ce spune e prin referinţă la el. De altfel, deşi în limba română pronumele personal e redundant, hubrismanul spune mereu Eu, Eu, Eu…
  3. Preocuparea obsesivă pentru imagine. Face orice ca să apară la televizor, nu contează în care emisiuni, numai să fie văzut;
  4. Comportament mesianic. Are soluţii pentru salvarea patriei, a omenirii;
  5. Se identifică în absolut cu instituţia. Nu e ministrul cutare, e chiar Ministerul. Nu e şeful partidului, e însuşi partidul.
  6. Foloseşte pluralul în loc de singular: aranjăm noi, facem noi curăţenie, noi suntem cei mai buni;
  7. Are numai convingeri, deşi se ştie că deştepţii au şi îndoieli, pe când tâmpiţii doar convingeri;
  8. Nu e la judecata oamenilor, ci numai la a lui Dumnezeu. E tot timpul cu numele lui Dumnezeu în gură, ca şi cum ar avea o relaţie privilegiată cu divinitatea. E scârbos de evlavios, până în punctul în care jigneşte credinţa celorlalţi;
  9. Poate totul, ştie tot, rezolvă tot, numai să fie lăsat să ajungă preşedintele ţării;
  10. E nerăbdător, impulsiv, exagerat, mârlan, tot timpul peste interlocutori, are ultimul cuvânt;
  11. Ignora realitatea, evidenţele, ce nu vede şi nu ştie el înseamnă că nu există;
  12. Refuză orice corecţie la viziunile şi delirurile sale politice. Democraţia e mijlocul prin care el ajunge la putere şi atât;
  13. Din toate aceste pricini enumerate până aici, incompetenţa sa devine un pericol public. E sigur că lumea începe şi se termină cu el. De aceea, când e dat jos, vrea să distrugă totul în jur, ca să-i pedepsească astfel pe ingraţii care nu-i recunosc superioritatea;
  14. E cameleonic. Odată ajuns jos, glumeşte pe seama exceselor pe care le-a săvârşit, e linguşitor cu cei pe care i-a chinuit, primeşte cu zâmbetul pe buze picioare în fund şi adună, adună, adună în subconştient motive de răzbunare pentru ziua în care va fi iarăşi sus.

  Sindromului Hubris i se mai spune şi boala puterii. Nu-i atinge pe toţi. Dar pe cine-l infectează, îl face arogant, scâr­banic cu femeile, grăbit în replică, precipitat în decizii, cinic, infect cu subordonaţii, nechibzuit cu banul public, megaloman în tot ce-i priveşte casa, masa şi funcţia. Minte de stinge cu surâsul pe buze, convins că are şi acest drept, de a-şi bate joc de toată lumea, convins că nu are nimeni ce să-i facă.

  Nu vi se pare ca se potriveste perfect cu personajul zilei ?????

  • Madam Emilia! Esti cumva schizofrenica si nu-ti dai seama? Prostiile insirate de tine aici sunt efectiv rezultatul urii (degeaba!).Ei….si aici venim la oile noastre: ai cumva niste refulari? Esti o madama singura? Cu vreo pisicuta acasa si in lupta cu monstrii ce-ti bantuie noptile? Trateaza-te madam…..E un sfat prietenesc si ortodox.

  • Iar dr.Stanciu este gastroenterolog….Se pare ca incercand sa ”intelegi” nu stiu ce transformari la oamenii ajunsi la putere ai confundat capul cu curul…..

 5. Doamne Doamne ce-i roade pe unii ca Basescu a adus Justitia la maxim nivel! Cad golanii si hotii ca popicele dar pulimea tot striga: Jos Basescu.Oare de ce?

 6. Intre timp derbedeii care au nenorocit tara asta (Nastase,Voiculescu,Fenechiu,etc,etc) au infundat si infunda puscariile…


2 Trackbacks/Pingbacks

 1. […] rog si pe ei sa vina la manifestatie: Vania, Popa Teapa, Aliosa, Anca Florea, Basarica Alexandru Marin, Alianţa Dreptei,  Ana Usca, Augustin Rădescu, Mişcarea Violet,  […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: