Skip navigation


Cred in scenariul cu udrea primar. Si asta de vreo 6 luni incoace.

Multa lume spunea ca o sa fie urmatorul premier. Nope. Prim ministru nu e o functie dezirabila pentru ea. Esti mult prea vizibil, bani nu ai pe mana in mod direct. Depinzi de ministri. Ori madame udrea se stie ca este o femeie puternica si independenta. + multe alte calitati pe care nu mai stau sa le insiruiesc aici.

Asa ca, in cursa ei spre Cotroceni trebuie sa treaca pe la Primarie. E o cutuma, cine castiga Bucurestiul castiga si tara.  Si e bine primar. Bani multi si cam toti pe consumabile. Spagi tone si fara dureri de cap foarte mari. Mai ales daca ai intrare la Curtea de Conturi.

Pana aici e un scenariu doar. Sa incerc sa si argumentez intuitia pe care o am.

Pai cand a venit madame la conducerea PDL Bucuresti a negat cu vehementa ca ar dori postul de primar. Ori se stie ca daca cei de la PDL neaga ceva inseamna ca e tocmai pe dos. Altfel nu se obosesc sa parlamenteze.

Dupa care  o sustine bansescu atunci cand spune ca o femeie nu are sanse la presidentia romaniei….. Desi aparent dupa declaratie, nu e o sustinere.. pentru cine a inteles logica in care se misca acest popor handicapat este tocmai pe dos.

Si ieri se mai intampla ceva. Madame incepe sa nuanteze.  Si debiteaza in felul urmator: “Nu exclud din start o candidatură la Primărie. Este obligaţia liderului de organizaţie să asigure cel mai bun candidat, după cum nu exclud nici varianta ca această candidatură să nu fie neapărat din partid. Este prea devreme să mă gândesc personal la candidatura mea, pentru că oricine va vrea să candideze trebuie să-şi măsoare încrederea bucureştenilor înainte de a intra în competiţie”

Pentru cine nu a inteles ori nu stie sa citeasca printre randuri inseamna asa : voi candida pentru ca organizatia imi va cere acest lucru, pentru ca sunt cel mai bun membru al ei. Si se va sacrifica pentru bucuresteni si va candida.

La banii pe care ii au, la cat de labagiu este acest popor si la non combat-ul pe care il poate face Oprescu pentru basescu eu cred ca are si sanse sa ajunga primar. Din pacate.

Vad  si campania deja. Va merge in parcuri, va sustine teatrele, va face terenuri de sport, a declarat deja extinderea metroului…. ehe, doamna circula mult si e extrem de sociabila. Locuri de parcare, locuinte sociale… tacamul cunoscut

Daca totul merge conform planului…. udrea primar si 2014 ne va gasi cu primul presedinte femeie din romania. Ei, si atunci sa vezi ce o sa il regrete lumea pe basescu…. e mic copil pe langa asta. Si daca il maia pui pe basescu premier deja devine ceva greu de imaginat.  Stiu ca basescu a spus ca dupa presedinte nu mai poti activa intr-o functie inferioara… dar daca o sa apara un batran cu lacrimi in ochi care ii va cere sa faca totusi ceva pentru destinul acestei tari… cred ca va accepta si premier. Spiritul lui de fronda este enorm.

Sursa STIRE

In exclusivitate pentru Basarica imagini cu unul din posterele de campanie ale candidatului PDL (sau independent – ca si asta e posibil, amintiti-va cazul EBA)

12 Comments

 1. orice aberatie are o limita.nici un membru pd.chiar transformat in #independent#nu mai are vreo sansa la voturile romanilor.prostituata plescoiana cu atit mai putin.cu basescu scenariul nu functioneaza dupa modelulul #putin#.mai devreme sau mai tirziu basescu va infunda puscaria.

  • romania este tara unde nu se aplica limitele. Daca iti spuneam ca boc ajunge la cabinetul numarul V aveai probabil parerea ca este o aberatie dincolo de orice limita. Ei bine, s-a materializat si cred ca urmeaza boc VI. Traim si vedem. Care mai traim, care mai vedem…

   • daca acceptam o dictatura basesciana(chestie care se intimpla sub ochii nostri)scenariile tale sunt foarte posibile.in acest caz ne luam adio de la democratia cu care ne afisam .norocul nostru e ca rusii nu par interesati de basescu,altfel am deveni satelit rusesc vostok17.

    • Dictatura mie imi pare deja acceptata.

      • cornelius 55
      • Posted November 17, 2010 at 09:55
      • Permalink

      am devenit brusc #luptatori# pt., democratie ,urmeaza sa-ti rada blogul,sa ne fure caii de la bicicleta si sa inceapa doina de jale a acestui popor de cacat,cum ca #n-am avut noroc,vai,vai,vai si aoleu#

     • Nu cred ca ii deranjeaza cu ceva acest blog. Suntem mult prea mici. Daca il vor inchide este exact precum furtul cailor de la bicicleta. Auzi,.. nu era cu boii de la bicicleta ?
      Ca sa te descurajez total iti spun si destinul basescului, adica ce va pati dupa ce nu o sa mai fie la putere. Se strange poporul si va ajunge la concluzia ca nu are vina, a fost mintit de cei din jurul sau. El era bun, a vrut sa faca treaba dar nu a avut cu cine. Daca Ceausescu a ramas in istorie de bun, nu vad un motiv pentru care basescu ar ramane rau. Poporul asta e genial de prost.

 2. cai,boi,bmw sau volvo tot un drac.ideea e ca se fura.descurajarea nu e termenul potrivit,mai degraba creste nr.de antivomitive(deja medicamentele sunt o problema).ai dreptate cu presedintii romani.vor sa ne faca bine cu sila,ii impuscam si apoi ne pare rau.sper sa ne para rau si de basescu.

 3. Incep sa nu mai inteleg ce se doreste in randul maimutelor, BOARFA realmente nu are sanse la primarie si nu vad rostul acestei mutari, raman la parerea ca dobitoaca de la Brussel ii va lua urma tatalui, amanta nu !

  • inlocuiesti o prostituata cu o handicapata mental.maimutele portocalii par aliniate disciplinat sub steagul basescian cred insa ca sunt teribil de buimacite.ai mai citit despre #mittel europa#???

   • Mittel Europa, includea doar Transilvania in ce ne priveste , ea fiind parte a Imperiului Habsburgic, la acea data !
    Actualmente noi suntem doar o mahala a uniunii europene.

    • bine.oricum e o gluma cu M.E.intre care e mai la vest si care mai la est.corect,deocamdata suntem in sud-estul politic al europei.eu avind 400 km.pina la viena n-am sa fac 600 km.pina la bucuresti.scuza-ma, din obisnuinta ma consider in europa centrala.

 4. Nooo… Udrea trebe sa fie tanti prim-ministra intai si intai 😀 !

  Nu conteaza ce voteaza populatia, se da publicitatii ce vor aia de la putere. Asta daca nu intervin forte din exterior care au alte socoteli, cu alti borfasi de p-aci.


2 Trackbacks/Pingbacks

 1. […] Udrea, primarele de Bucuresti Wed Nov 17, 2010 7:02 am Cred in scenariul cu udrea primar. Si asta de vreo 6 luni incoace. Multa lume spunea ca o sa fie urmatorul premier. Nope. Prim ministru nu e o functie dezirabila pentru ea. Esti mult prea vizibil, bani nu ai pe mana in mod direct. Depinzi de ministri. Ori madame udrea se stie ca este o […] […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: