Skip navigation


Acelasi loc. Pozat din unghiuri diferite. Ce in e in plus ? Ce e in minus ?

A disparut TAB-ul. Elicopterul decolat de pe acoperis a aterizat de ceva vreme.  Oameni in strada si mai putini. La putere tot aia. Observ ca acum pozele sunt color. Oamenii adunati atunci refuzau 100 de lei in plus la salariu, cei ce se aduna acum vor sa dea puterii 1 milion de euro. De unde se poate trage concluzia ca poporul a devenit atat de bogat incat ii plateste din propriul buzunar pe cei care conduc. Multi o fac prin plata impozitelor, iar cei ce isi permit aduc si contributii personale.

Spaga asta e atat de subtire incat se vede Cotroceniul prin ea.

Magazinele goale s-au umplut de mancare in schimb s-au golit buzunarele. A naibii dilema, nici dracu nu stie cum e mai bine. Si ceva mai multa lumina. A mai aparut o cladire de birouri.

A.. si ce e mai important. Si mai dezarmant poate. A disparut speranta.

Din tot acest episod nu putem decat sa intelegem ca sarbatorile o sa fie mai triste. Pai ce sarbatori sunt alea fara Toba si Soric ? Si asta pentru ca Chelului i-a trebuit tichie de margaritar.

Dupa 20 de ani reusesc sa inteleg ca moartea unui interlop zguduie MAI. Daca ar fi fost ucis un om obisnuit probabil ca nu ar fi interesat pe nimeni.

Sau cei din 89 erau acolo sa ofere mita celor din CC un TAB + ceva salam cu soia ?

5 Comments

 1. Nu stii unde gasescu un TAB d-asta la reducere de sarbatori, cu munitie gratis pe urmatoarele 24 de luni?

  Ceva cu tun Gatling, upgrade de intrare in NATO, mi-ar prinde si mai bine!

  • Daca va fi TAB in Piata, de data asta va trage in noi….

   • Mi-e teama ca ai dreptate…

  • La cat de bine le-au intretinut astia, d-abia astept sa “traga”… Sper s-o faca insusi Base 🙂 . Probabil ca e ultimul lucru pe care-l va mai face. D-aia vreau eu unu’ cu Gatling, sa nu fie productie si intretinere autohtona. Si pana la urma, si Ceausescu le adusese sa traga-n manifestanti; nu e pentru cine se ordona de la Cotroceni, ci cum se hotareste de la Casa Alba si Kremlin.

 2. Asta a fost grea. Prea complicat


One Trackback/Pingback

 1. By Dupa 20 de ani - Ziarul toateBlogurile.ro on 24 Nov 2010 at 8:14 am

  […] Dupa 20 de ani Wed Nov 24, 2010 7:21 am Acelasi loc. Pozat din unghiuri diferite. Ce in e in plus ? Ce e in minus ? A disparut TAB-ul. Elicopterul decolat de pe acoperis a aterizat de ceva vreme.  Oameni in strada si mai putini. La putere tot aia. Observ ca acum pozele sunt color. Oamenii adunati atunci refuzau 100 de lei in plus […] […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: