Skip navigation


lehman25

Nu-mi propun nici sa fiu mai bun , sa-mi iau angajamente nici atat, incerc sa fiu eu, am reusit acest lucru timp de 43 de ani si sper ca nimic sa nu se schimbe. Sunt constient ca traim cea mai groaznica bezna, dar raman optimist, anul ce vine scapam de maimute, e nevoie de determinare si organizare, sunt esentiale si posibile. Intotdeauna cei putini i-au salvat pe cei multi, istoria in fond se repeta, totul e sa fi atent si sa o cunosti cat de cat . E o zi linistita si in casa, cat si in sufletul meu, prin ziduri rasuna Qawwali, macar azi sa ma destind cu Nusrat Fateh Ali Khan, e un preludiu excelent de  ma incarca pentru diseara, cand pe notele din Stille Nacht, am sa-mi rememorez clipele deosebite din copilaria mea  . Vreau sa-i multumesc lui Basarica, fara el nu cunosteam cateva personaje realmente impresionante, care posteaza zi de zi si carora tin sa le multumesc in mod deosebit si sa le asigur de respectul meu . Nu in ultimul rand vreau sa le multumesc celor multi si discreti, care intra zi de zi in acest loc, liber, radical si lipsit de compromisuri .  In curand o sa discutam si despre 2011, dar momentan inca e departe, asa incat sa ne bucuram de acest magic Craciun si sa incercam sa uitam pentru cateva clipe de mlastina in care baltim .

Inchei multumindu-i Arhiepiscopului Mitropolit de Bucuresti, IPS Ioan Robu, pentru Scrisoarea Pastorala adresa TUTUROR credinciosilor !

Din sufletul meu HOTARAT, va doresc un Craciun deosebit alaturi de cei dragi ! DUMNEZEU SA VA AIBA IN PAZA !

REZISTATI, ANUL CE VINE, NE VA SCHIMBA VIATA !

9 Comments

 1. Craciun luminat Basarica, Lehman25 si tutoror celor care viziteaza acest blog cu ganduri curate!

 2. Multumim mult Theodora. Iti dorim sa ai un Craciun linistit !

 3. SA AI CRACIUNUL LUMINOS PE CARE TI-L DORESTI SI PE CARE IL DORIM CU TOTII!!!

 4. Multumesc mult cornelius55 . Toate gandurile mele bune pentru tine .

 5. Sarbatori Fericite Lehman25,

 6. Sarbatori Fericite, Basarica si tuturor vizitatorilor acestui blog.

 7. Multumim la fel STAREA NATIUNII . Iti nultumim pentru toate materialele de buna calitate pe care le produci si nu in ultimul rand, pentru faptul ca existi si iti pasa !

 8. Sărbători Fericite tuturor celor ca noi !

 9. Craciun linistit si imbelsugat, Corvin ! Tinem aproape !


2 Trackbacks/Pingbacks

 1. […] Vlad cel Groaznic,  Victor Ponta, Corina Cretu, Plano 10, Sibilla, Bibliotecarul, Andi Bob,  Basarica, Chrystyan, , Gica Contra, Marcus, Pro Atitudine, Ragnar, Razvan, Mirela, Motanul filozof, Zina- […]

 2. By Deschide usa crestine in ajunul de Craciun on 24 Dec 2010 at 11:01 pm

  […] Vlad cel Groaznic,  Victor Ponta, Corina Cretu, Plano 10, Sibilla, Bibliotecarul, Andi Bob,  Basarica, Chrystyan, , Gica Contra, Marcus, Pro Atitudine, Ragnar, Razvan, Mirela, Motanul filozof, Zina- […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: