Skip navigation


2 Comments

 1. De curand am gasit un articol mai amplu referitor la curva blonda. Am vazut ca s-a mai postat pe aceasta tema, dar fara probe totul este “in vant”. Daca am putea dovedi cu probe macar o parte dintre aspectele evocate mai jos , ar fi excelent , desi sincer cred ca tot in functia de sinistru al turismului…….etc ar ramane. Oricum toti stiu din ce aluat e facuta si e clar ca “aluat” de la multi.

  Elena Udrea e fiica unui tigan din Plescoi, sofer de autobuz (angajat la Intreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, pe autobuzele 6 si 7), decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de fiica-sa. Soferul se numea Dumitru (dupa alte surse, Gheorghe) Udrea (Nea Mitica), originar din Pietrosu. Intr-o zi, acesta a facut o cursa lunga-lunga, pina in comuna lui Nicolae Labis, Malini (jud. Suceava). Acolo a intilnit-o pe Maria Veliceasa (nascuta in 1951), femeie de serviciu la Dispensarul din localitate. Cei doi s-au casatorit, iar la 26 decembrie 1973 s-a nascut un copil de sex feminin, care avea sa primeasca doua nume: Elena Gabriela.

  Faptul ca este o tiganca imputita a fost recunoscut de Madalin Voicu, care a declarat, invitat fiind la una din emisiunile lui Mihai Morar, ca: “Ma abtin, pentru ca Elena Udrea este co-etnica mea. Nu vreau sa spun mai multe, dar stiu ce vorbesc, pentru ca le cunosc «pedigree-ul» tuturor. Sint sigur de ce spun”, a declarat artistul si omul politic de origine rroma. Bunicul din partea mamei, Vasile Veliceasa, a fost un betiv puturos, care avea ca avere 2 bordeie si ceva teren din care vindea cite o bucata cind raminea fara bani. Casatorit de 2 ori, a avut 8 copii: 4 i-a tinut in batatura (Ionita, Paraschiva, Garofa si Gheorghe), iar pe ceilalti 4 i-a dat la caminul pentru copii fara posibilitati (Costica, Pavel, Viorica si Maria, viitoare mama a parasutei).

  Familia Udrea a locuit in Plescoi, apoi in gazda la Buzau incepind cu 1979, cind Gabriela avea 6 ani, in casa unei femei pe nume Mariana Dragomir, contabila la ADAS; sotul acestei femei lucra pe acelasi autobuz, cu schimbul, cu Mitica Udrea. Tot acolo s-a angajat si Maria ca taxatoare bilete pe autobuz (cum era pe atunci). Cind Elena Gabriela Udrea era in clasa a VI-a (la Scoala nr. 16), familia s-a mutat la o alta adresa in Buzau.
  In ultimele clase de liceu (facut la B.P.Hasdeu, intre 1988-1992), fata a inceput sa-si “alerge caii”, devenind, efectiv, prostituata. In mod concret, ea “presta” la o matroana pe nume Petruta, care tinea un bordel clandestin, in doua apartamente, pe aceeasi scara (unul linga altul), dintr-un bloc cu 4 etaje, situat in Cartierul Micro V din Buzau. “Tanti” Petruta ii facea “lipeala” si cu clienti din Bucuresti, unde “eleva” Gabita se ducea cu trenul, dar se intorcea cu limuzina, plina de bani si atentii. Militia de Moravuri din Buzau o avea in evidenta. La scoala, Ciocanitoarea Woodrea mergea tiris-grapis, fiind aproape repetenta.

  Dupa ce s-a mutat cu familia de la Plescoi – la Buzau, la virsta de 6 ani, Elena Udrea si-a petrecut verile in satul Pietrosul (comuna Costesti), situat pe Valea Buzaului, la bunicul din partea tatalui (Gheorghe Udrea, zis Cantoneru), unde acesta avea o mostenire de familie.
  Apoi, cineva a prezentat-o pe tarfotina Gabriela (asa cum o stiau colegii de clasa si anturajul pe Elena Udrea) celebrei matroane locale “Tanti Petruta”. “Tanti Petruta” a fost cea care a propulsat-o mai departe, in cercurile prostitutiei din Bucuresti, aceasta fiind in legatura cu unul dintre faimosii “pesti” ai Capitalei anilor ‘90, Ion Raget, poreclit Printisoru’. “Tanti Petruta” ii furniza, la comanda, Printisorului, pe baza de comision, “prospatura” pentru strainii cazati la Intercontinental, in marea lor majoritate arabi si turci, care se dadeau investitori straini aflati in prospectarea pietei. Prietena si partenera Nimfei din Plescoi, Beatrice Comaniceanu, l-a cunoscut, si ea, foarte bine, pe putregaiul Raget, pe care l-a si aparat in instanta, cam prin anul 2002, cind acesta a primit citiva ani cu suspendare (apoi, borfasul a fugit in Spania). In paralel, Elena Udrea si prietena ei, Beatrice Comaniceanu, mergeau “la produs ” si in zona caminelor studentesti de la Grozavesti.
  Acolo e un restaurant-bordel, al arabului Nassar (cumnat cu parlamentara PSD Rodica Nassar), unde prostituatele se culcau, pe bani, mai ales cu studenti medicinisti (tot arabi). Generalul Cornel Balta stie totul despre “cartea de munca” a Elenei Udrea. Printisoru’ a fost cel care i-a facut Elenei Udrea cunostinta cu tiganul Dorin Cocos, un obscur bisnitar, care aducea marfa din Turcia si o vindea in bazar. E adevarat ce spune in presa, “avocata” Beatrice Comaniceanu, ca l-au cunoscut pe Cocos intr-un club, dar probabil ca acolo era si “seful” lor, Raget.

  In tot ceea ce face, de cel putin 15 ani incoace, Elena Udrea se serveste de practicile de “magie neagra” ale cunoscutei vrajitoare Cati, de la Maracineni, buna prietena cu mama Elenei Udrea (aproape de Plescoiul natal al tatalui ei). Se pare ca asa le-a sucit mintile lui Dorin Cocos si Traian Basescu. Prin farmece si magie neagra, facuta de vrajitoare, Cocos a luat-o de nevasta pe curvistina, desi stia ce “specializare” are Gabita si ce munca presteaza in schema de afaceri a Printisorului. “Dispeceratul” retelei de prostitutie pe care o patrona, in Bucuresti, Ion Raget se afla pe Str. Stefan Furtuna nr. 9, la etajul II al unui bloc vechi (vizavi de Muzeul Militar si aproape de Gara de Nord – de altfel, aproape toata strada e un fel de Crucea de Piatra). Acolo se duceau prostituatele, inclusiv Elena Udrea, sa-si primeasca banii si viitoarele comenzi si sa regleze si alte chestiuni. Iata numai citiva dintre membrii (sau simpatizantii) PDL care i-au facut “bucuria” Ciocanitoarei Woodrea: Traian Basescu, Cezar Preda, Cristian Poteras, Florin Popescu, Gabriel Oprea, Catalin Predoiu, consilierul ei, Stefan Susai s.a.

  “Cariera” parasutei s-a declansat o data cu solicitarea lui Cocos catre Oprea, de a-i aranja intrarea. Acum ea fara studii, sugace amarita de la tara, si vorbind cu parteneru’ lui de afaceri Gabriel Oprea, ce zice Cocos? Bai Oprea, tu ai relatii peste tot, eu sint un tigan amarit, bag-o si tu in politica. Chiar de n-are studii. Lasa ca avem bani. Si uite asa ii faurira o diploma in Drept, la rapid, la Universitatea “Dimitrie Cantemir”, intre 1992-1996, iar ulterior Oprea, ca director la Colegiul National de Aparare (2000-2001 si “profesor” din 2001), i-a bagat si vreo 2 diplome de acolo. Mai precis, a “urmat” cursurile Colegiului National de Aparare, pe care le-a terminat cu o lucrare pe tema intereselor NATO in zona Marii Negre si Caucaz. Ce cunostinte are in geopolitica, numai saracii arabi supti o mai stiu… Si uitea asa ii facura un CV, mai cu bube, dar universitar. Toata tarasenia pleaca de la Restaurantul Trei Cocosi. Daca verificati, Gabriel Oprea a fost partener cu Cocos, dar pentru ca trebuia sa devina prefectul Capitalei (intre 2002-2003) a trebuit sa iasa din afaceri. Asa se leaga diplomele “Udrei” cu functiile lui Gabriel Oprea .

  In 1997 i-a deschis Cocos si un butic de avocatura, spaga fiind la data respectiva de cca. 20.000 euro, dar pentru asta ar trebui luati la bani marunti sefii de la Baroul Bucuresti, ei stiu mai bine. Prin urmare, in “biografie” apare ca avocat titular al Cabinetului Individual de Avocatura “Udrea Elena Gabriela” din Bucuresti – ca de, geniul plescoian trebuia sa presteze (ca de altfel si chilotzarul Gabi fixativ, ajuns din capitan de chiloti-izmene la Hotelul Agat, unde facea trafic cu calcan, fix general de Justitie…). In plus, deoarece acum era plina de stiinta juridica cum era odinioara plina de altceva, a fost putin intre iunie 2004 si februarie 2005 consilier in cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti, presedinte al Comisiei Juridice si de Disciplina, din partea PNL – unde presta la data respectiva.
  In politica a impins-o Virgil Asztalos Magureanu, care a dirijat-o pe parasuta catre PSD, prin Cozmin Gusa. Apoi, a fost teleghidata catre PNL, prin Varujan Vosganian. In 2002 a intrat in Partidul National Liberal, iar in iunie 2004 a devenit consilier municipal din partea PNL.
  Pe 21 octombrie 2005 a demisionat din PNL, iar la 12 februarie 2006 se inscrie in PD – si incepe ascensiunea fulminanta, sub atenta obladuire a chiorului. La PD si, implicit, la Traian Basescu a ajuns prin intermediul Mioarei Mantale. Lumea vorbeste ca aceasta nimfomana din Plescoi s-ar fi tavalit si cu urmatorii: Varujan Vosganian, Paul Pacuraru, Sebastian Vladescu, S.O. Vântu, C.P. Tariceanu, Dinu Patriciu, Theodor Stolojan.

  Pina in octombrie 2005, borfetina a fost consilier de Stat la Administratia prezidentiala, sef al Cancelariei prezidentiale (evident, datorita adincii “competente” politico -juridice), functie detinuta acum de Catalin Avramescu. In toamna anului 2005, ea a demisionat din functia detinuta la Presedintie, invocind atacurile “profund nedrepte” indreptate asupra sa si a altor persoane care sustin lupta anticoruptie, precum si faptul ca nu doreste ca prin insinuarile la adresa sa sa devina “o vulnerabilitate a demersurilor presedintelui”.

  In 13 aprilie 2005 apare in “Academia Catavencu” un interviu in care Elena Udrea este intrebata daca este iubita lui Traian Basescu. Raspunsul ei a fost: “Stiti de cind astept intrebarea asta? La intrebarea asta pot sa va raspund peste zece ani?”.
  Desi nu mai era consilier prezidential, facea vizite nocturne la Cotroceni, asa cum a dezvaluit “Jurnalul National”, Presedintie si SPP, refuzind sa explice scopul acestor vizite. Conform unor surse din Palatul Cotroceni, citate de presa, Elena Udrea intra foarte des in sediul Administratiei prezidentiale, dupa ce si-a dat demisia din functia de sef al Cancelariei prezidentiale. Sursele amintite sustin ca, timp de un an, ea si-a pastrat chiar si biroul din vecinatatea cabinetului lui Traian Basescu.

  Intrebata despre vizitele nocturne, borfetu a raspuns sec: “Nu comentez”. Intrebat si el de ce masina Elenei Udrea intra noaptea la Palat, Traian Basescu a spus sec: “Spuneti o minciuna. Confundati o masina cu o femeie. Eu n-as face confuzia asta”.Apoi a argumentat ca a venit sa alimenteze, ca era combustibilul mai ieftin!
  In 30 noiembrie 2008, Elena Udrea a fost aleasa deputat. Restul e istorie. O istorie a rusinii nationale. Asteptam cu nerabdare s-o vedem in functia de prim-ministru, apoi de presedinte. Astfel, va ajunge acolo unde n-au ajuns celelalte 2 prostituate celebre – Elena Lupescu si Elena Ceausescu

  Sursa: http://www.301.ro/elena-udrea-o-rusine-pina-si-pentru-etnia-tiganeasca

 2. in esenta a dat cu pizda-n populatie si a avut succesuri multe.sunt convins ca in romania prostitutia trebuie rapid legalizata.o urmarim zilnic pe sticla,pe strada.in partidele politice,in parlament,suntem un popor care s-a prostituat si o face in continuare prin bravii reprezentanti.bravo noua!!!


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: