Skip navigation


lehman25

Multumita lui Ioska, putem citi si noi un text ce “poarta” gandirea si semnatura taximetristului din poza de mai jos,actualmente parlamentar inregimentat total in maimutarie !

15 Comments

 1. …adicatelea “stimata doamna HOATA , va rog sa ma inapoiati , asa cum sunt !”

 2. Asta nu e cretinul zilei. Este unul din cretinii permanenti. Prieten bun cu Visan

 3. Corect, dar are momente cand reuseste sa se autodepaseasca .

 4. ,,, umflatule , idiotule ,,,

 5. …aici este mult mai comica si trista situatia , ok el e un analfabet , dar isi inchipuie cineva ca e scrisa de el ?…nu e scrisa de vreo asistenta la fel de analfabeta ca el !…imbecil cu asistenta imbecila !

  • chiar asa.cererea respectiva e o capodopera care nu-i apartine.nu cred ca reuseste sa se exprime in scris.

 6. inapoiatul a fost sincer, trebuie apreciat asa cum este… eventual ocrotit pentru studii aprofundate

 7. Presa poporului romanesc, la fel de cretina ca si poporul in sine, a pus botul la vrajeala cu vamile si cu DNA. Ce idioti frate

 8. Cand in vami se aflau profesionistii din PSD,nu se intamplau aceste lucruri.
  Poza astuia arata pana si unui copil ce oameni au maimutele portocalii.
  Psd-ul singur poate salva aceasta tara!

  • nu,pe dracu!!!mai #profesioniste#si chiar mai vesele.

 9. hai ca de data asta a fost pe faza ciutacu:
  la treaba cu vamile pai nu tovarasul ofiter de securitate basescu aducea video-uri si valuta prin vama constanta?!!!
  din propriile declaratii cica la revolutie era milionar in dolari din bisnita…

 10. Ce-aveti, bre, cu bietul om ? 😀
  Isi reprezinta si el cum poate manelistii care l-au trimis acolo …
  Mai rau este ca ‘teleptualii avionaci il sustin SI PE EL atunci cind pup-pup-pup-pup-pup… poponetul matrozului si al pedeilor !
  Si o sa vedeti ca mecla lui de taximetrist este chiar simpatica in comparatie cu a astuia (care isi mai si da aere):

  • E bine ca se fac de ras cu totii. Ca Dumnezeu cand vrea sa te piarda, iti ia mintile. Asa si cu marozul chior/ciclopul, care minte de stinge crezand ca boborul nu intelege, zice ca Franta si Germania discrimineaza Romania, iar dupa un timp scurt ordona sa faca harakiri in vami, ceea ce arata ca cele doua(acum trei-si Olanda)tari au avut dreptate iindca se stiu de mult mafiile romanesti.Pe langa Tinel si Basel mai sunt :Spanu, Visan, Sever Voinescu-Cotoi, Marcel Hoara (ca tot a fost explozie la Fabrica de armament si a explodat bugetul acestei fabrici)Blejnar, finu’Falca si alti smecheri mafioti. Vor vedea ei ca la alegeri(poate anticipate, ca sa scape romanii cu viata) nu vor mai iesi decat cativa parlamentari si vreo cativa primari, asta fiindca au si votantii lor (citeste : prostii lor/fundamentalistii lor).Vor pati ca PNTcd-ul ca si ei au trecut Romania de-o criza, dar a fost cu mult mai usor si totusi au ajuns istorie-si cu ajutorul .securistilor, cu Baselul in frunte, iar acum i-a venit si lui randul.I-am uitat pe Canacheu, Preda Cezar si Cristian, Traian Ungureanu si greii :Udrea, Sulfina, Blaga, Berceanu, Flutur, Valeriu Stoica si multi alti tzepari. Nu-i mai trage in tzeapa Baselul pe corupti ?Ca daca sunt ai lui nu sunt vinovati, te-ai prins ???

 11. Asta are carte putina dar daca il vezi, ai sentimentul ca vorbeste din putul gandirii universale .Costica Canacheu .

 12. Imbecilul zilei este acompaniat de inbecilii-multi-ai acestui partid portocaliu,nu vezi ca ei sunt niste “specialisti”in prostie trimisi la inaintare, asta-i calitatea lor,a pedeleilor. Cu asa membri ce sa faca? si in Guvern tot asemenea imbecili se afla, deci asta-i”calitatea”pedistilor. Sa-i mai alegeti, prostilor, daaaaaa ?De aceea si merge asa de bine Romania, cu astia poate fi vandut poporul roman, daca nu disparem ca neam, ne mai putem reface, greu, dar se poate, cu un bun conducator. Pesedistii si liberalii au fost de departe oameni pregatiti, cu toate ca au existat si la ei unii prosti, dar nici asa multi, nici asa de imbecili. E bine ca s-a creat U.S.L. ca sa-i razbeasca si sa multumeasca alegatorii din ambele parti-si PSD si PNL. Spor la votat !


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: