Skip navigation


lehman25

In primul rand pana azi nu am auzit de ciudata asta,insa poza face toti banii,la prima vedere pare desprinsa din cotloanele muzeului Antipa cel nerestaurat,insa surprinzator e vie si are si o functie de te da pe spate,este secretarul general al guvernului si vine, daca o strigi Daniela Nicoleta Andreescu ! Absolut uluitor !!! Stiu ca sunt rautacios dar nu ma pot opri in a ma intreba cine o fute pe asta ?

19 Comments

 1. se gaseste o pula proasta si ptr ea…ca si-n cazul pora.
  interesant este ca din “fonctzia ” ce o poseda…fute ea lumea.
  so…
  din partea mea s-o futa dracii din iad.

  • Am aflat,are un copil deci……….

   • De curiozitate, e casatorita ?

 2. Mie mi se pare interesant traseul profesional – de la jurist la Vulcan (eu stiam ca juristii de intreprindere cam frecau pisoiul, dar depindea foarte mult si de proprietarul pisoiului … :D) pina la JUDECATOR LA TMB !!!
  http://www.sgg.ro/index.php?id=31,99,0,0,1,0

 3. Azi am descoperit aceasta subspecie,interesant este ca nimeni nu am auzit sa vorbeasca de ea,de functia ei !Am citit acum CV-ul ei,provine din lumea sindicala !

  • S-a ‘vorbit’ mult despre ea atunci cind a fost parasutata in primul guvern reprezentat de Boc (am respectat formula idiotului – ‘guvernul pe care il reprezint’; de la o vreme – a renuntat la ea).

 4. Mea culpa,nu am stiut.

  • No problem !
   Atunci se vorbea mult de dorinta ba’secului de a controla strins pe Boc – inca nu ne imaginam ce stirpitura nevertebrata este acesta ! Venea imediat dupa Tariceanu – si toata lumea a pus botu’ la ideea controlului.
   De fapt – era vorba inclusiv de niste smenareli ale individei din vremea cind era consilier prezidential sau mai inainte, nu s-a insistat prea mult. Ceea ce, pentru mine, este un semn ca s-a inchis robinetul, nu ca n-ar fi existat informatiile. Si mai cred ca a fost aruncata de la Cotroceni pentru orice eventualitate.
   Ziaristii mai vechi ar putea sa stie mai multe …

 5. Sunt persoane,cel putin ciudate, care prin prezenta lor in functii de o asemenea importanta,explica in clar situatia in care ne aflam .

 6. …friends , alcoolul face minuni , va dati seama cat tre sa bei sa o vezi frumoasa pe naspeta asta ? !….dar ia sa ne gandim un picut invers , ne fute ea pe noi toti ?,….ne fute ea viata si viitorul copiilor nostrii ?….a ajuns macioalfa asta si muulte altele taranci dastea de le sar greierii din calcaie , sa “lucre”in Bucuresti , si ea la masa are wc in curte ? ete ca da !

  • …..si cred ca nupot fi suspectat de ‘portocalita” acuta , eu i-as agorja pana la unul !

 7. Ai introdus un nou cuvant in maimutaria portocalie,MACIOALFA ! 🙂

  • lehman , ai uitat ca si “garsoniera cu usa-n tavan “to a mea e !

 8. …daca tot e sa introduc fraze , cuvinte denumiri , astia din maimutaria portocalie sunt ” fierti in pisat frate !”

 9. La OSIM cu tine ! 🙂

  • …prietene in curand cred ca daca o tinem tot sa ajung la OSPICE !

 10. Naşparlie,boccie,mumie,cum vreţi voi dar are o voinţă şi o putere fantastică de a proteja toţi infractorii din ministere şi celelalte instituţii subordonate ministerelor.NICI O PETIŢIE NU PRIMEŞTE RĂSPUNSUL CU MODUL DE SOLUŢIONARE!Răspunsurile tip sunt “Vă comunicăm că memoriul dvs a fost trimis la ministerul … pentru analiză şi informare”,deşi ministerul respectiv se afla şi el la rubrica DESTINATARI!!!
  Sau “Vă informăm că am solicitat ministerului … urgentarea formulării răspunsului”,deşi ministerul fusese solicitat de petent să urgenteze răspunsul!!!
  Are talent şi şi-a instruit bine şi subalternii!!!
  În rest subscriu 100% la ce a spus @kn mai sus la orele 16:44!!!!!!!

 11. Nu, nu….

 12. He he … dacă printr-un diktat … aş fi obligat … să dorm cu asta-n pat … apăi aş pune-o … să mă lingă-n cur … iar io … estimp … aş face labă … gîndindu-mă … la Rita Mureşan =))


One Trackback/Pingback

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: