Skip navigation


A inceput campania pentru Bucuresti. Atat de devreme si deja atat de urat. Imi e groaza de cum o sa fie. Mesajul il vad extrem de scarbos. Banner-ul este PDL si se delimiteaza de udrea, populism la maxim. Vrea opozitia referendum ? Nu, noi vrem referendum. Adica au facut pasul la off side.  Partea grafica cu Hai la referendum este identica cu cea de pe bannere din 2009. O sa le aminteasca cu cine au votat atunci. Contribuie ?

La cum sunt facute aceste campanii ale lor sunt convins ca in spatele lor se afla niste maestri in manipulare. Nu ma gandesc la Lazaroiu, nici ala nu e prost dar e mai poet de felul lui. Aici sunt servicii…. manipularea suna a secu.

Astia joaca pana la capat. Nu vor pleca de la putere de bunavoie. Nu stiu cand se va intampla si daca mai prind fericitul eveniment, dar nu vad o iesire normala de pe scena a basescului. Nu are limita, nu are sfarsit. Dorinta de putere este nelimitata.

 

12 Comments

 1. Clar. Din nefericire, acest “clar” este fix clar pentru 1% din privitori. Fie oameni de comunicare, fie oameni foarte patrunzatori. Relevant a fost sa aud ce crede lumea despre campania asta. Si cand spun lumea, vorbesc de oameni interesati de politic, care discuta zilnic despre asta, (adica familiarizati cu subiectul), si care nu sunt pro-aia. Tragic ca nici din partea asta de populatie nu au inteles toti. Si-au dat cu parerea de la “se cearta intre ei, faptul ca e udrea pe afis asta inseamna”, pana la “a iesit udrea din pd” si “e o greseala”, sau “nu sunt ale pdl”, omitand hada sigla din stanga jos si culorile acelea, fix reluate din 2009. Sunt absolut trista ca oamenii nu inteleg. Dezamagita. Daca inteleg doar cativa, numarati pe degetele de la cateva maini, e egal cu zero. Oricat n-am vrut sa spun aseara, si oricat chiar nu-mi convine, din punct de vedere comunicare, e o campanie buna (adica vad ca, spre disperarea mea) isi atinge scopul. Teribil. Si asta e doar prima miscare. Sigur, le putem decripta, dar le decriptam pentru cati oameni?

  • Eu vorbesc doar ca sa nu adorm. Si atat timp cat sunt treaz nu uit ca traiesc in romania. Asa ca nu ma astept la cine stie ce. Iti dai seama daca antibasistii nu au inteles cam cat inteleg cei nehotarati ?

   • Exact asta m-a “tetanizat” aseara. Faptul ca anti-basistii nu au inteles.

 2. ” Ulterior referendumului, legea va fi trimisă către Parlament într-o formă ce va ţine cont de părerile bucureştenilor” ….tare nu ?….si mesajul e exact ala ” de ce le e frica nu scapa ” , cat de bou sa fii sa nu vezi si sa-ntelegi ce e in spate ? PEDELEPRELE !!!!!!!!!!!!!!

 3. Cata perfidie intrun banner oarecare…sau de fapt, arta perfidiei expusa pe toti peretii…au sfatuitori foarte bine scoliti, am simtit acest lucru cu prisosinta in ultimii ani.

  • Si sunt multe. Cu divesre teme. Toate extrem de perverse.

 4. Am si eu un banner chiar in fata balconului !
  Zi de zi ma izbeste in mufa cind ma trezesc !!! 😦

 5. ma intreb :oare catzi joaca la doua capete???
  🙂

 6. KN, multi,foarte multi !!! 😦

  • asa cred si eu.
   si de aici vine si greatza care o simt…
   puterea ce o detzine acuma acest gunoi suprem…poate fi usor transferata altuia…aici e buba.
   puterea asta nu trebuie cucerita ci distrusa.altfel…vom ramane in rahat pururea si in veci vecilor.
   bleah.

 7. Felix Tataru, cumva?

  Sa-i sparg in bot un Molotov, si lui si tuturor sclavilor basisti!

  Dupa cum se vede de la mine, nu scapam de PDLpre prea curand 😦 Licuriciu’ al mare e incantat de prestatia lor 😦


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: