Skip navigation


lehman25

Nu este nici o legatura cu scriitorul Ion Hobana plecat recent dintre noi,e vorba doar de un pod cu niste cabluri care traverseaza capitala prin nord ! Podul in sine, frumos si util in functie de unde locuiesti si ce fel de carnet de partid ai,a declansat multe energii,care mai de care incercand sa-si aroge meritele. Maimutele s-au vazut date la o parte si au reactionat furibund imprastiind tot felul de fluturasi,in care ne explicau ca IMBECILUL NATIEI a inceput acest pod si bla bla bla si bla bla bla ! Nu stiu daca acest pod ii garanteaza lui Oprescu un al doilea mandat,cum nici nu stiu daca suma de 250 de milioane euro,costul podului,e corecta sau nu,stiu insa ca IMBECILUL a fost primar si nu a facut NIMIC,cu exceptia diverselor scandaluri si a legendarelor deja hahaituri si nu in ultimul rand sunt convins ca daca acest pod era facut de maimute,sarea de miliardul de euro ! In rest e liniste si senatori isi fac un restaurant,cu preturi mici si mancare buna,ca doar e criza !

5 Comments

 1. E o realizare certă a mandatului lui Oprescu. Halal de mama lui ! 🙂
  PS: Are şi băsă un merit: 10 %. Ca la şpăgarii decenţi. 😉

 2. Ma mir cum dracu de l-au terminat !!! Ca de regula dureaza de la 5 ani in sus !
  Hai ma sa nu mai fim chiar asa de negativisti cu astia ai basescului !!! Si Boc a inaugurat azi 3 Km de sosea, ce dracu !!! 3km !!! La care se lucra de 7 ani !!! Pai nu ?????

 3. nSa nu fim rai,hahaitorul a mai avut o realizare,macabra,din ordinul lui au fost ucisi in mod bestial mi de caini,fiinte nevinovate,dar se zice ca eczista o lege a compensatii care sper ca se va intorce si inpotriva lui.

 4. Am o sugestie ce tine de ortografie pentru autorul articolului:
  “Maimutele s-au vazut date la o parte” si daca se poate, dupa virgula se pune obigatoriu spatiu.

  • …..Eduard , cat de tare esti ! ….la atat se rezuma comentariul tau ? …..doar atat te-a “izbit” , gramatical nu este corect !….tare sau ce ?…..daca numai atat ai inteles , cred ca soarta ta e cea corecta !….nu te ingrijora toate pedeleprele scriu si vorbesc perfect gramatical , poti adormi la loc !


One Trackback/Pingback

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: