Skip navigation


lehman25

Nu-mi place sa o recunosc, dar clar sunt mai multe Romanii si un singur tinut ! Daca iesi din casa si nu ai in preajma nici o “scula” care sa-ti prezinte chipurile, stirile cele mai importante, si nu ai privirea tinuta in pamant, realizezi rapid procesul de degradare pe care-l parcurgem, altfel senini. E multa saracie oriunde te-ai uita, cersetorii chiar si pe aceasta canicula te asalteaza, din ce in ce mai multi iti cer pe strada o tigara ! (eu tot timpul am una in gura!), orasul in sine e mai gri, cu tot efortul maimutelor de al imparcuii si imbordurii, majoritatea privirilor pietonilor sunt ravasite, lumea numai rade si per ansamblu ai sentimentul unei capitale bantuite. Avand acest tablou,nici nu vreau sa ma gandesc, cum e in Faurei,Giurgiu,Alexandria sau Zimnicea !

Revenit acasa si zguduit de realitatile zilei, dau drumul la toate aparatele ce ma inconjoara si parca lumea nu mai e asa trista cum o percep eu, e adevarat mai vad un show la capat de alee intr-un cimitir,mai aflu ca maghiarii au o intilnire importanta pentru tara(e adevarat nu se specifica tara), il vad pe pitic pe post de carja si pe Mihaela dragostea mea, mai interesat de mobilier, Stecar e peste tot si le zice pe orice tema si nimic din ce se vede sau se aude, nu prevesteste ce de fapt deja se intampla, suntem pe zi ce trece mai saraci si mai idiotizati, gratie acestor posturi !

Si daca tot am vorbit de morti, sa va arat unul viu, care voteaza ! Interesat este si ce si-a scris cu manuta lui pe respectiva poza pentru eternitate ! Are viitor tinutul !

 

 

 

7 Comments

 1. Bine că m-am lăsat de fumat. Unul mai puțin să-ți ceară țigări 🙂
  De restul ce sa spun … jale mare 😦

 2. Sa nu ma intelegi gresit, intotdeauna daca imi cere cineva o tigara ii dau, dar e un semn de saracie si constata ca sau inmultit cei care cer o tigara !

  • Nu te înțeleg greșit. Alta e ideea. Am lăsat țigările după 32 de ani de fumat. Fumam 3 pachete de Kent lung pe zi. M-am lăsat acum 3 ani jumate, brusc și fără un motiv special. Mai mult ca să văd dacă sunt în stare. Ideea e că acum nu mi-aș putea permite să dau 36 de lei pe zi pentru această plăcere 😦

 3. …Lehman , este plin de masini pe strazi , ca sa iesi din Bucuresti cu masina ai nevoie de cel putin o ora , toata meltenimea e la volane , iti aduci aminte ca au iesit cu masinile sa faca poze si sa viziteze podul lui Oprescu ?….fa o plimbare pana in IKEA , sa zicem sambata sau dumineca dimineata sa vezi ce plin e de n-ai unde sa parchezi , nimeni nu vocifereaza , e aer conditionat , isi plimba copii in Mall’uri si lumea ai vazut umple piata la Bon Jovi , …..unde e jalea prieteni ?……..dar si cand or veni bicicletele , galetile , sacoselele cu pomeni , faina , peste …..parca ar trebui , ca bine zici si ceva tigari .

  • Nu înseamnă absolut nimic @parlagiul. E “țăranul de mall” însoțit de “pițipoanca de companie”. Ei cred că e de bon ton să ieși la socializare în hipermarket. De fapt atât își permit.
   Un neamț și un român ajung (morți) la poarta raiului. Primul neamțul. Sf. Pătru îl întreabă cum a murit.
   Neamțul: mi-am luat un Porsche
   Sf. Pătru: Și?
   Neamțul: Și goneam cu 280 km/h pe autostrada, un tir în pană … și asta a fost tot
   Sf. Pătru: Și tu române?
   Românul: eu mi-am luat un X5
   Sf. Pătru: Și?
   Românul: Și am murit de foame.

 4. :):):):)
  tare poza!!!
  uite un om constient in Romania!!!!
  se pregateste de viitor.
  :):):)

  • Așteaptă să “iasă din sistem pe cale naturală” 😉


3 Trackbacks/Pingbacks

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: