Skip navigation


Sursa foto

17 Comments

 1. dacă n-a fost s-o ia vîntu, a luat-o uraganul

 2. O sa spun ceva foarte urat …. nu imi pasa de ei … au stat ca nesimtitii cand altii au iesit la manifestatie …. mie de ce sa imi pese de ei?

  • foarte urît 🙂 . dar al dracului de corect, pentru că nu ştiu ce înseamnă ce-i aia solidaritate (sau poate pentru că nu ştim), fiecare reacţionează doar cînd îi ajunge LUI cuţitul la os

  • ….Teodora , toti am stat ca nesimtitii , eu mi-am luat din concediu si tot am participat la mitinguri , dar stii ce mi-au spus prietenii , ” ei si ce ai realizat ?” , iar acum se plang , ei sunt acum in greva asta “spontana ” pentru ca l-au destituit pedeleprele pe singurul director din posta care nu era pedeleprist ……si stii ce e acum ….?….liderul lor de sindicat !….cat crezi ca mai rezista hidra asta pedeleprista ?…..ura noastra s-a cristalizat , stim ce avem de facut , pot sa dubleze salariile si pensiile tot nu mai iau voturi de la de-al de mine …..javrele dreaqului

   • Nu toti am stat ca nesimititii … tu ai iesit … eu am iesit …. altii erau la terase …. imi pare tare rau dar cred ca poporul asta este incapabil sa fie SOLIDAR 😦

    • …..Theo , la terase , e plin ochi seara , n-au nici o apasare , …. stii immediat ce am incasat remarca ” si ce ai rezolvat ?” , am inceput sa vad lucrurile as cum sunt ele , in toata splendoarea cretinismului egoisto marlanesc romanesc , si caut solutia individuala , ca noi toti de altfel ,….cred .

     • Pai nu ai ce face altceva. Sunt fiecare de cap lui. Scapa cine poate

    • Habar nu au ce e aia

  • Nu mor de grija lor nici eu. Toti cred ca altora li se intanpla rele doar. Si ca la ei nu ajunge. Na 🙂

 3. …..nu ma pot abtine si am sa comentez mai departe , amaratii din posta , aia din oficii si factorii postali au salarii de mizerie , iar sefii de birouri si departamente noi angajati , imtre 40 si 120 de milioane , tare sau ce , ……astia au si marketing in compania asta , spre exemplu , cu si cat s-a schimbat vreun oficiu postal ?…… va puteti imagina ca posta romana are un patrimoniu IMENS !!!!!!!!!!!!, in fiecare locatie , cum ar fi : Eorie Sud , Mangalia , Mamaia , Sinaia , Predeal …………posta are cate un mini hotel cu camere de inchiriat !!!!!!!!!!!, e drept cu regim inchis , dar voi realizati , numai spre exemplu in Predeal , e fix in centru , si un ultim lucru , in anii 2005 -2006 …….compania era locata intr-un bloc care era inchiriat , pe bani muuuuuulti de va Vantu , pe undeva pe Splai !!!!!

  • Da… stiu ca ai dreptate … asa este pste tot cred … cei care muncesc au salarii mici… “nepoatele” cumnatii etc au de 10 – 20 de ori mai mult si nu fac nimic

   • Si nepoatele sunt alea care raman. Alea au votul bun

 4. Hopa! Ce-mi citesc mie ochii. A ajuns, brusc, la modă “dansul pinguinului”? Nu dă Domnul să o văd și pe Ruxandra Predescu făcând apel la solidaritate.

 5. Urma scapa turma – si grotescul , firescul.

 6. Nici nu ma mira faptul ca majoritatea companiilor de stat care erau profitabile pina acum, acum sunt cu pierderi mari. Astfel se pot vinde mult mai usor, pe bani mult mai putini, cu spagi mult mai mari.

  Recomand o lectura apropo de ceea ce se intimpla, apropo de cine e “seful sefilor” si cine decide cu adevarat in economie:

  http://www.auravasile.ro/?p=69


3 Trackbacks/Pingbacks

 1. By Eu cred | Ţara vorbelor în vânt on 02 Aug 2011 at 1:28 pm

  […] ar merita să aruncaţi un ochi şi pe la ei: vizualw, androxa, rokssana, freestyler, băsărică, danieltudose79, […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: