Skip navigation


 

 

 

 

8 Comments

 1. ….nu era mai bine sa fie legalizata prostitutia , asa poate scapam de stoarfa asta ?

 2. Putoreta are proxenet protector ! 🙂

 3. Zi buna sa aveti! E buna si prudenta! Ce nu faceam daca ….ieseau si copii? De recunoscut…pe astia ….precis ii recunostea!

 4. Sigur ca-i recunostea ! Aveau toti ochii incrucisati !!!! 🙂

 5. pt anuntul asta din categoria “curva profesionista si cam trecuta cauta clienti impotenti dintre ofiterii de rang inalt in securitate” trebuia pusa atentionare de min18 ani

 6. Traian Băsescu: ”… Aş spune, la vârsta dânsei, 36, 37 de ani, un politician, unul dintre cele mai bune produse ale politicii în PDL în ultimii ani …”. Domnul preşedinte o fi testat multe produse PDL, dar… subiect “Tabu” 🙂

  • Marian din...Berceni
  • Posted November 2, 2011 at 12:56
  • Permalink
  • Reply

  Dupa stiinta mea si Messalinna a fost o …femee …”puternica”… se zice ca ar fi provocat toate curvele din Imperiu Roman la o ” intrecere” { vedeti ca ..””.sportul ” a avut dintotdeauna adepte in randul femeilor ” puternice” } sa se vada cine ” termina” cei mai multi barbati….Messalinna a castigat…nu eu , ISTORIA a consemnat acest ” fapt” !Cu cine se mai compara nenorocita asta ? Cu Eva Peron ?! Pai si aia la inceputul ” carierei”…parca tot …coarda penala era !? Ma intreb cum dracu mai vorbeste nemernica despre …misoginismul rromanilor ?Tocmai ea….sa fim seriosi : vagaboanda asta politica a ridicat curvaraseala la nivel de ..politica de stat , in ideea ca Rromania mai este inca { pentru cat timp ,oare ?} un stat !

  • Marian din...Berceni
  • Posted November 2, 2011 at 13:01
  • Permalink
  • Reply

  Ideea este ca doar cu Messalinna nu s-a comparat nenorocita asta din Ples….COI desii era mai aproape de adevar !Aia de la ” Tabuu { habar n-aveam ca inca mai exista aceasta ” publicatie ” } au uitat s-o “aranjeze” ca pe Mesalinna…ar fi avut mai putin de ” munca” !Imi pare rau de fragmentarea commentariului insa…face netul ” figuri ” de cate ori scriu despre asta sau despre javra de la Cotroceni …De ce oare ?


One Trackback/Pingback

 1. […] Ai Protector esti TABU – Basarica […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: