Skip navigation


lehman25

Daca e luni si la ora 11 vorbeste guvernatorul BNR,insemna macar pentru mine, ca lucrurile sunt serioase si iata aveam sa aflu cati bani sunt in BNR si ai cui sunt ! Asa cel putin speram, in realitate am retinut doar aceasta fraza :

“Spunem două lucruri, până spre primăvara anului viitor va continua căderea preţurilor, a IPC, pentru că efectul de bază continuă.” – mugur isarescu !!!

Nici nu am mai stat sa ascult al doilea lucru, trebuia sa plec la birou, oricum era tarziu, dar ce mai conta, aveam macar o veste buna de la de neinlocuitul guvernator . Zis si facut am ajuns la metrou unde bineinteles am sesizat ca mi-a expirat abonamentul, era doar luni ! Am scos trei hartii de un leu si am cerut respectuos doua calatorii ! La fel de respectuos casierul mi-a mai cerut un leu deoarece metroul s-a scumpit, nu am inteles exact de cand dar cert e ca s-a scumpit cu circa 33% !!! I-am repetat si domnului fraza guvernatorului derbedeu, dar nu a parut impresionat si presat fiind de persoanele din spate am mai adaugat o hartie si inca o minciuna !

P.S. Am auzit foarte multe persoane spunand ca au incredere in acest derbedeu, abiea acum realizez ce inteleg astia din ce spune maimuta de la BNR ! Niste imbecili !!!

18 Comments

 1. Eu pot sa-ti spun ca in domeniul cosmeticelor (din import sau autohtone) ca de la 1.01.2011 s-au scumpit lunar! De benzina nu mai vorbesc. Si idiotul ala din Clubul de la Roma ne spune ca scad preturile? Asa spunea si Ceausescu cind noi ne uitam in farfuriile goale ca mincam prea mult si ca trebuie sa ne alimentam rational.

 2. Interesant este ca unii il si cred ! Acum ca sunt imbecili sau nu nici numai conteaza !

  • S-a dovedit in 2009 ca oamenii cred ce li se spune, nu ceea ce vad. Fac referire la pixelul albastru

   • Mi-aduc aminte cand eram copil spuneau unii in legatura cu credinta : -crede si nu cerceta. Adica telea, “boborul” e crdincios pana la indobitocire, de aceea talica ai dreptate.

 3. Acolo poate sa zicem mai era loc de interpretari, in ce priveste preturile in niciun caz, ele cresc daca nu saptamanal,cu certitudine lunar ! Aici chiar nu ai cum sa uiti, decat daca suferi de anumite boli, sau realmente esti foarte prost !

  • Cred ca multi romani se califica pentru varianta 2.

  • Am mai spus si eu ca vand tot, ma bag sluga cat mai am de trait si-i dau tot ce am aceluia care va face sa doara prostia…

 4. Sunt total de acord, eu estimez undeva la peste 90% din populatie !

 5. nu credeti ca scad preturile???!!!! atunci luati niste episoade noi din arestul lui vintu… poate va mai trece supararea 🙂

  • Da, rad cu lacrimi. Asta e deja cel mai des arestat om de pe planeta

   • dupa craciun cred ca-l scoate ca sa-l bage inainte de paste cind sint alte mariri de preturi pe sestache la gaze, lumina, mincare etc…. o sa-i dea o vacanta in vara si pe urma inainte de alegeri o sa-l bage iar… aviz colaboratorilor securitatii…. uite asa o sa patiti si voi cind o sa aiba nevoie securitatea sa va ia gitul dupa ce-i serviti cu multa umilinta

    • Probabil, asta e in rolul de aresatul de servici. Cum se plictiseste un pic lumea cum mai bagi o arestare. Probabil ca o sa mai apara si altii, basescu nu lasa un ajutor nepedepsit 🙂

      • lehman25
      • Posted November 7, 2011 at 15:37
      • Permalink

      Nu tine de foame si nici nu e o masura menita sa “reporneasca economia”, e doar din ciclul hai sa-i mai prostim pe prosti, timp in care noi furam cu drag, pe cei care cu sfintenie isi platesc taxele !

     • Asa functioneaza lucrurile 🙂

      • kn
      • Posted November 7, 2011 at 17:39
      • Permalink

      basarica

      pe udrea cum o pedepseste?asta vreau eu sa vad.
      🙂
      🙂
      🙂
      🙂
      🙂

     • Imaginile sunt rated XXX, nu se pot difuza 🙂

  • la mare concurenta in aburit chelii este iliescu si ponta versus geoana.
   jos-sus din fotoliu de senator.ma rog,sef de senator.

   🙂
   🙂
   🙂
   golani cu state vechi,feseneii astia…

 6. Deoarece continuam sa permitem aceste lucruri ! Dupa 21 de ani nu am invatat nici macar banalul NU si atunci e absolut explicabil de ce apar asemenea personaje, noi nici acum nu ne cunoastem propriile interese, situatie in care e normal ca niste derbedei sa prospere si sa ne subjuge . Vina e a noastra !


3 Trackbacks/Pingbacks

 1. […] Romania mea – Derbedeul isarescu si metroul ! – Basarica […]

 2. […] Romania mea – Derbedeul isarescu si metroul ! – Basarica […]

 3. […] si : Auftakt, Profund antibasecu,  My heart to you heart , IOAN USCA, Hai ca se poate, Supravietuitor’s Blog, […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: