Skip navigation


Asta reconfigureaza, sau macar ar trebui, tot momentul pixelului albastru din 2009. Dar nu va face asta. Nu va face nimic. Pentru ca romanul, ala de care zice basescu, are treaba. Maine e ziua nationala a etniei romanesti. Asa ca vor merge sa vada avioane si tancuri. Dupa care se vor retrage la gratare daca e cald, sau in sanul familiei sa manance si sa bea ceva + un film. Sunt liberi maine. Dupa asta urmeaza rapid Mos Niculae. Si liniste pana un pic  dupa Sf Ioan din 7 ianuarie. Nu au ei timp de pixelul albastru. Si nici nu vor sa aiba, doar nu exista roman care sa recunoasca ca a fost tampit. Singurul a fost Postelnicu, iar istoria a dovedit ca nu i-a folosit mai la nimic.

Bun. Deci justitia asta basista declara ca basescu a savarsit acte de violente asupra unui copil. Acum trebuie reconfigurata analiza privind viteza mainii basescului. Analiza efectuata la vremea ei de catre Funeriu. Ar putea sa sune asa : viteza mainii a depasit orice limita cunoscuta si acceptata de legile fizicii si din aceasta cauza s-a intamplat nefericitul accident. Javra nu a vrut sa dea in copil, insa din cauza vitezei s-a produs un accident. Care nu poate sa fie imputat javrei pentru nimeni nu a stiut ca o mana poate prinde o asemenea viteza.

Ar trebui poate reformulate multe, updatate la moementul actual. Dar de ce ar mai face asemenea gesturi ? Nu mai intereseaza pe nimeni subiectul.

Stirea se afla AICI

In foto se afla unul de ii spunea Kafka. Un om lipsit de imaginatie despre care s-a crezut multa vreme ca a scris la superlativ despre absurd. Habar nu a avut ce inseamna absurdul. Scuzabil totusi. Poate ca pe vremea aceea nici nu erau modele potrivite pentru fantasme in ceea ce priveste absurdul.

Hai la multi ani romania. Sper sa ajungi fix unde meriti.

9 Comments

 1. La multi ani, Romanie ! Sper sa ajungeti fix unde meritati … romanilor!

  • Exact 🙂 Numai ca e la pachet treaba, romanii formeaza romania. De aici si toate belelele 🙂

 2. eu tot zic ca ala a fost un act de pedofilie … basescu are o latura puternic sociopato-sexuala… asta se trage din jigodiile psihopate care violeaza cai, magari, oi, porci, orice prinde in ograda daca nu are un umanoid in apropiere

  • Cum pedofilie ? Nu l-a futut, i-a futut doar un dos de palma. E pedofilie asta ?

   • daca a avut orgasm cind i-a futut palma eu zic ca se numeste pedofilie cu violenta… iar mecla javrei categoric exprima un orgasm in acel moment

 3. Hmmm, verdictul ăsta al instanţei în procesul Băsescu-Patriciu, tardiv evident – arată principala tară a sistemului nostru de justiţie:lentoarea care goleşte de conţinut mesajul pe care ar trebui să-l aibă o hotărîre judecătorească.

  Funcţionînd, justiţia, în acest mod defectuos, ea eşuează, inevitabil, în funcţia sa de prevenţie generală – verdictele sale cantonîndu-se, undeva, în zona anecdoticului 😦

  • O tara vesela, nu ? De ce sa nu contribuie si justitia la fondul de bancuri ?


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: