Skip navigation


6 Comments

  1. Cum era vorba aia ? Mare e gradina ta doamne … Gata, se construieste hardughia si neamu e mantuit. Mai ramane sa vedem al cui neam si in ce fel. Cat de imbecili, cretini, nemernici pot fi, noi injuram inutilitatea, iar ei au socotelile facute, cine aduce fierul, cine betonul, cine numara banul si ce profit obtine. Ce sila am pe mine, imi vine sa vars…

  2. Cred ca realizez, cu intarziere ce-i drept, ca odata terminata cosmelia nu va mai fi picior de roman pe aici caci vom fi sfarsiti cu totii. Sa-i bata cacatul in veci !

    • cred ca te inșeli ,rockerii cu lanțuri aurite din fruntea bor mai au un adept la inaugurare

  3. cei care dați în Biserica sigur aveți ceva probleme cu capul……. faceți control de rutina la medic, dacă la biserica nu vreți nu va obliga nimeni….. și nu va înjura nimeni ca sunteți retardați ,mai ales biserica… traiască cluburile, tocați banii părinților, și totuși sunteți normali…..Biserica este o stare de normalitate cu problemele ei … atât ne-a mai rămas .Sa va vina mintea la cap…….. deși ……. sunteți oameni onorabili care judecați Biserica.

  4. Toate marile realizari ale geniului uman, de-a lungul timpului, au fost criticate si impiedicate a se realiza. Dau doar un exemplu: Turnul Eifel din Paris. Foarte multi francezi, la sfarsitul secolului al XIX-lea, cereau demolarea sa, ca fiing urat si dizgratios.

  5. Oare nu te-a durut cand ai editat acea imagine? Sa stii ca pui pe cruce, unde Mantuitorul S-a jertfit pentru noi, chipul unei femei… Nu ai avut nici o remuscare? Nici un semn de intrebare?


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: