Skip navigation


lehman25

Halucinante vremuri traim. In timp ce la Iasi, bastinasii cumpara brazi pe bonuri !, in timp ce Craciunul pentru multi a devenit o zi amara si singura bucurie este privitul prin geam, la diversele produse, oricum proaste, scumpe si inaccesibile, familia BORFETEI NEAMULUI, a organizat un fel de nimic cu Mosu` si si-a adus si burtosu` odata cu cadourile impartite unor copii mai mult sau mai putin portocalii. Nici nu e prea mult de comentat, va arat doar o poza si daca rezistati mai are Buble pe blogul lui si alte ipostaze “minunate” in prag de NIMIC !

13 Comments

  • Pai, ce altceva sa spuna ?!
   Ca doar si de Cocos nu zice ca-i asa si pe dincolo, ci ca-i un barbat model, viril si irezistibil !

 1. Am auzit aceasta declaratie, e halucinanta !

  • e totusi modesta …n-a spus … cea mai bune guvernare …intergalactica! 😀

  • Nu are ce sa ma mai surprinda la steoarfa, o spera imbecila ca va deveni prima femeie presedinte de tara, eu i-as ura de sarbatori sa-i stea in gat , decideti voi ce … 🙂

 2. Nu are momentan acesti termeni in vocabular, are insa timp sa acumuleze !

  • ‘nteles! Totusi putea sa spuna ….mondiala …. ca pe Bercea il stie! 🙂

 3. Termenul acesta il stie, insa inca nu-l intelege, pentru ea e mai relevant “fara numar” si aici “baga” si mondial/a!

 4. Vedea-o-as cu bradul intre craci !

 5. Oricum e multa ipocrizie in perioada asta, dar daca mai vezi ca vin urarile si darurile taman dinspre portocalii atunci chiar te apuca voma. Cat priveste declaratia individei, eu de mult sunt de parere ca toti astia ai lor scot perle si aberatii numai si numai ca sa enerveze populatia. Si ca sa aiba tv-urile ce toca seara… chiar cred ca pun pariu intre ei cam cat o sa se comenteze cutare sau cutare tampenie, plus ca se mai racoresc si ei in felul asta dupa ce mai vad un sondaj de opinie recent.

  • Asa cred si eu, astia fac un misto cumplit. Cred ca zice udrea : ia sa le arat eu o buca, sa vedem cat de rau se indigneaza Gadea.

   • Si precis nu erau toti atat de extrem de obraznici si nesimtiti pana nu le-a aratat basescu cum se face. El a fost primul, e un deschizator de drumuri in ale tupeului fara masura, dar e clar ca a si avut cu cine sa faca scoala, ca daca erau oameni de bun simt si un pic cizelati, nu niste toape parvenite (de ambe sexe) nu se bagau in mizeriile lui. Cu astia defilam.

    • Mimetismul este una din calitatile de baza ale omului. Mai ales la rele. Se va umple incet incet de basesti si udre. Asa cum sunt imitati si manelistii asa sunt imitati si ei. Noi cu imitatul ne ocupam de cand ne stim.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: