Skip navigation


40 Comments

 1. cu un scaunel sub piciore si o funie de gat!
  sus basescu!
  ‘tau’l in gura pe ma-sa!
  din 97 i-l am in gat.cand cu taxa aia imputita basescu!
  sa mori gunoiule!

 2. E IMPORTANT CA DE LUNI SA INCEAPA GREVELE, de neplata taxelor nu mai zic, ca ele oricum nu se mai platesc. Daca lucrurile continua si mai mult se intetesc, nu au cum sa nu cada ! E prea mult deja, prea multa bataie de joc !

 3. greva si proteste.
  acolo la el si la vila paci unde se ascunde.
  putredul dracului.
  la cata cheltuiala si nenorociri ne-a supus.
  doar la fmi daca ne gandim si merita de trei ori sa fie spanzurat.

  • Nu rezistă. În cîteva zile îl vor părăsi toţi. Ungurii primii 😉

   • mda.
    si poate si din echipa “la bichinul patat” vor dezerta.
    curva aia de minca…
    vai ce ma bucur ptr “cat de desteapta a fost ea”.
    bleah.

 4. Serviciile trebuie sa-l abandoneze, atunci e fatal pentru el si maimute .

  • hehehehe
   eu cred ca aia sunt de mult pregatiti.
   le sta in narav.

  • Nop. Dacă-l abandonează ungurii cade şi guvernul şi este şi suspendat. Dar nu va aştepta asta. Fuge într-o noapte.

   P.S.: Asta dacă se mai întoarce (de unde a plecat azi) 😉

   • Poate l-au băgat într-un TAB şi l-au dus la TÂRGOVIŞTE,la un proces “echitabil” ca lui Ceaşcă!!!
    Şi după, …… să-l pună la zid,în acelaşi loc unde l-au pus şi pe Ceaşcă şi ……. FOOOOOOC!!!!!!!!!!!!!!!
    Nu ştiu cum vă sună şi vouă,dar mie tare-mi place!!!

    • 🙂
     ia vedeti pe gandul cat postaci portocalii.
     peste 200 de comentarii.
     interesant cum se activeaza ei asa…spontan!
     🙂
     ps
     vad mai merge cu eugenia si ness in modrogan.
     😉

 5. Reblogged this on Basil Wheel.

 6. Pe el şi pe mama lor !

 7. Legalitatea unui protest nedeclarat in prealabil!

  In articolul 3 din legea adunarilor publice nr. 60/1991 republicata in 2004 http://www.jandarmeria-caras-severin.ro/documente/lg_60_1991.pdf scrie simplu si clar ca sa inteleaga toata lumea: Art.3: “Nu trebuie declarate in prealabil adunarile publice al caror scop il constituie manifestarile culturalartistice, sportive, religioase, comemorative, cele ocazionate de vizite oficiale, precum si cele care se desfasoara in exteriorul sau in incinta sediilor ori a imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat. […]”
  In Constitutia Romaniei se stipuleaza ca orice cetățean al României are drepturi fundamentale:
  1. Dreptul la apărare (garantat prin Constituție – art. 24)
  2. Dreptul la liberă circulație (garantat prin Constituție – art. 25)
  3. Dreptul la liberă exprimare (garantat prin Constituție – art. 30)
  4. Dreptul la informație (garantat prin Constituție – art. 31)
  5. Dreptul la participarea la întruniri publice (garantat prin
  constituție – art. 39)
  In cazul in care veti primi amenzi, va puteti preleva de articolul nr. 3 din legea 60/1991 republicata in 2004 precum si de articolele nr. 24, 25, 30, 31, 39 din Constitutia Romaniei, in motivarea din contestatii, argumentand ca manifestatia din orasul dumneavoastra a fost: 1. Fie manifestare culturala – in desfasurarea careia bannerele / portavocile si alte instrumente constituiau decorul unui act cultural contemporan, fie 2. Se comemorau 3/4/5… zile de la demiterea domnului Raed Arafat sau de la anuntul public de distrugere a sistemului de urgenta in sanatate din Romania sau 3. Daca manifestarea are loc in fata Ministerului Sanatatii, atunci manifestarea se desfasoara in fata unei institutii publice, adica a unei persoane juridice de interes public. In acest fel manifestarea din orasul dumneavoastra poate fi considerata ca intrand sub incidenta art. 3 (Legea 60/1991), coroborat cu articolele mai sus mentionate din Constitutie, drept pentru care, aceasta manifestare nu trebuia declarata in prealabil la primaria orasului dumneavoastra. De asemenea, pentru cei care vor avea/au probleme cu amenzile din partea Jandarmeriei sau Politiei, ca urmare a participarii la acest eveniment minunat: Model de contestare a amenzii: http://www.infomg.ro/storage/Photos/contestatie_standard.doc. Contestatia standard trebuie modificata cu datele dumneavoastra si datele orasului dumneavoastra. Contestatiile trebuie depuse la Judecatoria orasului dumneavoastra. In cazul Bucurestiului trebuie depusa la Judecatoria din sectorul in care are loc manifestatia.

  De asemenea, daca cunoasteti numele si functia organului de ordine care a redactat procesul verbal / amenda, este recomandat sa ii faceti o plangere penala pentru abuz in functie. Model Plangere Penala: http://www.infomg.ro/storage/Photos/plangere%20penala.pdf. Este mentionat in model unde se depune plangerea penala. Jandarmii sau politistii care va abordeaza trebuie legitimati (cere-i numele si prenumele, precum si functia). In acest fel, veti obliga organul sa mearga si sa dea cu subsemnatul la Procuratura, creand astfel precedente pozitive in respectarea drepturilor cetatenesti la exprimare libera.

  Legitimarea! Daca un politist sau un Jandarm doreste sa va legitimeze, aratati actul de identitate, fara a-i urma la sectie sau fara a le inmana actul dumneavoastra de identitate. Fiti pregatiti cu actele de identitate la voi, si nu refuzati legitimarea dumneavoastra, pentru ca organele de ordine mentionate (doar acestea) au dreptul sa va legitimeze.

  Pentru a va pregati cat mai bine, va rog sa consultati Kitt-ul de Nesupunere Civica redactat de activistii campaniei Salvati Rosia Montana, care au peste 11 ani de experienta in actiuni directe: http://www.infomg.ro/storage/Photos/kit%20de%20nesupunere%20civica.pdf

  Pentru cei care se intreaba de ce nu e mai elegant sa se faca o cerere de autorizare a manifestarii publice: Manifestarile publice nu se autorizeaza, pentru ele nu se solicita cereri de autorizare. Legea adunarilor publice nr. 60/1991 nu prevede in textul sau asa ceva. Va rog sa cautati cu ‘search’ termenul ‘autoriza’ in textul legii si nu il veti gasi. Daca, in continuare, va intrebati totusi, de ce sa nu declaram in prealabil o manifestare publica, raspunsul este: In primul rand ca nu primesti niciodata locatia pe care o soliciti, pe varii motive de securitate, apoi ca vor fi schimbate toate conditiile in care va avea loc manifestarea, ti se solicita j-de mii de informatii inutile si se intarzie data evenimentului, sau mai rau, acesta nu se ‘autorizeaza’. Intrebati va rog pe oricine are experienta in solicitarea de autorizatii pentru manifestari publice, mai ales cand acestea se intampla de azi pe maine. Deci de aia nu are rost sa recurgi la solutii elegante.

  Oamenii din Bucuresti au o responsabilitate cu mult mai mare, decat cei din orasele de ‘provincie’. In orasele de provincie (vezi Cluj – unde de ani de zile se organizeaza proteste ‘fara autorizatie’ si unde Jandarmeria / Politia nu indrazneste sa amendeze cetatenii liberi sau vezi Tg. Mures care in 12 ianuarie 2012 au organizat o manifestatie de 4500 de oameni – conform cifrelor Jandarmeriei Tg. Mures – fara ‘autorizatie’ si fara amenzi). Asta deoarece in Bucuresti sunt toate institutiile centrale si acolo trebuie sa existe cea mai spectaculoasa masa critica. Se pare ca doar in Bucuresti exista acest mit al ‘autorizarii’ si controlului cetatenilor. Acest mit trebuie demontat cat mai repede cu putinta, pentru ca la anul pe vremea asta sa nu ne mai confruntam cu aceleasi abuzuri. E o chestiune de principiu. Nu soliciti sa ti se autorizeze un drept, atunci cand acesta exista si ti-l poti exercita, obligand autoritatile sa ti-l respecte la randul lor. Cum vrem sa ne fie respectate drepturile? Credeti ca va veni la noi Jandarmeria sa ne intinda un covor rosu pentru a putea demonstra mai bine? Ce le veti spune copiilor vostri atunci cand va vor intreba: ‘Tu ce ai facut pentru a schimba sistemul in bine?’.

  Mult curaj!

  Constitutia Romaniei:
  “Articolul 39 Libertatea intrunirilor
  Mitingurile, demonstratiile, procesiunile sau orice alte intruniri sunt libere si se pot organiza si desfasura numai in mod pasnic, fara nici un fel de arme.”
  Orice amenda sau represiune a unor proteste, inclusiv a grevelor, este NECONSTITUTIONALA! Pur si simplu, asa cum NECONSTITUTIONALA este si pretentia asa-ziselor “autoritati” basiste de a impune vreo autorizare a unui protest… Mai mult decit atit, Jandarmeria ar trebui sa se… autoamendeze, pentru ca “reprezentantii statului” erau inarmati pina-n dinti!
  ”Articolul 20 Tratatele internationale privind drepturile omului
  (1) Dispozitiile constitutionale privind drepturile si libertatile cetatenilor vor fi interpretate si aplicate in concordanta cu Declaratia Universala a Drepturilor Omului, cu pactele si cu celelalte tratate la care Romania este parte.
  (2) Daca exista neconcordante intre pactele si tratatele privitoare la drepturile fundamentale ale omului, la care Romania este parte, si legile interne, au prioritate reglementarile internationale, cu exceptia cazului in care Constitutia sau legile interne contin dispozitii mai favorabile.”
  Desigur, “dispozitii mai favorabile” PENTRU CETATENI, nu pentru guvernanti…

 8. eu ma simt “frustrat” …
  cum,suntem atat de nesemnificativi incat nici o portocala nu da tarcoala?
  😦
  Lehman,
  ce ai facut cu ei?

  • Hai, măi, cum vine asta … “PNL iniţiază strîngerea de semnături pentru demiterea” băsăului ?

   Cît de labagiu să fii … cînd străzile fierb … tu s-o baţi în cap … cu strîngerea de semnături ?! 😦

   • eu sustin ca ei tot spera ca nu vor fii fortati sa …preia puterea.
    e, asa, un cartof fierbinte la ora asta.
    dar lumea cere…ce sa faca si ei?
    incearca sa dea curs mai potolit cumva situatiei.

    • Apăi, măi, tată … mi se pare prosteşte … să-şi imagineze cineva … că va fi mai uşor … de guvernat … la sfîrşitul acestui an. Io zic că vor fura tot mai mult … şi va fi jale … cînd se va schimba puterea.

     Plus că … un politician … care nu simte … cînd mulţimea are nevoie de lider … n-are decît … să stea la căldurică … lîngă chizda muierii … şi, pe noi, să nu ne mai încurce !

      • kn
      • Posted January 14, 2012 at 20:01
      • Permalink

      si eu zic la fel.
      100 deacord cu tine.
      dar noi nu suntem politicieni.
      😉

     • Să-ţi spun ceva: preluînd puterea acum … USL va avea prilejul … să facă un audit … serios şi rapid … al finanţelor ţării … şi să spună adevărul … poporului … iar noi vom îndura o perioadă mai grea … ce ar fi să vină … dar numai dacă vom şti … exact cum stă treaba … pen’că acum … cu băsău’ şi banda lui … nu ştim ‘nic … din situaţia reală … a ţării 😦

   • Eu cred ca e o initiativa inteleapta. 🙂

 9. ps
  am prieteni in vizita ,si unul zice sa-ti raspund asa:

  🙂
  -o retinere sanatoasa trebuie sa aibe fiecare politician fata de proteste de strada.special daca SUNT spontane.

  • Am replică … la răspunsul sugerat … de al tău … invitat: io i-am cîntat … chiar aici … pe acest blog … lu Ponta … chiar de pe 10 ianuarie … cam pe la prînz … că faza cu execuţia băsăului … e un momentum … pentru a organiza el … împreună cu USL … proteste masive … dar, deh, o vorbă … oricît de înţeleaptă … îşi are mormînt sigur … în urechile prostului 😉

   • * execuţia băsăului … asupra lui Arafat 😉

   • 🙂
    stiu.
    inca eu incercam sa te “temperez” cu treaba “arafat”.
    ma rog…
    ramane valabila teoria mea.si anume “analele sobolanesti” via sarbu.
    in schimb,Crin,se maimutarea astazi.zicea: de maine.da.de maine vom face din cacat zbici.
    la faza asta,macar cu ponta stim cum sta treaba.
    dar puturosul si fricosul crin …chiar este o dezamagire.

    • MOŢIUNE DE CENZURĂ. Orice alt “demers” … e labă.

      • kn
      • Posted January 14, 2012 at 20:29
      • Permalink

      hehehe
      dar cutrele alea din sindicate ce fac?
      domnul marica?
      hosu?
      etc?

 10. cat frecau ei fundurile prin studiouri si tipau:nu vor oamenii sa ne sprijine,etc.
  ha?

  • Lasă-mă şi cu burdu-Hossu … că el i-a trădat pe poliţişti … şi i-a dus cu mîia … să plece de la Cotro … că ei rezolvau cu javra … încă de-atunci 😉

   • Iar Marica … nu este el … spărgătoru’ de grevă … de la Finanţe ? Bleah 😦

    • macar daca ar declansa o greva genarala …ceva…
     sa ceara salarii,pensii sau ce dracu mai cer ei pe acolo…
     defapt,Lehman are dreptate.e mnecesara si greva.
     latul trebuie strans.
     ps
     sa cerem pe langa plecarea gunoaielor portocalii si plecarea FMI.

 11. dai dracu’ ca e mai bine fara sindicate.macar ai o garantie ca nu fac circoteca..astia s pusi pe jajiki nene, sa ii dea la un jandarm in capusor…ba sper sa se bata ca nu mai am rabadare..oi milita eu pt. romania europeana dar plm..

  • hehehe
   circoteca!
   bine spus.
   un pinguin…o hora…
   🙂

 12. Uite, kn, aş zice că ideea asta … cu “evitarea politizării” … protestului … e o greşeală tactică … din partea USL. Şi o să explic de ce: lăsaţi de capul lor … oamenii din stradă … vor greşi tactic … neavînd un plan … şi o serie de revendicări coerente …. vor fi uşor de demonizat … că-s “golani de stadion” etc.

  Şi, ştiu că n-o să-ţi placă ce spun … dar Iliescu … la revoluţie … a fost un lider adevărat … a dat un sens … a oferit un exemplu … poporul a înţeles că există alternativă … de aceea a luat … procentul ăla mamut … la alegerile din 20 mai 1990 😉

  Dar pe pulele astea blegi … nu-i văd să ia … nici 20 % … din voturi … mai ales dacă se ridică … vreun revoluţionar … care să conducă … victorios … masele … la luptă.

  Istoria nu-ţi oferă … de mai multe ori … şansa de a fi erou … pentru ţara ta. Ori ai sînge-n tine … de bărbat … ori te duci acasă … şi te bagi sub pat !

  • hehehe
   iliescu…niciodata nu am spus ca nu a fost lider bun.
   😉
   fsn-ul ala nascut de el si azi dainuie.si ne conduce.
   🙂
   so…
   mda vad ca doar de basescu s-a prin invatatura iliesciana.
   ca astia …trec ca gasca prin apa ,prin scolile de vara.

  • opoziția se relaxează ,e în vacanță după cum spunea o doamnă de la liberali(Pocora)astăzi
   fac laba sub pat
   e adevărat mulțimea trebuie să aibă un lider
   păcat că se ratează o OCAZIE UNICĂ de mamelucii USL-iști
   toată stima și admirația pt.BUCUREȘTENI .
   MOARTE JAVREI ȘI CLICII SALE!!!!!!!!!!!!
   UNDE O FI OARE?
   hei mincă hello

   • minca?
    minca inca nu a terminat lustruitul de bastoane.
    proasta pulii.

 13. Vedeam azi … în studioul A3 … un pesedist … simpatic, de altfel … şi bărbătos cînd cuvîntează … cum se coia … ce frustrat e el … că nu se poate duce şi el … în stradă … fin’că este pericolul ăla … ca să “se interpreteze” 😦

  Păi, bă, pulică … se va interpreta … la urne … că lumea îşi va spune … alde “căldurică” … ne-au lăsat să stăm în frig … să inhalăm lacrimogene … în ianuarie … cînd puteam să-i zburăm pe băsău … şi gaşca … acu’ e rîndu’ nostru … să stăm în casă … şi să aştepte ei … în zadar … ieşirea noastră … la vot 😉

 14. A sta acum … pe coadă … ca boii … e cum e mai rău … fin’că dacă protestatarii … înving … uslaşii vor apărea … ca nişte profitori … iar dacă-s învinşi … vor fi consideraţi … de către aceştia … trădători.

  Şi să nu mi se dea exemplul … cu Dan Diaconescu … fin’că găgăuţaru’ ăla … a-ncercat … ridicol … să confişte protestul. Şi a plecat … cu coada între picioare … cum şi merita.

  Io mă refer … să-şi cheme membrii de partid … din toată ţara … la un protest organizat … cu revendicări clare .

  Şi nici nu e nevoie … să meargă în Piaţa Universităţii. Să-şi aleagă o altă piaţă … pe care să manifeste … şi, de acolo … să-i cheme pe cei din piaţa universităţii … să li se alăture . În acest mod … va fi o ALIANŢĂ … între manifestanţii “spontani” … şi cei “politici” … fondată pe baze egalitare … şi atunci … nimeni nu va confisca … “munca” altuia. Va fi un efort comun … pentru interesul major … al naţiunii 😉

 15. Sunt de acord cu majoritatea opiniilor exprimate, dar pentru a cadea dictatura imbecilului este nevoe de mult mai multa lume care sa iasa in strada. Nu se poate rasturna un regim mafiot cum are Romania acum, cu cativa protestatari. Lingaii precum Igas si sleahta lor fac orice sa tina cu dintii de scaun, desi politia (lucratorii ma refer, nu sefii) ar trebui sa nu aiba memoria asa de scurta……..

  Este un inceput, cum zice si lehman si sper sa fie si SFARSITUL CHIORULUI !!!


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: