Skip navigation


lehman25

Vine un aer tare dulce si creste speranta ! Lustruiesc la custi si astept cu nerabdare ! Pana atunci sa ne “bucuram” de cei din banda portocalie !

15 Comments

 1. ok
  si mie mi-a revenit inima la loc!
  Lehman vorbeste de custi.
  🙂

 2. Demonstraţiile violente din ultimele zile ne-au atras ironii acide din partea Greciei, ţara unde o manifestaţie care se soldează cu mai puţin de 100 de morţi este considerată o demonstraţie paşnică. Într-o scrisoare deschisă către bucureşteni, ziaristul elen Marcos Necastrates se întreabă retoric ce dracu e în capul nostru: „Păi aia e violenţă la voi? Dar cine organizează protestele la voi, UNICEF-ul?”
  Cotidianul atenian „Logos” merge mai departe şi îi acuză pe protestatarii români de complicitate cu jandarmii, pentru că nu au reuşit să distrugă mai nimic în centrul capitalei: „Protestatarii români n-au distrus mai nimic prin centrul Bucureştiului, de parcă erau nişte hippioţi gay care nu aveau chef să-şi strice unghiile. Cu greu jandarmii lor au ales câţiva protestatari mai drăguţi şi i-au băgat în nişte dube, probabil ca să-i mai fardeze puţin, că arătau ca dracu. ”

  Şi televiziunea naţională din Grecia a difuzat luni un reportaj despre evenimentele de la Bucureşti, însă l-a difuzat în matinalul de la ora 10, în locul desenelor animate. Din reportaj reiese că manifestanţii români au venit la proteste cum te duci la o nuntă, doar că ceva mai paşnic: „În Grecia ies în stradă minim zece mii şi se întorc acasă maxim 8500, asta dacă au noroc! La români abia s-au strâns vreo 1500, ca să ce? Doar ca să scrie PACE cu rujul pe trotuar? Pentru 30 de răniţi şi patru băncuţe rupte erau suficienţi o grecoaică divorțată şi vreo trei copii de şcoală.”

 3. kn – Asta cu custile a pornit ca o gluma, dar incet incet, multi din cunoscutii mei si-au dat seama ca la momentul x, se va vorbi de orice, mai putin de mila !

  • hehehe
   pai vezi?
   custile sunt cea ce ne da sperante.aici pe blog.
   “uzinele Lehman” se pregatesc de productie…etc.titra mare Basarica.
   momentul pozitiv:custi.
   momentul negativ:lagarele.baracile.
   🙂

 4. Nu gasesc materialul facut de Basarica cu uzinele de custi, dar erau/sunt doua variante, ori noi in lagar, ori ei in custi, aia cu ei in opozitie si blablabla, e o poveste. Oamenii astia trebuie sa plateasca si tare imi pare ca chiar si custile, par a fi un concediu, pentru ce merita ei !

 5. Rau esti,,ai suparat fata!!!! Ete, ce buzisoare are! Injectiile pentru umflarea lor se fac la 6 luni! Tre sa pregatesti banii cand o fi in cusca….nu de alta da,daca nu o mai recunosti!

  • ei lasa.
   se pot umfla si “altfel”.
   🙂

 6. Nu m am gandit! Nu i bine sa fii pasnica …de tot! Ai dreptate si nici nu tre rujate!

 7. în ce limbă ne salută?
  dobitoacele nu vorbesc după știința mea !

 8. Mai bine ca nu vorbeste tat-su cu noi! La ora asta nu cred ca poate fi treaz iar eu de regula nu prea pot suferii javrele …chiar daca se va supara Vlad cel groaznic !LA PUSCARIE ! BASESCU LA PUSCARIE SI EBA…LA BORDEL!!!

 9. EBA, tatal tau nu vrea sa vorbeste cu noi

 10. Da tu dece nu faci alta meserie BUZATOOOOOOO

 11. Sant sigur ca dupa ce va cadea tactu asta jegos va veti duce de rapa dupa flota bufnitiar marinaru

 12. bafta asta s-o aibe nu var mai muri altii inainte


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: