Skip navigation


FUGE BORFETA !

articol preluat din Ghimpele !

Conform Carieremedia, cunoscatorii mediului bancar si de afaceri din Romania asista de cateva zile la miscari extrem de interesante in conturile familiei Udrea-Cocos: o agitatie bizară in materie de retrageri si lichidari pare sa-i fi cuprins pe afaceristii atat de apropiati de presedintele Traian Basescu.

Printre afacerile patronate de cei doi beneficiari Dalli, Udrea si Cocos, se află E.H.I. Intretinere si Curatenie SRL – Activitati de intretinere si curatare a cladirilor, E.H.I. Restaurant SRL – Restaurante, E.H.I. Management SRL – Activitati de consultanta pentru afaceri si management, Euro Hotels International Co SRL – Hoteluri si alte facilitati de cazare similare, Eurohotels si Asociatii SRL – Hoteluri, Centrul de Evaluare Medicala si Testare a Fortei de Munca SA, Clamari Trading Impex SRL – Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate si Medcomplex SRL – Activitati de asistenta medicala generala etc.

Pe fondul evenimentelor din ultimele zile, cand societatea civila a iesit in strada pentru a manifesta impotriva regimului Basescu, o vizibila ”agitatie” juridica si financiara a cuprins aceste business-uri. Se fac retrageri, transferuri si alte operatiuni neobosite; gurile rele spun ca Eurohotels cauta solutii pentru deschiderea unor hoteluri in tari precum Serbia sau Moldova si lichidarea afacerilor din Romania.  Aceleasi surse vorbesc despre reorientarea afacerilor medicale catre piata din sudul Europei – si in contextul retragerii Legii Sanatatii care ar fi favorizat operatorii privati.

Aparent, sfarsitul previzibil al guvernului Boc ii indeamna pe sotii Cocos-Udrea sa-si pregateasca o eventuala ”retragere sigura” din Romania. Altfel, in conditiile unei justitii necontrolate de Traian Basescu, sotii Udrea-Cocos ar avea de dat sute de explicatii in dosare precum Dalli, ”Trumpita” de la Alro, frunza din brandul de tara s.a.m.d.

 

4 Comments

 1. Panica dar si precautie!
  Asta nu inseamna ca nu se mai imagineaza primul presedinte al Romaniei de …genu’ feminin/neutru.

 2. Fi serios frate : astia si-au pus gologanii la adapost …inca de cand i-au ” castigat” !Pui pariu cu mine ca la ora asta inclusiv ce au in imobiliare este trecut pe numele altora ?

 3. Bun… CUM PULA MEA CAPTURAM “TESTOSII”?!

  Niste moduri de operare relativ simple ar fi: un grup ii provoaca si le distrage atentia, in jurul orei 11 (cand oricum se da “stingerea” si testosii sunt pusi pe cafteala), apoi se preface ca fuge, obligand testosii sa-i urmeasca, si deci sa mai rasfire formatiile… Cand testosii rup putin randurile, din spate trebuie sa atace o formatie masiva, NU cu proiectile ci prin lupta corp la corp (!), cate 3-4 pe un “testos”, iar grupul care fugea trebuie sa se intoarca si sa contraatace.

  De asemenea, e nevoie de un al treilea grup, de rezerva, intrucat “testosii” au trupe pe strazile laterale si in camioane.

  Ar fi perfect daca s-ar putea bruia comunicatiile jandarmilor in momentul atacului.

  Pentru “spargerea” formatiilor de jandarmi ar fi de asemenea utile: sticle incendiare (1/2 benzina, 1/2 diluant sau 1/2 benzina, 1/2 ulei de motor; foarte eficient este si amestecul benzina cu politistiren expandatt, lasat la dizolvat cam 3 zile…), spray cu ardei iute (vedeti ca jivinele nu si-au pus mastile de gaze, le puteti pulveriza spray cu ardei iute pe sub viziera, si e mult mai eficient decat mizeria lor de lacrimogene!), electrosocuri (bagat la incheieturile armurii), si acid sulfuric (soda caustica sau electrolit de baterie!)…

  Mai este o varianta si aceea practica la baricada de la Inter, in ’89, cu un camion sau un alt vehicul greu, care sa intre in formatia de scutieri/”testosi”…


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: