Skip navigation


lehman25

sau a demisionat ? Ambele variante sunt posibile. Tacerea IMBECILULUI poate fi pusa pe seama decesului sau de ce nu pe seama demisiei. Slugile, par dezorientate si cine ar avea curajul sa spuna ca deja are vata in nas ! In caz ca a demisionat, e posibil sa care valizele impreuna cu dobitoacele ce-i poarta numele si strigand la BORFI sa mai renunte la posete ca nici avionul nu-i taman un cargo. Sluga de rachitele parea ravasit azi la inspectia asfaltului furat din cine stie ce drum de centura si e doar un exemplu de dezorientare, in ceata de maimute. Trec orele si slugile tac chitic. A murit IMBECILUL sau e in drum spre Otopeni cu demisia aruncata intr-un colt de palat ?

6 Comments

  • Toma Socru Funny cel Energetic
  • Posted January 22, 2012 at 19:30
  • Permalink
  • Reply

  Slugile tac pentru ca probabil se ineaca de ras. basescu nu e mort. Il aud cum respira. A la vader asa… incearca sa isi refaca doza de lipici la fraieri http://img31.imageshack.us/img31/4739/basescusuperglue.jpg

 1. e blocat pe autostrada bocului….

  iar borfeta tocmai și-a schimbat leii în noua monedă
  http://www.trilulilu.ro/stoarfa1/af9871733aa5e4

 2. Asta sa-mi fie marea problema ! 🙂

 3. Chiar asa ti-e dor sa-l auzi vorbind ?Da-l in mortii masii ce crezi ca-si va anunta demisia ? Sa vorbeasca cand o vorbii si tata de la Ghencea , unde are loc de veci!

 4. era o zicala faina:vedea-te-as cu flori pe piept….basescule!sau aia “sa dansez la cheful tau ,pana imi sare coliva din buzunare!e cea mai proasta alegere pe care a facut-o Romania vreodata(sau nu a facut-o)dar….atentie prosti sunt multi si cine stie pe cine voteaza data viitoare,ca de OTV-ul are muuuuuuuuuuuuuulti “inteligenti”ce se holbeaza.tara asta avea mai multa demnitate odata….a zis bine cine a zis ca cine nu invata din greselile istoriei risca sa le repete.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: