Skip navigation


11 Comments

 1. Din zi in zi realizez mai clar, ca asta e varianta. Republica a fost un esec si moare greoi traganadu-ne si pe noi in mocirla .

 2. De mult am convingerea ca monarhia era solutia .
  In toti acesti ani am auzit sute de discursuri…singurul a caror cuvinte imi staruie si-acum in minte ….e cel al regelui!

 3. sigur, e varianta. Insa pana la reintoarcere, si reinstituire, mai dureaza. Il mai tinem pe asta, intre timp?
  E viabila si realista ideea ca poti trece dintr-un regim basescu direct in monarhie? Institutional, vorbesc. Asta pune bete in roate la orice… el va facilita instituirea cadrului necesar?

  • Daca ramane chiorul … el isi va atribui titlu’ de regent pana la majoratul finului Carolica 😀 si daca vrea muschii lui poa’ se face si rege! 😀

 4. Regele Mihai nu ar ales nici 5 % in cazul unui referedum! Margareta are un sot …nedorit! Mie imi era draga povestea cu Charles .Intoarcerea asta,nu va avea succes! Daca il declarau pe principele Nicolae mostenitor..erau sanse…

  • oricum, ca idee, in privinta asta, mai e mult pana departe.
   Solutiile cele mai bune sunt cele aplicabile

  • Toma Socru Funny cel Energetic
  • Posted January 22, 2012 at 16:41
  • Permalink
  • Reply

  Nu are sanse, tocmai ce s-a intensificat dialogul

 5. Pînă va veni vorba despre schimbarea formei de stat – mai e mult de luptat şi multe obstacole de înlăturat. Primul obstacol: Traian Băsescu.

  Iată mesajul potrivit pentru acest Traian prăduitor:

 6. Sint de acord cu monarhia…insa ce te faci ca MS regele Mihai are o varsta la care cred ca este chiar amuzant sa-l pui sa domneasca …nu sa guverneze. Hai frate sa fim seriosi pai inca n-am terminat cu asta si ne gandim la…ce vom face dupa ?! Asta-i cu adevarat gandire pe termen…mediu .Si oricum mai devreme sau mai tarziu il vom avea pe Radu Duda in rolul de print consort asa ca.. Mai gasim prin lume vreun rege dispus sa se stabileasca in Romania ?Aaaa …uitasem …..Alteta Sa Regala Printul Paul de Rrrromania..ca tot este el ” neam ” cu Basescu!Ce sa mai cautam in alta parte ?Este aici la doi pasi de noi . Printesa Briana Caragea a venit la mitingurile de protest{ eu am vazut-o la cel putin trei } deci mai ramane Paul Lambrino…probabil ca de aceeia nu se arata inca: sa nu i se “erodeze imaginea”.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: