Skip navigation


lehman25

Au trebuit sa inceapa aceste mitinguri pentru a afla ca sunt 50.000 de testoase in albastru, care au un singur scop, sa apere caldaramul pe care trec masinile si sa-l mentina pe IMBECIL in palat. Paradoxal acesti mercenari aflati in slujba maimutelor portocalii sunt platiti de tine, platitorule de taxe. Mai pe romaneste, tu ii platesti salariul,el te bate, tu strigi jos bisnitarul, ei il sustin. Ce sa mai zici de dotarile care le au, milioane de gloante,scuturi,casti,cotiere,genunchiere,statii,microfoane,bastoane,diferite dube,dubite,autoturisme ! E un lux total si toate ca sa-ti dea in cap ! Daca intri pe site la testoase afli ce si-au cumparat din banii tai,numai anul trecut au tocat peste 100 de milioane de euro.Multi analizeaza ce se putea face cu acesti bani, uitand ca nimeni nu si-a pus problema sa cumpere de aceasta sutica de milioane altceva decat materiale taman bune sa te toace. MULTUMITA TIE CARE-I PLATESTI SI MULTUMITA TIE CARE DEMONSTREZI, ZILELE TRECUTE SI-AU LUAT SI BANII RESTANTI DE ANUL TRECUT, TOT DIN BANII TAI. ACUM SUNT SI CU BANII LA ZI SI DORNICI SA NE-O TRAGA ! Dupa cum decurg lucrurile vor primi si niste prime, acum ca au reusit sa bage si un site de cultura in duba ! In rast timp piticulsluga verifica cativa centimetrii de autostrada, stolo s-a facut bine si ne spune ca e naspa daca mai protestam, BORFETA e nemachiata si cu ochii pe homebanking,iar IMBECILUL zace si toarna in el ! Maine e sedinta extraordinara la parlament si in general NIMIC !

5 Comments

 1. TRIST,DUREROS DAR ADEVĂRAT!!!

 2. gunoaie.

 3. Si cand te gandesti ca Jandarmeria a luat fiinta pe vremea lui nea Nelu …se gandea el saracu’ c-o sa foloseasca cuiva vreodata!

 4. A luat fiinta pe vremea lui Ilici pentru a rezolva exact aceeasi problema: Piata Universitatii. Minerii nu erau tocmai profesionisti si faceau prea multe victime pentru un stat Democratic si cu Papion European. Era nevoie de cadre de nadejde organizate militar si bine instruite sa bata cetatenii pe strada.
  Singura problema cu acesti mercenari este ca atunci cand situatia se impute, intotdeauna parasesc barca pierzatoare. Jandarmii si Poporul !

 5. securiști nenorociți !
  să nu uităm că imbecilul are trecut de securist
  iar sluga lui umilă a făcut armata la securitate.
  a murit ceaușescu ,dar nu și securiștii !!!
  sub acest regim au ajuns din nou la apogeu dispunând de foarte mulți bai și multă,multă putere.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: