Skip navigation


11 Comments

 1. basescu este o simpla poza, a fost tras pe linia moarta de catre mafia pdl… acum se duce lupta politica de infiltrare si diversiune pt cistigarea pietii… iar reactiile acesteia din urma sint inca destul de puternice, nediluate

  oricum pina acum s-a conturat foarte clar ideea in piata ca noua dreapta impreuna cu galeriile sint instrumente basiste. stau de obicei pe partea cu fintina si incearca sa atraga cit mai multi studenti de partea lor mai ales prin atmosfera tinereasca de galerie.
  mai sint gruparile occupy plus monarhistii legate de “golanii” anilor 90 care merg pe aceleasi directii ca si noua dreapta si galerii dar nu pt ca sint basisti ci pt ca sint categoric impotriva tuturor partidelor… ura provenita din mineriadele anilor ’90 fiind crunta (pnl-ul fiind asimilat acum cu imaginea fsn-ista a psd+pd)
  exista gruparile foarte puternice ale fostilor revolutionari din 21 (acestea fiind practic nucleul dur al protestelor inca din prima zi) care nu vad cu ochi buni nici o infiltrare si-i iau la suturi pe toti politicienii care pun piciorul acolo cu televiziunile dupa ei. astazi i-au luat la suturi in cur pe noua drepta care venise cu statie de amplificare si incepuse sa conduca piata. mesajul lor fiind cel mai dur anti-basescu. categoric insa nu privesc cu ochi buni nici usl dar vad scopul comun de a scapa de basescu si ai lui.
  odata cu ele merg si sindicatele.

  sint incercari din ce in ce mai multe de coagulare a pietei pt a contracara celelalte partide… n-am habar de directia in care o sa o ia aceste coagulari

  jandarmeria este singura structura care a mai ramas intre strada si cotroceni (mafia pdl-ista) iar aceasta incepe sa scirtiie din ce in ce mai rau… jandarmii s-au saturat de represiune si au inceput sa nu mai intimideze piata.
  s-a impamintenit o regula simpla: protestul in piata este liber pina la ora 23 dupa care nu mai intervin in forta ci doar cu rugaminti de eliberare in situatia in care nu mai sint prea multi

  scurt buletin de stiri din piata

 2. p.s. mai exista o regula foarte clara care a prins contur: cine arunca cu piatra e diversionist basist

 3. Mai devreme sau mai tarziu { sa dea Dumnezeu sa fie cat mai devreme !!!} Basescu va cade. Te sfatuiesc sa-ti regandesti blogul pentru acel moment ce …nu cred ca-i atat de indepartat. Sa refaci blogul , dintr-un blog profund antibasist, intr-un blog care sa ceara aducerea in fata justitiei si mai ales condamnarea acestui ticalos dement.Te pot asigura ca nu-ti vor lipsii ” vizitatorii”!Cei de acum vor ramane sigur !

  • Si eu cred ca asta va fi adevarata …piatra de incercare!… Pedepsirea tuturor acelora care se fac vinovati de acest dezastru.

 4. O zeghe portocalie pentru Boc. Se pregateste Basescu. http://mirceahamza.com/?p=1396

 5. :))))
  Auzi ca Orbam a organizat contramanifestatii la Budapesta.

 6. Gata ? L-au dat jos pe basescu si il vor pe Rege ? Au terminat cu javra si se pune deja problema cine vine ?

 7. Adevărat: în România, câtă vreme nu e monarhie, e comunism !


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: