Skip navigation


florin presedinte … adrian prim-ministru (ca-i mai mic … asa, ca boc)

 

 

 

 

 

2 Comments

 1. asta-i din categoria … “oricine da’ nu basescu”

 2. “Scena politica” romaneasca a fost 22 de ani, aidoma unei scene de cabaret la care oamenii s-au uitat, muti de uimire si socati de tupeu.
  Abia iesiti din 9 ani lungi si grei, inghetati si in bezna, numiti cu mandrie “epoca de aur”, oamenii s-au asezat “cuminti la locurile lor” si au privit SPECTACOLUL DEMOCRATIEI.
  Aidoma unui spectacol, “politicienii” romani, cu atitudini si limbaj de tarfe ieftine, au iesit la rampa si au dansat cancan-ul politic, fiecare dupa puteri.
  Romanii au stat ca hipnotizati in imensa sala numita Romania si au privit timp de doua decenii cum paparudele astea isi fac numarul, aceeasi clowni lipsiti de inteligenta, farmec sau idei.Se schimbau intre ei, se amestecau, se mai imbranceau pe scena, dar toti spuneau si jucau acelasi rol….saltaret si strident.
  La un moment dat, oamenii au simtit ca le e frig si foame.S-au uitat in jur, buimaci si au vazut ca sint goi si ca mesele altadata pline erau goale.Au mai vazut de asemenea ca imensa sala, care in 1990 era plinna acum avea foarte multe locuri goale….
  S-au smuls buimaciti din transa si s-au ridicat, asa goi si flamanzi cum erau repezindu-se spre scena.Dar brusc, intre scena si spectatorii furiosi locul s-a umplut de paznici cu bate si scuturi care impingeau pe nemultumiti inapoi.
  La adapostul acestor bate si scuturi, paparudele sulemenite si imbricate ca niste tarfe ieftine, schelalaiau cerand oamenilor sa se potoleasca…..sa se reaseze la masa ca spectacolul sa poata continua…Dar oamenii au mai auzit vorbele astea.S-au uitat unii la altii si au vazut ca nu toti se ridicasera de la mese.Multi nu mai puteau…altii erau cu mintea in alta parte, complet absenti de la ce se intampla.Iar multi, prea multi stateau si priveau ranjind lupta dintre spectatorii nemultumiti si paznici.
  Cativa dintre “dansatoarele de cancan”, au coborat de pe scena si s-au alaturat nemultumitilor.Au inceput si ei sa vocifereze, cerand eliberarea scenei, rerturnarea hainelor si a mancarii.Oamenii, nebuni de furie, foame, frig nu au observant ca tarfele care tipau oanga ei sint aceleasi care dansasera pana adineauri pe scena, in diverse combinatii si ca acum, langa ei., contrastau puternic prin aspectul lor de “trait bine”, fata de sleahta infometata din fata scenei….daca s-ar fi uitat mai bine, ar fi observant ca multi din maimutoii care li se alaturasera erau cei care le furasera hainele si mancare mai devreme…
  Cine-s “liderii opozitiei”?Un maimutoi cu puf la nas is freza comunista, marioneta hotului national Nastase si a “sandramalei staliniste” Iliescu plus un Pinocchio fara haz, cu vid in creier si foame imensa in suflet, care atunci cand a fost ministru in guvernul dezastruos al Tapului, a furat cot la cot cu “smecherii” PNL-isti Nini Sapunaru si sleahta lui Patriciu….
  Din spatele lor se iteste harca neagra a securistului Felix, care se vrea un geniu din umbra, mare manipulator si incalcitor de ite…
  Deci dupa un criminal ca Basescu, care trebuie spanzurat cu toata familia, ne intoarcem la vechea gasca?


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: