Skip navigation


lehman25

Suna ca dracu` titlu`, dar mai trist e ca e adevarat, macar din punctul meu de vedere. Daca discuti in cercul de prieteni despre mircea diaconu, fara sa vrei te gandesti la Buletin de Bucuresti si Mere rosii. Si daca esti cinefil inrait mai pomenesti cateva filme ceva piese si cam asta e actorul diaconu. Daca discuti despre el ca liberal si om politic aici e mai delicat. Urmarind antena3 ai observat ca si mine ca maestrul e des invitat, lumea ii soarbe cuvintele si chiar daca nu spune mare lucru iti da impresia ca e un individ cu mult bun simt. Daca esti liberal cu carnet esti oarecum deranjat ca se fereste sa spuna PNL cu toata gura si se da oarecum lovit si ratacit in politica, el traind in general pe un nor foarte alb si pufos. Dupa mitingul USL, fara sa-i ceara nimeni nimic, fara sa-l pomeneasca nimeni in Piata Universitatii, s-a trezit vorbind si ne-a anuntat ca demisioneaza din parlament impreuna cu alti liberali, mai mult sau mai putini liberali. Insa ca si IMBECILUL natiei ce demisiona in 5 minute, pe el l-a tinut cam doua zile, cu o demisie care oricum nu era inregistrata si zacea intr-un buzunar a lui Crin. Din punctul meu de vedere e un om de cacat, politic vorbind,dar sa citim motivul nedemisiei sau motivul rasucirii curvesti :

Senatorul PNL, Mircea Diaconu, susţine că demisia parlamentarilor opoziţiei ar fi dezastruoasă pentru USL deoarece ar da mână liberă puterii să legifereze orice îşi propune, inclusiv revizuirea Constituţiei. “Am fi cei mai mari fraieri dacă ne-am da demisia”

 

9 Comments

 1. Omul e cinstit “că ar fi cei mai mari fraieri dacă ne-am da demisia”!În lipsă de “putere” e bun şi “ciolănaşul” de parlamentar!
  Eu am spus,şi scris,de mult :
  USL=Marea Gogoaşă Naţională!!!

 2. E trist macar din perspectiva alternativei. Cu asa atitudine o sa-i voteze sulea din deal !

 3. He he, observ, dragilor … prezenţa unor cuvinte-martor … căcat … sulea … grăitoare pentru starea voastră sufletească … hmm … supărarea de a fi văzut că viscolul a amuţit piaţa … v-a adus la frustrare sexuală (adecă eraţi porniţi pe futaiul portocaliilor şi s-a dus faza … 🙂 ) … şi chiar constipaţie 😀 . Io zic c-o să vă treacă … cum se mai moaie geru’ şi reîncepe … căpcănirea prăduitorilor 😉

  Mircea Diaconu … hmmm … un actor rătăcit printre politicieni … pare (şi este, de altfel 😉 ) amator în politică. Dar io zic că sunt şanse foooaaaarteee mari … ca să arate aşa … orice “faţă nouă” … ar apărea în politică. Mi se pare inevitabil … fin’că politica e un domeniu profesional … ce ar trebui să fie rezervat … profesioniştilor. So, dilema lui Crin … căci spre el merg, inevitabil, sulele pe care le trimiteţi … în zbor … către recalificatul actor … dilema, ziceam, a fost una limpede: ori continua cu politicienii din vechea gardă … unii corupţi … mai toţi cu imaginea erodată … ori aduce “new faces” … cu riscu’ de a părea că lucrează cu amatori . A ales a doua variantă … şi io îi dau dreptate … curăţenia morală … e cea mai importantă … pentru viitorii decidenţi politici. Profesioniştii se pot cumpăra/închiria. 😉

  P.S.: Distrugerea elitei politice … aşa cum e ştiut … este esenţa “testamentului lui Petru cel mare” … ca şi metodă de a lăsa o naţiune … să orbecăie în istorie … ca să nu fie capabilă … să reacţioneze cu forţă … atunci cînd militarista Rusie … vine să-şi ia “partea Cezarului”. Excentricul ţar rus … ştia că este nevoie … de mai mult de o generaţie … pentru ca elita politică … să se refacă … întrucîtva 😉

 4. pe linga udrea, baconschi, videanu, blaga, berceanu, oltean, patapievici, asta e un adevarat gentelman in politica

  oricum daca usl nu face un gest radical si lasa lucrurile exact asa cum au fost si pina acum facind caca pe protestele noastre o sa arda linga basescu… problema e ca usor-usor o sa se ajunga la anarhie din cauza saraciei cumplite si imposibilitatea sa existe cineva in politica care sa aiba macar o urma de coloana vertebrala

  daca antonescu o sa taca alaturi de cacatul basist ponta atunci o sa se aleaga praful de tot…

 5. Vezi asta inseamna intelesul expresiei : > De bun ce e …e prost ! < Ai surprins perfect esenta . Nici Stefan Radof { ti minte ca si ala a fost "politician" PNT -CD} si nici macar Rebengiuc ,n-au " calcat " prea mult prin…. politica. Nea Mircea…vad ca se incapataneaza sa reziste.

 6. Intr-un fel are dreptate. Daca ar demisiona Opozitia din Parlament, asa e, i-ar lasa pe blestematii aia sa faca ce vor, si asa fac ce vor ! Si eu credeam ca trebuie sa-si dea demisia toata Opozitia, dar la o analiza mai atenta, nu-i deloc bine !
  In 1918 Lenin si bolsevicii lui au facut pe dracu in patru si i-au fortat p-aia din Opozitia de atunci sa-si dea demisia in bloc din Duma si asfel i-au dat ocazia sa le ia glanda la toti in citeva saptamini!
  In 1933 cu Hitler la putere, inca era Opozitie in Reichstag, si cind astia au parasit Parlamentul german, in lipsa Opozitiei Partidul Nazist a bagat o lege pe sub masa si au votat investirea lui Hitler cu puteri depline pe 4 ani !!! Astia ai basescului atit asteapta, sa ramina NUMAI ei acolo ! E riscant !!!

 7. nicidecum un actor de…politician…cred ca mai bine il prindea socialismul(origine si expresie).

 8. Cine eşti ? Cine eşti? De unde vii? Poţi tu, omule, să ştii? Unde mergi? Ce soartă ai? Poţi tu seama ca să dai? În ce scop te-ai zămislit? Pe Pământ, la ce-ai venit? Şi trăind, de ce trăieşti? Ce solie-ndeplineşti? Tu eşti mare, tu eşti mic, Tu eşti tot, tu eşti nimic! Tu eşti rău, tu eşti şi bun, Şi-nţelept, dar şi nebun. Viaţa-ntreagă ţi-o petreci Luptându-te prin lupte seci, Prin necazuri cu sudori Vrând s-aduni, să faci comori, Pân-la urmă cazi zdrobit, Pleci sărac cum ai venit! Pleci din Lume-ncredinţat Că destinu-i neschimbat. Din fiinţă pe Pământ, De la leagăn la mormânt, Şi, de-aici …. mister şi-abis. Viaţa, n-a fost decât …. vis!

 9. Camaradul tău de dural rezista şi el cu stoicism asaltului de forţe ce atacau pe toate cele trei axe, fără să se plângă şi fără să dea semne de oboseală. Nu-i stă în caracter să te trădeze, aşa că te ducea acolo unde-i cereai, fără ezitări sau comentarii. Ştie că nu-i vei face rău, ştie că ştii când să te opreşti, ştie că vrei să ajungi cu bine înapoi pe faţa pistei. Ştie, pentru că el face parte din tine la fel cum tu faci parte din el, şi cine şi de ce ar vrea să-şi facă rău lui însuşi…?


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: