Skip navigation


lehman25

Aud diverse pareri,citesc diverse pareri si nu incetez sa ma minunez. Toti conciliantii, aflu ca sunt de fapt buni crestini care iti argumenteaza democratic, plini de evlavie, ca lasa-i domne, sa mearga in opozitie si noi restul sa ne continuam drumul democratic cel plin de valori,neprivind in urma cu manie. Niciunul dintre acesti fatarnici nu are o ruda moarta in fata unui spital inchis, niciunul nu a fost afectat in mod major de reformele maimutelor si atunci e simplu sa pozeze in buni crestini. Sincer imi e o totala scarba de ei, mi-ar fi simplu sa spun ca sunt niste farisei, dar asta nu-i atinge si atunci ii numesc exact asa cum sunt, niste gunoaie, democratice e adevarat. Nu poti sa abordezi democratic absolut nimic daca te referi la o banda si la un imbecil, decat daca vrei sa faci conversatie lipsita de sens. Speri, iti doresti sa traiesti demn, epurarea maimutelor e varianta corecta, restul sunt vorbe. Se spune ca memoria colectiva e varza si de aceea hai sa urmarim un material si sa lasam crestinismul intre peretii bisericii !

19 Comments

 1. …..astea sunt motivele prietene , pentru care am “lantul” intins , sunt efectiv o fiara cand aud de pedelepre !…..simt ca nu mai am nimic de pierdut , parintii nostrii , ne-au invatat sa fim toleranti , buni si corecti , bunicii au murit asteptandu-i pe americani , si cu totii au suferit si au construit spitale , sa avem !….gradinite , sa avem !…. scoli si licee , sa avem !….fabrici si toata industria , sa avem ! ……gari , sosele , retele electrice , termocentrale , hidrocentrale ………..iar noi acum cand vedem ce se intampla , sa fim toleranti , sa participam la “colacul de salvare ” aruncat de maimute peste Romania ?…. ei ne vor morti iar noi , sa fim concilianti si filozofi , sa analizam , oportunitatile …… fiecare zi a lor ” la butoane “, ne mareste gaura din turul pantalonilor , dar sa fim toleranti , …..Nu pot prieteni , trebuiesc toti arestati , si ma refer la conducerea pdleprelor , si condamnati la taiat sare , ….daca ar fi dupa mine i-as pune intr-o cusca in piata Universitatii , vreo 10 zile , sa-i scuipe lumea !

 2. Poate ca …” dupa” …se va gasii o Lucia Hossu -Longin care sa faca un film despre …” memorialui durerii “PDL-iste !Daca nu…inseamna ca suntem definitiv condamnati ca natie!

 3. Reblogged this on The Blogspaper.

 4. Iaca, Teo a demisionat din Parlament.

  Poate că vor fi mai clemenţi … acei judecători … care-i hotărîseră … ieri – alaltăieri … niscai ani de puşcărie 😉

 5. Aceasta atitudine de sobolan nu o exonereaza !

  • Eheii, de-ar mai fi vreo 2 duzini … ca ea … pe-acolo … pe la Cameră 😉

 6. Ar primi pedepse mai usoare in caz ca ar imita-o .

 7. ce frumoasa e zapada !!!de mult nu am vazut asa ceva…
  🙂
  cat despre maimute…
  hehehe
  ce ziceti de hoara???
  ala cam ce merita?

 8. Inecat in santul ce-l face pentru ma-sa, la vila din Snagov.

  • cel mai bine dupa ce-i dam foc javrei adunam pedeleprele la un miting si le ordonam jandarmilor sa le rupa picioarele dupa ce-i gazeaza… dupa asta concediem toti jandarmii pt ca sint niste animale fara creier!

   • Nu nu,

    picioarele se rup inainte de gazare

    • 🙂 corect… a fost o scapare strategica

    • Da , dar inainte de a le rupe picioarele si de ai gaza…sa-i dam MUIE lu’ UDREA si lu’ BORFETA !!!!

  • ….ca veni vorba de hoara , fratesu e si el insurubat de pedelepre ca sef de dapartament la management contracte !!!!!!!!!…. ghici unde ?…..la Posta Romana !

 9. Cum poate dormi bashe?
  Un filmuletz emotionant http://www.youtube.com/watch?v=EisRItfW3To&feature=youtu.be
  O puteti folosi pt un post. Succes in ce faceti 🙂


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: