Skip navigation


lehman25

Daca privesti ca mine numai Antena3, ai sesizat deja, ca acest post de cateva zile e un post meteo. Aici afli unde ninge, unde ploua cu ghiata, ce drum e inchis, pe unda umbla tanchetele armatei pentru a salva pe cineva dintr-un satuc de nu apare nici pe harta, vezi tot felul de materiale cu accidente din cauza poleiului si in general nimic da cu zapada sa fie. De politica externa nici nu mai zic, “noroc” cu macelul de pe un stadion egiptean, de unde am vazut cateva imagini, intr-o fereastra mica bineinteles, altfel iti puteai imagina ca suntem singuri in univers. Insa printre omat si polei, mai ne arunca la astia de belim ochii cu ganduri murdare despre maimute, ca sta sa plece slugapitica. De circa 3 ani si un maruntis de luni, piticul tot pleaca si tot il inlocuiesc diversi scortosi din bnr. Si pleaca si tot pleaca si tot la loc ajunge. Acum toti analistii ne anunta ca miercuri e clipa. Unii isi freaca mainile, altii stampilele, altii  ……… ce are fiecare. Acum si de-ai crede ca pleaca, ce mare schimbare sa fie? Sa vina Mugur,sa vina livache, sa vina flutur ? Parca nici nu au farmec si parca niciunul nu-l poate sluji pe IMBECIL cu atat har cum o face piticul rachitean ! Asa incat, pleaca boc tot la loc !

5 Comments

 1. Aaaaaaa…. de hopa mitica (cade jos si se ricida, sau variatiuni) nu ati auzit bag de seama.

 2. Nu înteleg de ce mai avem nevoie de atâtea ministere,smurd, pompieri, deoarece avem tutele de la tv care se pricep la toate lucrurile posibile și imposibile de dimineața până seara închid și deschid drumuri,deszăpezesc,taie burice la copii, ne arată cum ninge de parcă am trăi în africa și acum avem prima dată iarna,
  nici cei care manifestează în piețele tării nu mai sunt băgați în seamă deoarece nu mai furnizează scandal,iar știrile externe pauză.Noroc cu Dana Grecu ,Răzvan Dumitrescu și Oana Stancu grozavă ca întotdeauna,Gâdea mai are puțin și o aduce pe andreea marin și fac surprize,surprize. Păcat că ioșka nu mai are emisiune . Cel mai șocant lucru care l-am citit era o știre că miercuri va fi debarcat piticul iar printre posibilii înlocuitori pe care îi știm lache,mache,pulache,erau menționați maior șeful sri,sau răzvan ungureanu șeful sie.Unde s-a mai pomenit ca șefii serviciilor secrete să fie numiți (și ca idee)prim miniștrii? javra încearcă marea cu degetul futu-l în gură.
  securistul pune securiști !
  toata știrea aici.
  http://www.ziare.com/emil-boc/premier/boc-si-ar-putea-da-demisia-miercuri-care-sunt-favoritii-pentru-postul-de-premier-surse-1148888

 3. Nu mi-am amintit de aceasta jucarie din copilarie, dar e foarte corecta comparatia ta.

 4. Ar mai fi unul care-l poate sluji pe janghina de la Cotroceni cu acelasi devotament : PIEDONE .Ce nu trebuie sa fie si asta facut …macar maior, colonel ceva … Daca pentru Ontanu s-au gasit stele , pentru el de ce sa nu se gaseasca ?!

 5. Sa speram ca a intrat in functiune Principiul Dominoului !!! Cad unu’ dupa altul !!!


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: