Skip navigation


lehman25

Te poti inscrie voluntar, ori nu. Din program reiese ca nu conteaza. Al di boldea si restu` maimutelor, te scapa de casa, teren si in curand de muiere.Primesti in schimb nimic, dar ai privilegiul sa-i vezi ! Voteaza-i, oricum nu conteaza, ei reformeaza si lanseaza programe spre binele tau !

 

5 Comments

 1. L-am vazut mai devreme zicand ca vrea sa iasa din politica si apoi sa plece definitiv din tara…. si ii indemna pe toti romanii sa paraseasca tara… culmea nesimtirii, zici ca pana acum altcineva a fost la butoane pentru ticalosii si ca lui ii e de ajuns…. tupeu de javra portocalie, n-ai vazut asa ceva….!

 2. Presupunand ca-mi cere si pielea de pe mine, il dau in judecata si castig, intreb : imi da pielea inapoi ?

 3. Reblogged this on ATA MOTEK.

 4. Iaca tonta se dă pe faţă – din ce în ce mai mult. 🙂

  Mai nou l-a băgat la înaintare … pe ţuţeru’ ăla … de curlăţean … să pună în discuţie paritatea … pe listele comune. Hmmm, încă o dovadă … că Antonescu … a greşit grav … că nu i-a trăsnit pe pesedişti … încă de la momentu’ … “discursului moderat” a lu tonta … de la investirea lu papă-lapsus.

 5. Acestea sunt motto-urile clasei stapanitoare in Romania: “Violenta este necesara si folositoare” – V.I. Lenin; “Fiti convinsi ca nu ne va tremura mana” – I. V. Stalin.

  Scopul teoretic al razboiului, conform lui M. N. Tuhacevski (“Razboiul si revolutia”, Culegerea nr. 22, p. 188, 1923): “sa asiguri aplicarea libera a violentei, in primul rand prin nimicirea fortelor armate ale dusmanului. Infrangerea armatei dusmanului nu inseamna sfarsitul razboiului si al violentei, ci numai stadiul preliminar, doar un prim pas in aplicarea libera a violentei”. “Fiecare teritoriu ocupat de noi va deveni sovietic.”(M. N. Tuhacevski, “Opere alese”, vol. 1, pagina 258).

  Romania a fost OCUPATA in 23 august ’44, sovietizarea s-a produs pe baze stiintifice, matematice (vezi Triandafillov, “Caracterul operatiunilor armatelor moderne”, p. 177-178).Triandafillov a elaborat formule de calcul matematic pentru toate etapele ofensivei, incluzand si calculul numarului necesar de politruci comunisti pe fiecare unitate de teritoriu cucerit!

  Acum ne aflam in PLINA OCUPATIE COMUNISTA, al carei aparat de represiune, propaganda si indoctrinare a evoluat in mod natural, consumand TOATE resursele locale (vezi teoria “dezvoltarii bazei de razboi”, termen introdus de Tuhacevski), hipertrofierea lui devenind scop in sine. Fara exterminarea FIZICA a intregii clase stapanitoare si a retelelor aferente, si capturarea surselor de venit ale acestora in scopul dezvoltarii societatii pe baze cultural-stiintifice moderne, Occidentale, nu are nici un sens sa gandim in alti termeni decat cei oferiti de bolsevici.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: