Skip navigation


5 Comments

 1. …….. un infractor in fapt , sa ne amintim cu si-a luat carnetul de conducere , cum a mermelit-o el ba la pedelepre , in trening , parca era fugit de acasa , pe urma hopa innapoi la usl , o jigodie !

 2. daca asta nu a fost trimis la oprea sa-i ia banii si lui si curvei de udrea … atunci sa-mi zici ca basescu nu-i alcoolist.
  asta nu face nici pirt fara acordul lui voiculescu…
  rideau la conferinta de presa pe sub mustata toti trei, ponta, piedone si constantin… ponta chiar a fost un pic jenat cind a fost intrebat daca piedone nu a fost cumva implantat in ograda financiara a lui oprea si a curvei

 3. Ai dati prea mare credit lui “Piedone”, ce chiar credeti ca-i un ….007 ?Insa DA in calitate de primar la 4 chiar a facut treaba asta spre d eosebire de Inimaroiu care era din PNL .

 4. Doctorul american spune:
  – La noi, în America, medicina e aşa de avansată, că scoatem un rinichi de la unu’, il transplantăm la altu’ şi dupa 6 săptămâni, ăla deja îşi caută de lucru! Doctorul german răspunde:
  – E nimica toată; la noi, în Germania, scoatem un plamân de la unu’, îl transplantăm la altu’ şi după 4 săptămâni ăla deja îşi caută de lucru!
  Doctorul rus spune:
  – Nici asta nu-i mare scofală; la noi, în Rusia, scoatem 1/2 de inimă de la unu’, o transplantăm la altu’ şi după 2 săptămâni ,amândoi deja îşi caută de lucru!

  La care doctorul român, amuzat :
  – N-avem ce să comparăm, toţi sunteţi înapoiaţi faţă de noi; la noi, în România, am luat câţiva fără creier şi fără inimă, i-am pus în fruntea ţării şi acum toţi ne căutăm de lucru…

 5. Bre, e imposibil ce se-ntâmplă. Acu’ sigur, ăsta-i mare panglicar, da’ noi, ăştia din sectoru’ 4, n-avem ce face, tot p-ăsta tre’ să-l alegem, că altfel imbecilii vor vota-o pe Sulfinica!!!


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: