Skip navigation


lehman25

E momentul sa scapam de scarbe. E momentul sa speram ca sfanta puscarie ii v-a inghiti ! E momentul sa speram ca scapam de BOARFA ! E momentul sa speram ca scapam de IMBECILUL de la Cotroceni ! E momentul sa speram la o viata demna, lipsita de toti viermii portocalii ! La puscarie cu toate maimutele portocalii,e tot ce ne dorim !

10 Comments

 1. 🙂 🙂 🙂 ole ole si-a luat-o udrea direct in gura de si-a spart si dintii

  curva, alcoolicul si toti ai lor LA PUSCARIE

 2. S-A INDURAT IN SFARSIT SI DUMNEZEU DE POPORUL ROMAN !! ACUM ESTE TREABA USL-asilor SA NU LASE SA-I SCAPE ACEASTA SANSA SI SA INCERCE SA RECONSTRUIASCA TARA, S-O RIDICE DIN RAHATUL IN CARE AU BAGAT-O JAVRELE ASTEA PORTOCALII !!!DE ACUM INAINTE CHIAR CA MAI ESTE FOARTE PUTIN SA SCAPAM SI DE JAVRA CHIOARA SI BETIVA DE LA COTROCENI , DE EL SI DE FAMIGLIA LUI !!!SINT CURIOS CAM CAND VA FI MARE AGLOMERATIE LA….FRONTIERA AERIANA A ROMANIEI ? VA FI MARE , MARE AGLOMERATIE …ASTA-I CERT .LINIILE PRIVATE ” TIRIAC” VOR AVEA SUFICINENT DE LUCRU PENTRU 100 DE ANI DE AICI INAINTE …CATI VOR LUA DRUMURILE STRAINATATII IN URMATOARELE SAPTAMANI….PAI CE CASTIGURI VA AVEA TIRIAC….OR SA-I AJUNGA BANII PENTYRU 100 DE ANI DE AICI INAINTE !!

 3. …..ata aroganta in discursul limbricului , limaxului securist , nu mai puteam , am stins televizorul si am plecat de acasa , iar Ponta l-a plesnit atat de bine , ” chiar nu o sa ne intereseze unde o sa plecati in vacanta de saptamana viitoare !!!!!!!!”, acum sa-l vad si pe betivanul curvar chior cazut din dealul Cotrocenilor , apoi cu pedeleprele la puscarie , sa le citeasca versete din Eliada , paleologu !

 4. Urmeaza chorul sa pice

 5. nici eu nu sunt fan piratului presedinte, dar cred ca te consumi prea mult, in plus oricum nu o mai ducem mult cu el si lichelele lui, cred ca ar trebui sa ne punem probleme cu aia care or sa vina dupa, sunt lihniti de foame dupa atatia ani de stat in opozitie

  • ….Dragos , asta e o intrebare care ne-o punem indiferent cine si de unde ar veni , asta e oricum ceva virtual , ei , oricare ar fi ei tot vor fura , numai ca mai loviti decat am fost de pedelepre , n-am fost nicicand !….nu zice numeni ca nu se iau comisioane , spagi , numai ca javrele astea iti intorceau portofelul pe fata , te mint asa cum respira , ce sa mai asteptam ? ….de ce era nevoie sa taiem pensiile , sa inchidem spiatale , sa nu mai platim medicamente , in fapt sa moare oameni , nu era mai simplu sa n-avem 7 SERVICII SECRETE ? CARE CE MORTII MAMII LOR APARA ? PE CHIOR SI GASCA LUI !, nu era mai simplu sa nu mai facem parcuri in paduri si telegondole , sau patinoare ? nu era mai simplu sa nu mai punem panselute in NOIEMBRIE CU 12 EURO PANSELUTA ?…..

 6. Si uite asa a luat sfirsit in 2 luni ,,cariera” politica a lui zmecherila-oxfordache !!! 🙂

 7. He he … azi Ponta şi Crin … au belit pîrşu’ 🙂 . Bravo lor !

  Pe cînd … vor beli … şi zmeu’ ? 😉

 8. Urmeaza suspendarea piratului .. de cea mai inalta macara din lume! :))
  Hai Crin!


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: