Skip navigation


lehman25

Azi B.O.R.

Este cel mai tabu subiect, odata ca sunt multi credinciosi, farisei in fapt, dar zelosi in draci, cu ocazia anumitor sarbatori, prilej de nemunca si pierdut ochii in stele,SI CU OCAZIA CAND VIN SI CER,FIIND LA ANANGHIE,UITAND DESFRAUL ANTERIOR  si nu in ultimul rand gratie politicienilor avizi de ajutor divin la cumpana dintre tururile alegerilor . Un rau insa, ramane un rau si trebuie starpit, astfel incat se impune:

1.Confiscarea tuturor bunurilor, mobile si imobile detinute de BOR.

2.Interzicerea predarii religiei in scoli.

3.Scoaterea de pe statele statului a preotimii si nefinantarea  bisericilor ,catedralelor ,manastirilor etc.

4.Bisericile(atatea cate sunt) se vor autogospodari si vor trai strict din mila enoriasilor. Cele care nu-si pot sustine cheltuieli curente se vor inchide, fiind un semnal clar ca in zona x nu sunt credinciosi dispusi sa intretina ………… Ulterior aceste spatii se vor amenaja pentru persoanele cu reale probleme(batrani,oameni ai strazi, copii abandonati)

5.Se va interzice orice maimutareala de genul jurat pe biblie, sau texte de genul “asa sa ne ajute Dumnezeu”. Ne vom ajuta noi pe noi sau nu ne va ajuta nimeni. Fariseimul, de genul batut cruci largi, in fata prostimii sau pe sticla, si ulterior preacurvia de genul IMBECILUL si Boarfa, se vor interzice. E dreptul fiecaruia sa creada in ce vrea dar discret si fara a face prozeliti. Daca tu crezi nu trebuie sa o fac si eu si nimeni nu trebuie sa convinga pe celalalt ca acesta e drumul bun si nu celalalt !

6.Se interzice fetelor bisericesti, ocuparea oricarei demnitati publice. Reculegerea,discretia, piosenia,lipsa desavarsita a tentatiilor lumesti, trebuie sa ii ghideze in misiunea importanta pe care o au.

Amin .

27 Comments

 1. la punctul 6…adaug:secta raspopitilor.raspastoritilor.ras—etc.
  🙂

 2. 🙂 🙂 🙂

 3. Reblogged this on Popateapa's Blog.

 4. totul mi se pare de bun simt….ni s-a dus vestea ca la noi bisericile sun poleite cu aur si oamenii mor de foame

  • la noi?
   pai…nu doar.
   ia vezi:
   face maradonna nunta.cheltuie si el cateva milioane de dollari.catolic fiind,are nevoie de binecuvantare sfanta de la cel cu cel mai inalt grad/rang din biserica.adica papa.(el fiind un vip,tot la vip a mers).prilej cu care papa a vrut sa se dea mare.(paul).sa arate ca-i pasa…de africanii aia mici si negrii.flamanzi.
   si zice:
   ah,frumos,frumos…nunta…ehehe…dar daca faceai si tu ceva mai “eftin” acolo…si restul milioanelor daruiai saracilor din africa….
   la care maradonna:
   asa-i parinte,iartare,am pacatuit…dar…daca tu vinzi un mp din bolta basilici sfantul petru…hranesti un stat african.si adultii ,nu doar copii…care sunt enoriasii tai.
   😉

 5. dar,Lehman….
  in timp ce noi discutam despre o necesara emancipare a omului in context religios…nu vedem alt rau la poarta europei…
  mahomedanismul.care ia avant .se imprastie ca ciuma in europa.
  salafistii impart curanul gratis tinerilor europeni.
  si explica cu lux de amanunte cat de pacifista si plina de iubire este religia mahomedana…asta in combinatie cu cheite din alea de plastic roz sau blue aduse din tayland la kil,care sunt daruite de popii lor viitorilor martiri islamici.cu cheitele alea se poate deschide poarta raiului islamic.unde stau 72 de tzatzoase cu ochi mari(bleah) si virgine pedeasupra doar ptr ei…ptr fiecare in parte!!!!!!
  so….
  😦

 6. Sa imparta cate vor, cui vor. Daca nu este politica de stat, e dreptul fiecaruia sa creada in ce vrea, sa propavaduiasca ce vrea. Fiecare dintre noi avem liber arbitru si un numar de neuroni, care din fericire variaza de la individ la individ, pe care ii folosim sau nu. Eu iti respect dreptul tau de a crede in x sau y, dar iti cer acelasi respect in a ma intelege ca eu nu cred in x sau y.

  • in primul rand nu este vb depsre “crez”.
   ci despre indoctrinare.
   crestina…mahomedana…etc…
   am vrut sa spun ca …exista un mare “vid” in viata omului civilizat.
   vid ce poate fii umplut de…alte magarii.
   ma rog.
   cred ca eram de-o parte si alta de gard.
   🙂
   nu conteazza.

 7. Subscriu!

 8. Citesc, pe surse, că Ponta … flancat de Crin … nu ar mai menţine … Slavă Domnului ! (Ca să fiu … cît-de-cît … on topic 🙂 ) … “pilele” băsăului … Predoa şi Orban … în cabinet.

  Sper să pună oameni valoroşi … cu notorietate internă şi internaţională … şi prestigiu profesional. Cum ar fi profesorul Alexandru Athanasiu … sau Mona Pivniceru – la justiţie … şi Ramona Mănescu … la fonduri europene 😉

 9. pulimea taichii – Noi putem sa nu fim de acord in n subiecte, asta nu inseamna ca tu sau oricine altcineva, nu poate comenta un alt subiect.

 10. Pffff … La noi justitia e o mare injustitie. Acuma stiti cum e, fiecare cu ale lui. Pentru mine treaba cu biserica este o forma de prostitutie…

 11. Nu are de ce sa-ti para rau si constat ca nu ma cunosti deloc. Scopul meu este de va stimula opinile. In ce priveste blog-ul tau, nu pot decat sa-ti urez noroc.

  • :)) :)) :))

  • Cum spuneam … mă roagă “ai mei” … să-mi fac blog … da’ mie-mi place dialogul … şi n-am veleităţi … de cocoş de munte (cum e ştiut … sau nu … cocoşul de munte … cînd cîntă pentru a-şi vrăji partenera … i se astupă urechile … şi-atunci poate fi vînat … uşor ) 🙂

 12. Daca vrei sa extindem subiectul, un blog presupune si anumite riscuri si in plus ai chef sau nu trebuie sa postezi zi de zi.
  Nu mai spun de diversele maimute care-ti intra in viata si ti-o perturba !

 13. subscriu la toate punctele
  ………….dar ce facem cu boborul îndobitocit ?

 14. Eheii, dragii taichii … de la trecerea lu foaie verde … la USL … a-nceput domino-ul … aşa că … recunoscîndu-i meritele … îi dedic un catren:

  Frunzăverde barabulă
  A căzut cu curu’n pulă
  Ungureanu zis Răzvan
  Ieri – un pîrş, azi – un fazan 🙂

 15. Văd tot felu’ de variante … de guvern … şi nu-nţeleg mai multe chestii:

  1. De ce profesorul Andrei Marga este doar a 2 a variantă pentru Ministerul Educaţiei ???

  2. De ce Mircea Diaconu este “sigur” pentru Ministerul Culturii ?

  3. Ce îl recomandă pe Corlăţean ca fiind profesionistul care să refacă prestigiul extern al României ?

  4. De ce nu este în cărţi Nicolaescu pentru ministerul Sănătăţii – care nu numai că ar fi un ministru bun dar am fi şi în prezenţa unui prilej bun pentru a-l retrage de la conducerea filialei Bucureşti şi a aduce pacea în relaţia cu Chiliman ?

  5. Unde e Nica, bravul soldat al PSD, în toată lupta asta pentru ministerul de interne – ştiut fiind că ministerul de interne este cheie pentru credibilitatea alegerilor iar Nica este cel mai credibil ministeriabil al PSD pentru acest portofoliu ?


One Trackback/Pingback

 1. By Romania vs. B.O.R. | AmoDio on 03 May 2012 at 1:30 am

  […] Basarica This entry was posted in Just me by Emil. Bookmark the […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: