Skip navigation


lehman25

Unii si nu multi, vorbesc de suspendarea acestui imbecil, altii, foarte putini,mai in soapta mai in gluma,sustin ca trebuie sa dea socoteala ! NU. Noi nu ne dorim sa dea el seama sau socoteala, macar ca nu suntem in piata ! Corect, fata de toate categoriile batjocorite, fata de toate familiile care s-au vazut furate de acest mascarici, fata de familiile ce si-au pierdut un membru, gratie “reformei” portocalii care nu a avut decat scopul imbogatirii  maimutelor, acest cacat de om, trebuie, ARESTAT, JUDECAT,CONDAMNAT si EXECUTAT !

24 Comments

 1. Tare as vrea sa o vad si pe asta …..

 2. Bestia….. tocmai a aparut pe post cu o declaratie, sanchi! Cred ca era putin afumat cu wisky….a zis ca vrea sa revina la salariile din 2012…..nici sa citeasca de pe foaie nu era in stare…….

 3. El si toti cei care au facut posibila tirania lui!

  Vreau sa-i ucid cu mana mea, daca se poate, pe ei si ulterior, familiile lor! Sau chiar sa incep cu familiile lor, de ce nu?!

 4. In ’89 trebuia sa impuscam vreo 4milioane de jeguri ceausiste. N-am facut-o. Am ajuns aici! Acum trebuie sa SPANZURAM vreo 6milioane de scarne basiste! Daca nu, vom ajunge din rau in mai rau!

 5. ALCHIMISTII SECU trebuie sa execute retragerea in cotineata [ rondoul in 89 ] dar din pacate le pute !

 6. speram sa zica azi ca el nu e de acord cu reintregirea pensiilor si a salariilor

 7. Aţi observat şi voi, dragilor … ce zîmbet fermecător … are dl. Andrei Marga ? 🙂

  Io zic … că are toate atu-urile … pentru a fi un ministru de externe … în stilul lui Nicolae Titulescu: cult … şarmant în ciuda unei anume urîţenii fizice … bine văzut de omologii săi occidentali şi de decidenţii lumii … charismatic … eficient. 😉

  • yep.
   doar ca….nu mai va avea “omologi” din “fam sa politica”….curand.
   🙂

   • Te referi la “ascensiunea stîngii” … în Europa ?

    P.S.: Io mă refeream la personalitatea sa empatică … care, zic, va aduce succes României … prin prisma relaţiilor inter-personale … care pot fi … mult mai eficiente … decît “apartenenţa la o familie politică” 😉

    • ce sa zic…
     😦
     poate ai dreptate…

 8. ma tot gandesc cata dreptate a avut de goya cand a spus: somnul ratiunii ,naste monstrii…

  • ?

   • ziua de ieri….
    grecia,franta…si impotenta patetica a politicienilor de a satiscafe masele…prin rationament….
    deh,
    poate ma insel dar socialismul francez si toata febra asta rosie ce cuprinde europa…seamna cu drumul spre iad pavat cu trandafiri…
    si asta este vina dreptei europene.100%.ptr ca au pus interesele corporatior mai presus decat interesele nationale.
    sa-i fut.

    • Hmmm … io n-aş fi atît de drastic … victoria lu Hollande … nu mi se pare semnificativă … în primul rînd pen’că a cîştigat “la mustaţă” … şi nu pen’că omu’ ar fi o lumină … ci pen’că Sarkozy … a făcut multe gafe (he he … aia cu beţîvăneala … de la Kremlin … e favorita mea 🙂 ).

     În plus … evoluţiile în Europa … sunt diverse … fiind în ascensiune … mai degrabă … extrema dreaptă 😉

     • hm
      dreapta radicala este balaurul in toata regula.
      deocamdata ,din somnul ratiunii a fost nascut acest monstru care zice:impozitam veniturile mari(cat????de mari???)cu 75%.pai bine mai pacalici olandez,cum altfel poti face asa un exod de capital???
      las,ca raman intre ei asa…parlitii…
      😦
      irational.

     • Ai dreptate: gestul capitalului … de a fugi … din ţara care-i fură pe “bogaţi” … “la drumu’ mare” … nu poate fi … decît prompt.

 9. Mah, ce Guvern v-ati tras! Sa va fie de cap!

  • ….Liliana , era mult mai bine cu boc nu ?…..cu sulfina de zicea numai “guvearnu “, ……cu securistul de mru , care mai ieri ii chema la el pe toti ungurenii lui , …… era mult mai bine cu boarfa de udrea ?……era mult mai bine cu igas , tamplarul chelner agramat ?……era perfect cu chelnerul – chilotar de la armata ?….. putem continua , ca ma tine !!!!!!!!….dar la care cap te refereai , cand ai zis sa ne fie de cap ?…….la ala cu , care mai si gandim sau numai la ala de actiune ?

   • Eu ma gandeam, daca tot s-a oferit ocazia sa se numeasca un Guvern nou, macar sa fie unul de prima mana, ca e mare nevoie de oameni ageri in stare sa implementeze reformele profesionist. Ce e mentalitatea asta : se putea si mai rau?
    Merge la ambele capete (capuri) 🙂

    • …..Liliana , tu stii prea bine ca la noi la romani e “calusarul” de zice ala acolo , ” iauzi 99 schimba mana !” ……deci e meteahna veche , ” wixenul” asta !

 10. Cica nu e crestineste sa ucizi, sau ca e abolita pedeapsa capitala. Oricat am vrea noi ( cei de aici sau de aiurea ), imbecili precum chioru se nasc in nestire. S-a vazut si s-a verificat spusa ca pe om il vezi ce-i poate capul dupa ce-i dai puterea. Ne trebuie alt sistem, cladit de la zero in care pedeapsa capitala sa mearga pana la rudele de gradul 3 inclusiv pentru fapta unuia. Abia atunci ar fi sanse reale, ca inainte de a face o potlogarie, sa se gandeasca insutit daca merita sa-si extermine neamul. … parerea mea 🙂

  • ….. da asta chiar e o idee “constructiva ” ca sazic asa !!!!!!!!!!!!!!!

  • Prima parte a ideii … cea cu reinstituirea pedepsei capitale … mi se pare fezabilă … şi am putea lua în considerare … constituirea unui grup de iniţiativă … pentru a strînge semnături … pentru modificarea Constituţiei … în legătură cu instituirea pedepsei capitale … pentru infracţiuni deosebit de grave … şi, eventual, … pentru o iniţiativă legislativă … privind pedeapsa penală … cu castrarea chimică … pentru pedofili.

   P.S.: Aşa … ca să nu rămînem fără ocupaţie … acu’ … că va urma o perioadă … de graţie … după ce am “pus umărul” … la aducerea USL la putere 😉

 11. Hai, măi, nu-i chip … să treacă 24 de ore întregi … să fiu şi io mulţumit … de gîndirea lu Ponta. Cînd încep şi io … să-l respect un pic … scoate una de-a lui … şi mă face să-i zic … iar ! … tonta. 😦

  Iote, n-am avut ce face … şi l-am ascultat citind programu’ de guvernare … ş’ce să vezi … în tot discursu’ … şi-a dat limbi … cît e el de jurist … numa că … la un moment dat … a trăsnit una … de m-o spăriet:

  Cică va încerca … a lua banii de la primăriile PD … daţ’ de mru … şi-i va folosi … la pensii şi salarii.

  Apăi, prostu’ tăicîi, n-oi fi io jurist ca mata … da’ un lucru ştiu sigur: NU SE REPARĂ O NEDREPTATE – FĂCÎND O ALTĂ NEDREPTATE !

  Şi-o să displic oleacă … pentru ăia 286 … ca tonta a’nost’:

  El a zis aşa … că mru a făcut o ilegalitate … scoţînd bani din fondu aflat la dispoziţia primului ministru … şi repartizîndu-i primăriilor PD. Sunt 2 chestiuni aici: una de legalitate – adecă nu se folosesc banii din fondu’ de urgenţă al premierului … pentru cadouri electorale … şi a doua – de echitate: dacă tot ai scos bani din fondu’ respectiv … măi, mru … de ce pula mea ai dat doar la primăriile PD ?!

  Ce face tonta ?! Îi va lua de la primăriile PD … şi-i va da la bugetari şi pensionari.

  Păi, juristu’ pulii … dacă a fost ilegal să fie scoşi banii ăia din fondu de rezervă … apăi, repararea ilegalităţii … însamnă să aduci banii … la loc … în fondu’ respectiv … nu să-i dai la bugetari/pensionari. Ş’cam atît despre … “respectarea prioritară a legii bla bla bla” 🙂

  Mai departe … tonta ăsta … nu e doar un jurist incompetent … da’ e şi un politician prost: păi, nătărăule, pulimea pesedistă … aştepta să iei banii ăia de la primăriile pedistwe … da’ nu ca să-i dai în altă parte … ci să-i redistribui, cît-de-cît, echitabil … dacă tot au fost scoşi din fondu’ de rezervă … cu mîna lu mru. Păi, conduci un partid sau ce … spre alegeri locale ?! 😉

  Şi închei acu’ … că mă ia durerea de cap … amintind USL-ului … că una din cele mai hulite gesturi ale băsăului … a fost învrăjbirea categoriilor sociale. Ori … a lua banii de la comunităţile conduse de primari PD (adecă, cum ar veni, un drept cîştigat 😉 ) … şi a-i da la altă categorie socială (bugetari+pensionari) … ghici învrăjbire ce-i ?! 😦


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: