Skip navigation


lehman25

Si a trecut ! Nu Rubiconul cu sabia scoasa, ci Dambovita cu unpr-isti in carca ! Nu ni l-am dorit si chiar daca ne e precum broscoiul lu` oltean, ne “bucuram” ca-n prostia lui incontestabila, da banuti bugetarilor pinguini.Ramane de vazut daca in urma auditului general, aresteaza ceva garabeti din banda, sau ne ofera doar plevusca. In rest, sa ne traiasca bugetarii.

P.S. Aseara priveam cum udmr-ul a pierdut si-n Franta si-l ascultam pe “olandezul” socialist, cum spunea nimic, si bravii bugetari francezi, il ovationau ! Se duce dracu` si Europa !

28 Comments

 1. Io n-am înţeles o chestie: de ce trebe să dureze fix 30 de zile … auditu’ făcut de Ponta … guvernării PD-MRU ? De ce nu 10 zile ?!

  Şi … de ce … de-o pildă … n-ar ieşi mîine-poimîine … să ne spună chestiile mari : cîţi bani-“tampon” sunt, de fapt, la Min. Finanţe … adecă dacă există cele 5 miliarde “dezvăluite” de băsău ? Cîţi bani sunt acu’ sunt la Casa de Asigurări de Sănătate – faţă de cîţi ar trebui să fie … cît grîu este la rezerva de stat din ce ar trebui, după lege, să fie … cîţi bani sunt în fondul de rezervă aflat la dispoziţia premierului … dacă există provizii/materiale pentru cutremur/inundaţii/dezastru nuclear … etc 😉

 2. Eu dimpotriva nu cred ca este posibil in 30 de zile acest audit, asta daca se face serios si se iau la “lins” actele incepand cu decembrie 2008, momentul in care piticul sluga a fost instalat carpa !

 3. Ş’mai am o nelămurire … legată de auditu’ ista: dacă tot a zis … că nu schimbă lumea din ministere … ci doar secretarii de stat … apăi, cum se aşteaptă ca ministerele … să facă auditu’ ăla … corect ?! Fin’că mie mi se pare … l.m.c. … că nimeni din aparatu’ minsterelor … nu va scoate pe un raport/audit … o golănie la care a participat … sau a fost obligat să participe 😉

  So, dacă vrea să ne convingă … că va face un audit serios … apăi să aducă o echipă nou-nouţă … într-un corp de control aflat în subordinea lui, personal (tot are în CV … conducerea unui astfel de “corp”;) )… fin’că, nu-i aşa ?!, e angajamentu’ lui … auditu’ ăsta … deci şi răspunderea politică … pentru eşecu’ lui … trebe să fie, integral … tot a lui 😉

  P.S.: “l.m.c.” însamnă “la mintea cocoşului” 🙂

  • Auditul, dupa definitia lui, se efectueaza de specialisti independenti, altfel nu se mai cheama audit ci “hai sa ne bagam in seama”.

   • He he … precisă observaţie … deci, tu zici … că auditu’ ar trebui să-l facă … o echipă a UE ? 🙂

    Ori nu-i mai spunem “audit” … ci, utilizînd termenii mai adecvat … să-i spunem … “predare de gestiune” … fin’că … dacă miniştrii lu boc-mru … nu ies bine la predare-primire … poate fi chiar infracţiune (gestiune frauduloasa … delapidare … abuz în serviciu … etc).

    Ş’dacă tot m-am stîrnit … io zic … ca în corpul ăsta de control … să fie puşi 16 responsabili … cîte unu’ pentru fiecare minister … care ar putea fi … aleşi … dintre cei mai a’dreacu’ judecători de penal … din România … incoruptibili ce ar fi plătiţi cu 3000 de euro pe lună … timp de, să zicem, 3 luni … timp în care ar fi suspendaţi … din postul de jude. Ca, în urma controlului, să iasă un material … utilizabil pentru procurori … zic 😉

    • De ce o echipa a UE? Eu as contracta o firma de audit serioasa, mai exista de astea. Pun pariu ca dupa aia judecatorii si procurorii tai vor avea 2 ani de lucru sa incadreze toate infractiunile descoperite… Tare mi-e ca dupa o astfel de actiune tre’ sa angajezi si niste head-hunters, sa nu ramana ministerele chiar numai cu portarul si femeia de serviciu (daca mai raman si astia).

     • Păi, zi tu … care-ar fi … să zicem … cele mai potrivite … 3 firme de audit serioase … care ar putea prelua … misiunea asta ?

 4. europa se duce dracului tot timpul… e o stare naturala a existentei sale

  oricum eu sint fericit ca guvernul a fost votat… aveam mari emotii… ma gindeam cu groaza ca ioan rus nu o sa mai aibe oportunitatea sa felicite in mod oficial profesionalismul conducerii jandarmeriei in rezolvarea fizio-terapeutica a sanatatii oaselor la romani in Piata Universitatii

 5. Pai cele 4 mari au cu siguranta reprezentante si in Bucuresti. Eu de exemplu as opta pentru KPMG.

  • Comentariul de mai sus e pentru “pulimeataichii”… Lehmann, nene, de ce nu ne dai voie sa ne conversam aici la tine?

   • Cum adica domnisoara ?

    • Pai Domnu’ Lehmann, eu am vrut sa dau reply lu’ unchiu’ pulimeataichii dar n-am mai gasit butonul :)S-a furat si asta 🙂

  • Bun. Poate că-i fezabilă … şi ideea ta … da’ cred că va fi problematic … să explice Ponta … pulimii … că trebe să dea … vreo cîteva milioane unei firme … ca să-i “caute la ouă” … pe boc, mru şi gaşca lor.

   Io aş opta pentru varianta displicată mai sus … fin’că esenţa golăniilor … stă în contracte … iar un judecător de penal … ştie unde să se uite … din prima … şi, aşa cum am spus … săracii abia fac 2000 pe lună … şi-s fierţi cu sute de dosare … so, un 3000 le-ar prinde bine … şi ar face un efort … vara asta … ca să-i “puricească” … pe prăduitori.

   Plus că ne-am spăla … rufele în familie … şi am fi feriţi … şi de “licitaţia ” pediştilor … care bani au … şi vor linişte de-acu’ 😉

   • Da, lasa ca-ti sare tanti-ta Nutzi cum ca ar fi razbunare politica sau asa ceva… Mai vine si presa pe-alaturi si iar se fasaie actiunea 🙂

    • Io de asta am zis de judecători … fin’că’s obişnuiţi … cu văicărelilor/vociferările … inculpaţilor 🙂

 6. pax-vax

 7. Ce le-o fi zis băsău’ … dlor Marga şi Diaconu … fin’că mi s-a părut … că “le-a dat din deget” … şi s-a uitat la ei … cu ochiu’ ăla care deoache ?!

  • Eu intreb ca prostu’: ce intelege bashescu prin “proces de restauratie”? Am mai citit sintagma, dar nu m-am prins despre ce e vorba.

 8. He he … emblematică imagine … aliniaţi la Cotro … Ponta, Georgescu etc … toţi cu braţele încrucişate … în dreptul “bijuteriilor” 🙂 Gest care … în limbajul nonverbal … înseamnă teamă … provocată, evident, de omu’ … din faţa lor 😉

  • Pai unde voiai sa-si tina mainile, in buzunare sau incrucisate pe piept? La spate? Sa stea in pozitie de drepti?

   • greu cu mainile astea cand nu ai pe ce sa le pui….
    tradatoarele!!!!
    🙂
    🙂
    🙂

 9. Aşa e! Nemernicii de bugetari s-au adunat odată câteva zeci de mii şi au dansat ridicol prin Piaţa Victoriei. Nu ca eroicii privaţi care au manifestat aprig prin şoapte şi postări pe net (excepţie: cei de la Dacia/Renault). Am mai spus că instigarea “bugetari” vs. “privaţi” e băsism dublu rafinat. Blogul ăsta ar trebui intitulat: mai băsist decât băsescu!

  • cristi – Lumea care te-a vazut dansand in Piata Victoriei mi-a spus ca ai talent, insa asta nu te absolva in ochii mei. Esti un bugetar umil, care traieste si pe banii mei, atat !

   • Lehman, sunt convins ca ai multi ani de scoala; toti dascalii tai, de la invatatoarea din clasa 1 (si poate ai fost si la gradinita), pana la cei din facultate, sunt, in opinia ta, “bugetari umili” care traiesc pe banii altora (cei ce lucreaza “in privat”)???

 10. Taina cu auditul general ar trebui sa dureze ceva, mai ales daca vrei sa fie facut temeinic. Dureaza ceva la o firma cu acticitate buna dar aminte la o tara intreaga, apoi ar trebui sa stim ce anume se doreste concret prin audit. Restul … Pierdere de timp si fraze “mestesugite”… Ne-a batut cacatul, rau de tot…

 11. “Ieuropa” s-a dus dracului de cand I. V. Stalin l-a propulsat in stratosfera puterii pe Adolf Hitler!


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: