Skip navigation


lehman25

Peste 20.000 de spanioli bantuie prin Bucuresti in asteptarea meciului de maine si acum au ocazia sa se fotografieze langa un bugetar,proaspat amnistiat. Noi le dorim bine ca au venit sa vada tara in care 3,2 milioane de privati tin in spate 1,2 milioane de bugetari, care au salarii mai mari decat privatii !!!, multe sporuri, si mai primesc in curand 8 %, bani pe care nu iau cerut, deoarece pierderea a fost rapid compensata de sporuri, care multumita pontosului nu mai trebuie sa le dea inapoi ! Nu scadem TVA-ul, nu scadem impozitul pe profit, nu stimulam cu nimic mediul de afaceri, deoarece trebuie sa intretinem bugetarii si implicit sa mai luam voturi. E un drum sigur spre dezastru !Muchas gracias !

VIVIR  DEL PRESUPUESTO !

 

11 Comments

 1. Halal republica !!!

 2. Altă mărie cu aceeaşi pălărie!!!Au dat cu galben peste roşu şi au obţinut …. acelaşi portocaliu hulit din toţi rărunchii!!!
  Trăiască ai noştri ca brazii cu mucii pe piept 😀 )))

 3. …..afară plouă…să coabitați bine !!
  bleah…..

 4. Cu tot respectul @lehman25, celor mai mulți dintre bugetari nu le-a fost compensată cu nimic pierderea. Nici cu sporuri nici cu altceva. Mă refer la cei din învățământ, sănătate și asistența socială. Îmi pare rău că trebuie să-ți spun, nu toți cei 1.2 milioane de bugetari lucrează în aparatul de represiune băsist.
  Iar reducerea nu a fost nicidecum de 25%. Personal am ajuns de la salariul nesimțit de 1400 de lei la 810 lei. La 25 de ani vechime. Și te rog sa nu mă întrebi de ce nu am plecat la privat: nicăieri în lume asistența socială nu este atributul sferei private.

  • Scuza-mi intrebarea: Si tu din ce traiesti? Cu ce-ti platesti toate alea?

   • @Liliana cu greu aș putea numi ultimii 2 ani ca fiind viață. Și situația mea este departe de a fi cea mai nenorocită. Un sfert dintre colegii mei, tot cu studii superioare dar fără vechime, au coborât sub salariul minim pe economie. Adică restul de plată este de 530 lei/lună. Nu există alternativă ca locuri de muncă, cei mai mulți dintre colegi apelează la posibilitatea legală de a întrerupe contractul de muncă 3 luni/an, perioadă în care muncesc ce prind prin străinătate.

    • Pai nici daca-ti da inapoi diferenta pana la 1400 nu e mare branza. Eu aveam salariul asta acum 10 ani, cand am plecat din tara. Mi-aduc aminte ca o taraiam de la o luna la alta, mai ales ca facusem credit sa-mi pun centrala. Mereu aveam datorii la intretinere.

     • Așa este. Dar la vârsta și starea sănătății mele, nu am alternativa plecării. Nu corespund nici ca salahor în construcții, nici ca culegător de căpșuni. Iar pentru asistenți sociali (la copii sau persoane vârstnice) preferă femei mai tinere.

 5. A fost o dată un dobitoc … pe nume bok … iar cît a ţinut blocat postul de prim-ministru … s-a remarcat prin numeroase cazuri … în care a “legiferat” … neconstituţional. Şi cică era jurist …

  A urmat un istoric-spion … care a vrut să facă mai multe miş-maş-uri … dar a reuşit să fie şutuit … intrînd în istorie … ca un trădător de ţară … şi un duşman al legii.

  Iată că avem … din nou … un jurist … ca prim-ministru … ce are ca obiectiv … aplicarea legii … ” fără rezerve şi fără excepţii “.
  Şi cu ce începe acest jurist ?! Cu o ilegalitate … impunînd unor comunităţi … să restituie banii primiţi de la premieru’ mru … în măsura în care … nu sunt deja cheltuiţi (adică primaru’ care a fost “mai iute” la cheltuit … sau mai informat că se vor cere banii înapoi de către Guvern … nu va fi obligat … să restituie … ceea ce a cheltuit. Este echitabil să restituie banii … doar ăia care au fost mai cumpătaţi … şi nu au tocat tăţ’ banii … din primele zile ???).

  Scopul declarat al acestei hotărîri ? Să facă rost de banii necesari … pentru “reîntregire” … şi pentru “restituire”.

  Dar de ce nu cere ca banii … să se întoarcă … toţi … în fondul aflat la dispoziţia primului-minstru ? Dacă vin inundaţii ? Dacă are loc un cutremur catastrofal ? Dacă explodează un reactor nuclear ? (Vorba aia: “Shit happens !”)

  De unde puţa lui … scoate bani urgent … pentru cei sinistraţi … dacă el foloseşte banii … pentru “reîntregire” … şi “restituire” ?

  Păi de ce nu l-a dus capu’ … să fi instituit … din prima zi … măsuri care să scoată “banii negri” … la suprafaţă … cum a fost ideea aia … cu prima acordată … pentru cumpărarea exclusiv de la comercianţii … care emit bon fiscal. Că m-aş fi apucat şi io … să cer bon fiscal … pentru orice cumpăr … şi nu pentru “primă” … ci, aşa, din naivitatea-mi … că pun umăru’ … la “reîntregire” … şi “restituire”.

  Hmmm, să admitem că … la facultate … i-a plăcut doar dreptul penal … zic şi io … de vreme ce “s-a făcut” procuror. Dar, oare, ăsta nu a văzut … din exemplul cu facultatea de limbă maghiară … că o hotărîre de guvern … ilegală … poate fi suspendată … de instanţa Curţii de Apel ? Vrea s-o ia pe urmele bokului … dar, de data asta, cu hotărîri de guvern … dovedite de instanţe … ca nelegale ?

  Păi, bă, pontănacule … de asta te-a pus USL-ul prim-ministru: ca să proclami supremaţia legii … şi, de fapt, s-o încalci … în prima zi de mandat ? Ca să te fuduleşti tu … că ai fost prim-minstru … şi, în fapt, să înfunzi USL-ul la alegerile parlamentare … dînd apă la moară … lu alde Blaga … DD … şi UDMR ? 😦

 6. @Lehman
  las’ ca e bine.
  socialismul vom cladii!!!!!!!!!
  am mai cladit noi si comunism si capitalism si mortii mami lor mai stie ce alte rahaturi politice.
  o sa platim si noi 75% din venit impozit pe profit sau si mai rau!!!pe venit.ca la frantzia.
  e fain.
  la noi,”bogat” va fii considerat ala cu 5000 euro venit pe luna.

 7. Care “mediul de afaceri”?!


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: