Skip navigation


lehman25

A mai aparut un tuter, care din respect pentru noi a acceptat sa fie ministru ! Mare caracter! Noi il stim ca lider de sindicat unde nu a facut mai nimic cu exceptia dansului pinguinului, mai are ceva proiecte europene si in general cu cifrele sta bine cand e vorba de primit, vorbeste mai bolovanos dar e hotarat sa faca treaba ! Sa ne traiasca ! In poza, maimuta postmang(a) !

 

26 Comments

 1. Ş’totuş’, care-i faza … cu tan’Cati … Andronescu … de nu se bagă … la Educaţie ?

  • baba caty este in clinci cu d-soara ANI.
   asa se zice.

   • cica a castigat procesul cu ani…

 2. zilele astea la mine se tine festivalul libertatii .si din toate disputele,polemicile,discutii politico idiotopatice…a transpirat o idee ….si anume…in urma cu 30 de ani (+/-) sistemul nu era inca pus la punct,nu aveam atatea LEGI si reguli…dar aveam joburi.si sens….(la nivel europen)….azi avem sistem si pula joburi,pula sens.
  🙂

 3. 🙂
  se poate asa ceva?filgerul sa loveasca avionul socialistului francez???
  pe ai nostrii cand?
  base,dute dracu la paris,poate cand se aduna doua ghinioane la gramada si D-zeu i-si va face treaba mai serios….

  :)))

 4. *fulgerul.
  🙂

  • Io îi doresc coşmarul oricărui marinar … să moară într-un naufragiu 😉

   • yep!
    la gramada cu o turma de sobolani disperati!
    🙂

    • Da-da … numa’ să auzim … într-un week end … că s-a scufundat yacht-ul său … condus de el … şi au murit toţi … el … bok … udrea … şi invitaţii lor … de-o pildă … adecă ăia pe care i-a oploşit … la Cotro 😉

     • si cu invitati speciali: raspopitul,hrebe,atilla cherestea,etc…
      😉

     • He he … am auzit … în treacăt … pe la ştiri … că hrebe îşi arogă meritul … de a fi făcut parte … din “drojdia” care a iniţiat … mişcarea Pieţei Universităţii … din iarnă. Aţi auzit şi voi ?

 5. …..am găsit un material și nu mă pot abține .despre politica prim-investitorului din această țară nefericitul danel,care mai nou și-a tras și poliție,deh fraierii plătesc…
  Astea nu sunt decât rezultatul unei ierarhii care clar este ruptă de realitate şi de contextul în care populaţia trăieşte, relevantă e şi titulatura pe care dânşii o folosesc în mediul lor pentru a desemna populaţia – aceea de „prostime”. Trăim o perioada feudală, inchiziţia încă funcţionează prin instituţiile statului. Inchiziţia există, nu eşti tras pe roată fizic, ci eşti tras pe roata instituţiilor statului, sunt forme moderne de exploatare si de subjugare a oricărei voinţe si a oricărui raţionament. Nu există libertatea de religie şi de conştiinţă în statul român. Nu există. Există exploatare din partea BOR, care se reflectă foarte violent la nivelul cetăţeanului.
  Preot Casian Pandelică: Şcolile nu aduc bani, şcolile consumă bani, a investi în educaţia şi viitorul copiilor pentru Guvernul României nu este o afacere de interes. Cât timp, dacă ai construit o biserică, aceasta iţi aduce beneficii electorale şi avantaje materiale. Bisericile produc bani, şcolile şi spitalele nu, şi atunci haideţi să ne umplem de biserici!
  Preot Casian Pandelică: Consider că predarea religiei în scoli nu are o relevanţă atâta timp cât şcolile au în primul rând vocaţia instituţională de a forma aptitudini şi obişnuinţe. Educaţia religioasă nu trebuie făcută în şcoli. Educaţia religioasă trebuie făcută, dacă se doreşte, în sânul familiei.Este vorba despre acest parteneriat agresiv cu statul pe care BOR îl face la adresa cetăţeanului – cu alte cuvinte, îl ortodoxim cu forţa, fie că vrea, fie că nu. Poţi fi liber să iţi exerciţi religia, dar sub forma în care iţi spunem noi.
  Sau altă chestiune – kilogramul de lumânări, pe care îl găsim în comerţ la suma de 7-10 Ron, déjà după adaosul comercial. Ei, un kilogram de lumânări BOR-iste costă 70 RON!. Si se spune clar că nu au voie enoriaşii să vină cu alte lumânări decât cele de la episcopii.
  La început de an e o contribuţie bisericească anuală, sume strânse cu ocazia Bobotezei şi a Crăciunului – în februarie vine o foaie A4 în care sunt dispuse diferite fonduri, fondul mitropoliei, fondul filantropia şamd, aceste fonduri trebuiesc plătite toate, la ele se cotizează, scurt! Însumate se duc la 100 000 milioane doar la început de an
  Preot Casian Pandelică: Dacă în 89 aveam un număr de biserici care satisfăcea foarte bine cerinţa religioasă a oamenilor, am asistat la extinderea fără precedent a bisericilor, că era sau nu era nevoie. Ele nu au fost create la cererea comunităţii, ci la dorinţa aparatului bisericesc, care voia crearea a cât mai multe puncte de impozitare. Daca în 89 aveam câteva arhiepiscopii şi mitropolii, acum avem peste 45, fiecare cu staff-ul ei şi tot ce cuprinde. Modul în care se construiesc aceste lăcaşe de cult este cât se poate de abuziv, pentru că în principiu se spăla bani din partea unor aleşi, cum ar fi senatori, deputaţi şi primari…se fac cu firme neapărat clientelare, pentru ca nu poţi face o lucrare la o biserică decât cu aprobarea episcopiei.
  tot materialul aicihttp://www.criticatac.ro/15768/nu-exist-libertatea-de-religie-de-contiin-statul-roman-exist-exploatare-din-partea-bor-care-se-reflect-foarte-violent-la-nivelul-ceteanului/
  ….alo pontacule noi plătim impozite și după materialul din pantaloni ,iar ăștia …..fără număr,bagă la teșcherea!!

  • Mda, biserica ortodoxă română … este un stat-în-stat.

   Un stat sclavagist … care căpuşează statul capitalist român … tot mai slăbit 😦

   P.S.: Iar China … este vîrful de lance al ofensivei … sclavagismului … la nivel planetar 😉

   • subscriu.

    • Pe o insulă grecească, se adună o groază de homosexuali la o tabără de vară… În insulă exista o biserică ortodoxă, iar preoţii erau scandalizaţi de tot ceea ce se întampla pe plajele din jur. Şeful bisericii se hotărăşte să trimită un preot care să tempereze lucrurile şi să încerce să convertească homălăii la o viaţă normală. Acesta pătrunde între homosexuali şi începe să-i afume cu cădelniţa. La un moment dat, se apropie de popă un homosexual care îi spune:
     – Vezi, domnişoară, că ţi s-a aprins poşetuţa…!

   • politicienii si puternicii lumii au termen pana la toamna,poate iarna…sa “cumpere” un kil de pace sociala,iar apoi sa inceapa razboiul.de aici si “moda” socialisto-comunista prefacuta ,falsa…ce bantuie lumea noastra alba.
    socialistii trebuie sa impace poporul si sa-l ghideze intr-u acceptare a razboiului ce va urma.

 6. ….ei prieteni ete ca muista de udroaie , usor usor o ia spre parnaie , ete ce gasii si ce bine ar fi sa i se intample :

  “In schimb, s-au sesizat procurorii europeni. Care au descoperit si au
  documentat frauda. Prima consecinta este ca Ministerul Dezvoltarii si
  Turismului nu mai poate accesa contravaloarea uriaselor cheltuieli
  facute cu prilejul galei Lucian Bute. A doua consecinta este ca, pana
  la urma, cei peste 2 milioane de euro, din care, asa cum constata
  DLAF, o mare parte a fost sifonata, adica absorbita in stil Elena
  Udrea, vor fi platiti de cetateni. De pensionari, de bugetari si
  nebugetari, de someri si de nou nascuti. A treia consecinta este ca,
  de aceasta data, DNA este silit sa deschida un dosar penal impotriva
  Elenei Udrea si sa-l instrumenteze.
  Cercetarile impotriva Elenei Udrea incep fiind pastorite de Daniel
  Morar dar vor sfarsi sub un alt sef al DNA. Pentru ca mandatul
  procurorului politruc a ajuns la capat. Ma framanta o intrebare
  legitima. Pana la urma, acesti bani fraudati nu ar trebui platiti de
  cel responsabil? Adica din posetuta doamnei Elena Udrea? “

  • poate ajunge ca tarfa aia din ukraina.
   timosenko.
   alta hoata murdara,care pozeaza in sfanta victima.

 7. Hai, măi … că am văzut interviul lu Ponta … de pe RTV … şi, iar, am motive de optimism … neseară i-au găsit doza optimă … de lecitină 😀 … mi-a plăcut mult … a venit documentat … i-a dat-o de sus tare … băsăului … i-a făcut şi din deget … şuiului ăla … de Zegrean … mişto ! 🙂

 8. …..prieteni , acum , azi dimineata , au gasit forma de imprimare , pentru buletine de vot , ……..unde credeti ?…..la controlul de la ………. Posta Romana !!!!!!!!!!!…… stirea nu a aparut inca , mi-a “explodat ” intr-un sms pe mobil , sursa nu poate fi mentionata , deci baietii , jegurile pedelepriste se pregatesc tare !!!!


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: