Skip navigation


lehman25

Au scos capu` pontistii,sau mai corect sunt ceva mai multi si clar mai obraznici. Le place de pontac, ca doar e socialist si tine cu bugetarimea si mai si da cu larghete, fara sa miste ceva! In curand o sa platim cu totii, pomenile lui date din pix, dar nu stiu daca mai conteaza. Ni se spune superior sa-l lasam sa munceasca, ca doar are in jur de doua saptamani si ce-am vrea, sa faca minuni ? Dracu` sa-l ia din partea mea as zice, dar parca ne asteptam la un TVA mai mic, ceva maimute arestate, si o discutie serioasa despre soarta chiorului. Nimic insa, sau ca sa fiu corect, bani la bugetari,bineinteles din imprumuturi, platite de toti nu se stie cand si cum !In rest ponta stie si lucreaza !

48 Comments

 1. Io am votat “parcă mişcă”. 😉

  He he … s-ar zice că am o părere … bipolară … despre el: într-o zi îmi pare prost-prost … în altă zi e isteţ.

  P.S.: Cert este că-i stă mai bine … cînd tace cu tîlc 🙂

  • cand tace???
   🙂
   🙂
   🙂
   🙂
   no,sa taca.dar nu pe banii mei.
   😉

   • Deh, mai bine … să tacă … decît să se repeadă … cufuria sa proverbială 🙂

    • yep.
     oricum ceva este de apreciat la el.
     loialitatea.
     fata de frumuselul lui…alistar(parca)…tot o “sustine” ca …nu se lapada de el…
     🙂
     si…ptr acest efort e necesar curaj.special cand stii ca o turma de carcotasi de toate neamurile te urmaresc…
     zic eu…
     😉

     • Greţos

     • … în sensul că Alistarache ăsta … “are ceva pe faţă” … cum ar spune Mihaela Dragnea … iar “dragostea statornică” … a lu copilotu’ ajuns pilot 🙂 … pentru puţandru’ ăla … e ceva … zic io … greţos.

      E ca un fel de declaraţie de dragoste … deşănţată … agresivă … a unui gay … pentru “partenera” sa … mult departe …. de discreţia bine ponderată … a lu Edgar 😉

     • traim alte timpuri…decat cele …edgariene…
      😉
      oricum,cu trupa asta de ministri ,e foarte vulnerabil…
      inclusiv cu Marga la externe…au batut moneda cu preteshugul merkel-marga…dupa mine,nu este suficient.
      dar poate ca gresesc…

     • Tocma ce am citit acu’ … pesurse … despre proiectele profesorului Marga … multe deschideri … spre Germania, Franţa, Rusia, Moldova. Frumos !

 2. hehehe
  acum avem si pontisti pe langa basisti…
  🙂
  🙂
  🙂
  fain.
  oricum ar fii fost deplasat sa avem asteptari de la el.ma rog,asteptari de alt gen.
  😉
  e socialist,ce mai?!trebuie sa dea salarii si pensii.trebuie sa ridice taxele si impozitele.
  se aude in targ ca va creste CAS-ul…si vine impozitarea diferentiata…adica discriminatorie.adica ucigasa economiei…
  dar e bine.
  avem socialism.si-l vom cladi si pe asta ca si pe ala trecut.
  👿
  ps
  lehman
  asa-i ca glumesti cand aduci vorba de arestari,suspendari si alte sporturi din astea extreme?

  • Nu e relevant la ce ma astept eu,aveam impresia ca era o asteptare generala si cand colo niste coate care sa se urce singur si primu`intr-un avion spre nicaieri,ca sa spuna nimic ,dar privind cum se voteaza, unii chiar merita ce se intampla !

   • hehehe
    pai asta e farmecul politicii…pulimea sa fie tot timpul in preludiu…in asteptare de ceva…ca o ia “groasa”…nu mai conteaza…

 3. Va sateptati la ceva pozitiv de la PONTA ?
  Temporizare si multa prosteala = continuitate inconstienta si tradare nationala !

 4. sint destul de optimist si spun ca poate nu in iarna asta o sa iasa lumea in strada atunci garantat 2013-2014 o sa fie cu singe pe strazi

  din cauza asta pastreaza intacta structura securista a jandarmeriei iar pe mafiotul ala penal de rus l-au instalat tartore peste mafia politiei, pt ca statul mafiot politist opresiv sa fie mult mai eficient si mai ales sa poata face fata la revolte cu mult mai puternice si mai violente decit au fost in ianuarie

  astia nu sint altceva decit niste javre care fac rotatia cadrelor la furturi… dupa alegerile din noiembrie o sa dea atacul total si incep sa puna taxe si impozite ca la balamuc…

  • Cine sa mai iasa in strada? Pana in 2014 se stinge lumina…

   • pt multi o sa se stinga lumina la propriu… nu o sa supravietuiasca… cel putin mor fericiti pt ca nu s-au rasculat, caci oricum nu rezolvau nimic… asa ca aleg sa fie omoriti fara sa riposteze

 5. puteti sa ma” scuipati”?!
  🙂
  🙂
  🙂
  dar am urmarit astazi discursul chiorului inainte de plecare spre…pizda lu’ ma-sa…
  so,
  si dobitocul tot dobitoc..beat-treaz…nu exista diferenta…
  aproape ca a spus direct si deschis,asa in limba betivaneasca:ne pandeste razboiul…o freca cu granitele nato,si bla-bla…dar a comis-o.
  well…nici numai conteaza pontismul…vine razboiul peste noi…si futu-i mama ma-si de treaba…dar cred ca betivul a grait adevarul…
  😦

  • N-am văzut. A plecat pentru întîlnirea aia … informală … de pe 23 ? Păi, e cu week end … inclus ?! 🙂

   • cred ca…nu am ascultat “chiar” totul…am si eu limite…
    🙂

 6. și în opozițitie cât și acum la putere pontacii au rămas în aceeași fază ; de a constata și….atât
  ce mai contează că codruța e mang (la plagiat )
  http://www.antena3.ro/romania/procurorul-general-al-romaniei-acuzat-de-plagiat-codruta-kovesi-respinge-acuzatiile-167624.html
  ……dar pontacul ce dârz știe un singur lucru (chiar nu știu ce aveți cu el)…….că el poate…(cineva i-a zis)

 7. CONEXIUNEA MONICA MACOVEI- TRAIAN BASESCU- MARE CRIMINALITATE TRANSFRONTALIERA ORGANIZATA

  ( TRAIAN BASESCU- VIKTOR BOUT- TRAFIC ARMAMENT; continuare)

  Relatia Monica Macovei – Traian Basescu (conex, si Traian Basescu- Viktor Bout) in materie de mare criminalitate organizata (trafic armament- tigari) este idelungata si complexa.
  Pe scurt, aceasta relatie cuprinde- printre altele:
  acoperirea juridica asigurata de Monica Macovei, in operatiuni de mare criminalitate desfasurate de anumite firme (si de catre indivizi implicati in marea criminalitate);
  implicarea Monicai Macovei in exercitarea de presiuni pentru exonerarea de raspundere a celor implicati in marea criminalitate organizata (atat presiuni ale “societatii civile”, via APADOR CH cat si, incapand cu 2005, in calitate de ministru al Justitiei, pozitie in care a colaborat direct cu Traian Basescu in incercarea de a sterge urmelor unor infractiuni de mare criminalitate organizata- cu precadere legate de traficul armament- tigari).

  Urmeaza, prezentate pe scurt, cateva “puncte” ale colaborarii Monicai Macovei- cu implicarea directa a lui Traian Basescu- in operatiuni de mare criminalitate organizata.

  1. Tigareta II.
  Operatiune tipica de mare criminalitate organizata, constand in trafic tigari- armament desfasurat pe Otopeni miliar (16/17 aprilie 1998) prin asocierea infractionala a “varfurilor” Traian Basescu (care a asigurat securitatea operatiunii la Bucuresti) si Viktor Bout (traficant de arme, vechi colaborator cu Traian Basescu) care a asigurat transportul efectiv al armamentului catre zone de conflict.
  Din incarcatura de tigari, echivalentul a 25% ajuns la firma GIPP a generalului Dumitru (Mitica) Iliescu- avand sediul, in epoca, in strada Turbinei nr. 23 (cartier Floreasca).

  GIPP se afla un relatii privind traficul si comercializarea ilicita de marfuri (inclusiv tigari) cu firma Business Woman, a carei avocata era Monica Macovei.
  Asociati in firma Business Woman erau Jamal Al Atm si generalul Nicolae Florica (fost sef al Garzii Financiare).

  Monica Macovei s-a ocupat de acoperirea juridica a actiunilor de mare criminalitate organizata desfasurata (SI!) de aceste firme (Business Wiman si GIPP)- sau implicand colaborarea lor in astfel de operatiuni ori a actionarilor si “colateralilor”.

  Multe dintre actiunile de acoperire a infractiunilor de catre Monica Macovei se leaga de personaje implicate in Tigareta II- si de colaboratori ai acestora intru infractiuni ulterioare, legate de trafic de armament, tigari- armament.

  2. Acoperire juridica a marii criminalitati organizate de catre Monica Macovei:
  a. Monica Macovei a fost implicata in acoperirea juridica a traficului de armament si tigari desfasurat de fratii Gadban- aflati in legatura cu Frontul National de eliberare a Palestinei. Tigarile erau introduse in Romania cu colaborarea infractionala a lui Gheorghe Florica. De contrafacerea juridica a actelor si a operatiunilor se ocupa Monica Macovei.
  Operatiunile de mare infractionalitate transfrontaliera desfasurate de fratii Gadban, cu implicarea lui Gheorghe Florica- si beneficiind de asistenta Monicai Macovei- au fost protejate si de Virgil Magureanu si colaboratorii sai (Business Woman era o firma acoperita a SRI): Traian Basescu asigura protectia desfasurarii traficului de armament,.

  b. Monica Macovei a fost implicata in acoperirea juridica a traficului de armament- tigari desfasurat prin “agentul” Khalil Kassan (in beneficial Frontului National de Eliberare a Palestinei si organizatiei Al Fatah) cu implicarea generalului Gheorghe Florica si cu sprijinul lui Alexandru Bunea- un apropiat si om de legatura al lui Traian Basescu, fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor (cand TB era ministru).

  c. In decembrie 1999, cu sprijinul direct al lui Traian Basescu- minsitru al Transporturilor, in epoca- fostul ofiter al servicilor armatei, Cornel Purcarea ,punea bazele unui amplu trafic de armament si substante explozive prin firma ROMAGRO CEREAL SRL- asociat principal fiind Bilal Wehbe. In afacere a participat si cel care, la sfarsitul anilor 1990 si in prima parte a anilor 2000, a fost unul dintre principalii furnizori de arme (prin operatiuni de criminalitate organizata transfrontaliera) ai miscarii Hezbollah si ai UNITA- numele lui este Bakri Imad Abdul Reda (un apropiat al lui Cornel Purcarea).

  In aprilie 1998, Cornel Purcarea si Bilal Wehbe au fost implicati in “Tigareta II”, in stransa relatie cu Jamal Al Atm, asociat cu generalul Gheorghe Florica in firma Business Woman- avand-o ca avocat pe Monica Macovei.

  Dupa izbucnirea scandalului Tigareta II, in 1998, Jamal Al Atm a “fugit” (a se citi, a fost scos) din Romania si, pe de alta parte, prin protectia lui Traian Basescu si a serviciilor au fost tinuti “departe de justitie” unii dintre cei implicate in traficul transfrontalier tigari- armament. Este vorba, in primul rand, de Cornel Purcarea si Bilal Wehbe.
  Generalul Gheorghe Florica, implicat in mari operatiuni de criminalitate transfrontaliera prin mai multe firme (nu doar Business Woman dar si, de exemplu, prin SC Romolt Imex SRL) care au operat, in mare parte, contrabanda tigari- armament atat pe Otopeni militar cat si in porturile romanesti, a fost un “capat de fir” care, odata derulat, ar fi putut duce la cei implicati la nivel inalt in astfel de operatiuni.
  Din ratiuni a caror detaliere este inutila, anchetele s-au desfasurat nu doar incet, dar si conducand catre drumuri infundate.

  Unicul care “nu a putut fi facut scapat total” a fost, totusi, Gheorghe Florica. Arestat initial in mai 1999, a fost eliberat dupa aproximativ doua luni, in urma unor puternice presiuni politice. Cei cu memorie buna isi vor fi amintind comunicatul ridicol prin care Parchetul militar “isi recunostea vina” – ceea ce, ulterior, l-a ajutat pe Gheorghe Florica sa castige niste bani de la statul roman, pe motiv ca ar fi fost arestat fara temei!

  In timpul guvernarii Adrian Nastase – in 2003, mai exact- Gheorghe Florica a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare, in urma cercetarii implicarii sale in diferite cauze, traficul cu tigari (tigari = “precursor” armament) avand cea mai mare greutate. Unul dintre dosare chiar viza contrabanda de proportii cu tigari prin portul Constanta si aeroportul militar Otopeni.

  Monica Macovei s-a implicat activ in sustinerea si disculparea lui Gheroghe Florica (lucru de asteptat, intrucat ea insasi era implicata in marea criminalitate organizata transfrontaliera) – initial (mai exact, pana la sfarsitul anului 2004) in calitatea sa de “varf” al APADOR CH.

  Incercarile Monicai Macovei de a folosi societatea civila, la inalt nivel, pentru acoperirea marii criminalitati transfrontaliere o descalifica uman si professional si o recomanda ca fiind o adepta a infractionalitatii.

  Odata cu instalarea Monicai Macovei in functia de ministru al Justitiei, cu sprijinul direct, nemijlocit al lui Traian Basescu (chestiune fireasca intrucat erau vechi colaboratori in materie de mare criminalitate organizata) soarta lui Gheorghe Florica s-a schimbat radical.
  Cu Gheorghe Florica s-a intamplat un fapt unic in Romania.
  In ianuarie 2005, imediat dupa instalarea Manicai Macovei in functia de ministru al Justitiei, autoritatile romane au incheiat “un acord” cu Gheorghe Florica, angajandu-se sa-i plateasca 19.794 euro (10000 euro daune, considerand ca “9794 euro acopereau cheltuielile de judecata”) pentru “arestarea ilegala din 1999”.
  Gheorghe Florica renunta astfel, la procesul intentat statului roman la CEDO- iar CEDO radia, de rolul sau, dosarul deschis impotriva Romaniei.

  Tot atunci, Monica Macovei a sprijinit repunerea generalului Dan Voinea in functie, la sectia Parchetelor Militare, pentru a avea siguranta ca nici unul dintre cei care desfasurasera operatiuni de mare criminalitate transfrontaliera (tigari- armament) – in care era ea insasi implicata puternic- nu va fi anchetat, judecat, condamnat.
  (Pentru a preveni orice intrebare fara sens, de tipul “de ce l-a repus pe Dan Voinea in functie cata vreme in timpul fostului sau mandat fusese retinut Gheorghe Florica timp de doua luni?” precizez anticipat: pentru ca Dan Voinea avea vulnerabilitati si raspundea la toate comenzile).

  IMPORTANT:
  In zilele urmatoare voi aborda, separat si in detaliu, relatia (privind implicarea in marea criminalitate) intre Monica Macovei si firma GIPP- apartinand, formal, generalului Dumitru (Mitica) Iliescu- la sediul careia (in epoca, in strada Turbinei nr. 21, cartierul Floreasca) au fost aduse si descarcate, in noaptea 16/17 aprilie 1998, cele 750 baxuri cu tigari, “constatate lipsa” in Operatiunea “Tigareta II”.
  Voi revela si relatia care se stabileste intre GIPP- Monica Macovei- Traian Basescu- trafic de armament- Viktor Bout.

 8. Mda, România paradoxală … exact cea care se dădea … arhanghela dreptăţii … Monica d’Arc … uite ce făcea ! 😦

  • urata faptura betivanca asta ordinara.leit ca stapanul ei…
   👿

 9. Greţoşi

 10. Am un prieten sociolog care a fost cooptat intr-un grup de studiu asupra denuntarii de catre PSD a acordului privind formarea USL. Poate e doar un scenariu de lucru al conducerii socialiste, nu stiu, dar cred ca PNL va ramane cu ochii in soare daca nu v-a lua in calcul si el asemenea scenarii. Baietii astia vor singuri la guvernare!

  • asa sa fie!!!
   macar se va termina mai repede.
   socialistii sunt experti in a distruge tot ce ating.
   😉

   • ai ramas blocat in treaba cu “socialisti” si “capitalisti”
    kn, in lumea de azi nu mai exista “socialism” sau “capitalism” … reprezinta praf in ochi pt fraieri

    • blocat?eu?
     🙂
     🙂
     🙂
     noroc ca mai sunt si altii “deblocati”!!!

  • stai linistit … sint mina in mina

   • hehehe
    si eu ce-ti spuneam asta iarna,primavara…cand spuneai ca sunt eu “pe aratura”?
    vezi tu,Dane,mai avem si memorie.
    😉
    normal ca sunt mana-n-mana.
    ca doar sunt politicieni!!!!

    • aaaa nu mon cher… basescu nu a mai vrut sa fie mina in mina cu ei atunci… el vroia sa fie el lider maximo singur tartor pe banctustanul lui romania pe care sa-l imparta doar cu fratii lui din cia

     acum a trebuit sa-si deschida miinile si catre mafiotii astia… mai mult cu sila
     si eu mai am inca ceva memorie 🙂

     • ok…
      si mafiotii astia…de catre cine sunt impusi???
      tot aia e…
      logica e una si spune asa:ei versus slavi.

 11. kn,
  http://www.realitatea.net/tentativa-de-atentat-la-summitul-nato_944101.html

  protestezi inseamna ca esti un terorist
  de un cacat total toata “super-operatiunea” securistilor americani

  asistam la nasterea celei mai mari dictaturi – dictatura americana chiar la ei acasa

  ti-am spus ca e vorba doar de timp pina cind o sa fie pe fata aceasta dictatura, cind o sa apara liderul suprem.
  bolsevicii au fost doar inceputul dementei … americanii o sa desavirsasca termenul de totalitarism la nivel mondial

  • yep.
   america si israel sunt cei doi satan.
   cunosc teoria.cu totalitarismul…etc.
   sa ne deschidem spre china.spre rusia.spre chavez.
   ok.
   sa vedem cum o sa fie sub ei.
   🙂
   🙂
   🙂
   🙂
   🙂

   • ??? ce legatura are nebunia asta de o insiri tu aici cu ce am spus eu???!!!
    tu ai probleme grave de impartire a lumii dupa vechile orinduiri… comunisti, capitalisti, sovietici, americani, masoni, evrei, nazisti… e praf in ochi pt a putea bulversa papagalii cit mai mult astfel incit sa poata fi stapiniti… din pacate pt ei informatia circula cu mult mai repede decit pot ei contracara
    kn… lumea aceea a ta nu mai exista… a luat fiinta una noua mult mai infecta…

    • bine ma.
     lumineaza atunci dinozaurul batran…care este diferenta intre “infectia” trecutului si cea de astazi?
     eu am probleme…dar nu cred ca sunt intratat de grave cum spui tu.
     si daca observi…am uzat de umor.asteptam aceasi moneda.dar nu.
     tu doar prin agresivitate poti comunica.si doar cautand modalitati subtile de a jignii.
     frumos.
     ps
     dintodeauna au existat 2 paturi:sclavii si stapanii.
     si cate un spartakus.
     so,
     “infectia” este …mathusallemica.

    • ps
     daca
     consideri ca are rost comunicarea…incearca sa te limitezi in agresivitate verbala.toti putem face la fel.
     si nu uita ,fiecare om are propria paranoie.sau fobie.
     putem sa le impartashim…dar sa nu ni le impunem.
     uite,de ex…nu-mi pasa daca tu esti sau nu nebun,daca ai probleme grave sau ..mai putin…atata timp cat pot respecta si intelege UNELE din ideiile tale.sau viziuni.sau experiente.
     cum de ex: ai descris sistemul de sanate public din US.si afera piciorului rupt…
     eu am alte experiente.din sectorul privat…
     exista o diferenta…acum o stiu.
     as aprecia daca si tu ai gandii la fel .

 12. daca crezi o singura secunda…ca umanitatea poate functiona fara jandarm…
  nu prea am avea ce discuta.
  banuiesc ca …nu este asa.
  asa ca…din ce se tot aude si simte in vantul ce bate din randurile pulimii…se vrea schimbarea stapanului.
  radical.
  well…cam cine este apt ptr asta?
  china?sau urss-ul lui putin?
  hehehe…

 13. ps
  si…in sprijinul “ne-bloacarii” mele in trecut vine o fapta recenta a tarului din moskwa:a numit un muncitor ca delegat personal intr-o provincie rural-idustrializata.ce zici?a ce seamana???
  exista semne…
  sper ca la Chicago sa se ajunga la..una sau doua solutii…
  sa fie scos din uz termenul political corect si sa fie introdusa vama pe importuri de orice natura mai putin pe resurse…

 14. …după părerea mea pe zi ce trece blatul devine tot mai evident
  Javrele băsiste după ce s-au lins în pulă ca lăbuș, după moțiune, încep să latre să fie din ce în ce mai obraznice
  s-au activat vișanii,spânii etc., cezarului nu-i mai trebuie audituri http://www.antena3.ro/politica/cezar-preda-guvernul-sa-lase-auditurile-si-sa-se-apuce-de-treaba-167728.html
  macacucuveaua își dă cu păerea http://www.antena3.ro/politica/monica-macovei-cred-ca-dna-si-ani-sunt-in-pericol-sunt-foarte-ingrijorata-de-acest-lucru-167721.html
  primul miner o ține morțiș cu exploatările resurselor
  http://www.antena3.ro/romania/basescu-stie-mai-bine-sa-explicam-romanilor-ca-gazele-de-sist-nu-produc-riscuri-serioase-167647.html
  ce este mai suspect că băsul a descoperit brusc democrația și jocurile democratice, neuitând să precizeze cine
  e totuși șeful „Preşedintele a subliniat, de asemenea, că “şeful politicii externe a statului român este şeful statului român”. http://www.incomemagazine.ro/articol_76204/basescu-nu-imi-place-situatia-politica-actuala.html
  în acest timp crinul se luptă cu neînsemnatul u(e)miluc ,identificând bok-ul ca ultima redută de cucerit…ha, ha reduta bok (cam moale,nu?) !?
  http://www.antena3.ro/alegeri2012/crin-antonescu-nu-traian-basescu-e-ultima-reduta-ci-emil-boc-la-cluj-167739.html
  boborului bugetofag i se mai livrează etnobotanice în doze „mărite” iar ei ei ,,coabitează instituțional” cu primul băsău al țării .
  numai stârpind răul cel mare se va prăbuși toată șandramaua cu miros de bok ,atunci se va schimba ceva ,până atunci ne mândrim că a mai căzut un bok!
  Prin orice metodă (politică) ăsta trebuie scos pe tușă să i se ofere eventual o coabitare în pușcărie!!!
  http://meanwhile-in.prochan.com/Russia/t/076_1337267993

 15. kn, ti-am mai spus: pt mine atit rusia cit si china reprezinta extensii ale celor care dicteaza si peste USA…

  pornind de aici avem directii de abordare total paralele

  p.s. mai era ceva… din cite se pare schema ponzi (fed) care a functionat aproape 100 de ani se pare ca a ajuns la sfirsit… ca vrem noi sau nu, schimbarea o sa se produca intr-un final iar ce o sa urmeze nu stie nimeni … sint foarte multe planuri ale javrelor pt ce o sa urmeze si cum pot beneficia pe urma dar “cataclismul” financiar poate fi atit de puternic incit sa le dea peste cap orice fel de plan…
  in privinta asta nu mai exista natii, rase, religii etc. , scapa cine poate… o sa fie singura regula

  • probabil vor forta “reforma monetara”.
   care va declansa haosul…
   ca in bancul ala cu d-zeu,avocati,si arhitectii….
   asa si noi.

 16. 🙂
  hehehe
  Dane,vad ca nu vrei sa luminezi un “dinozaur nebun”…
  asa ca pot banuii ca te referi la oculta mondiala condusa de familii cu blazon.oculta slujita de companie…care nu mai mai functioneaza demult ca…”old fashion company” ci ca o corporatie…
  tot pomenesti de fed,scheme ponzi,caritasuri…
  probabil este adevarat.
  ce pot sa spun…poate din cauza “blocajului” …este:informatiile de pe net sunt multe.e necesar un ciur ptr cerne adevarul de ridicol.

  • exista un ciur natural care functioneaza

  • nu stiu care-i treaba cu oculta… kn, ma refer la fapte reale, restul vizavi de “coincidenta” lor tine de interpretarea fiecaruia

   fed-ul a fost infiintata si este o firma privata… asta e un fapt real iar politica sa financiara pina acum a fost facuta in interes privat si nu al societatii

   sau – al-qaida – a fost recunoscut oficial de catre cia ca fiind infiintata, finantata si coordonata de catre ei… doar ca la un moment dat au scapat de sub control… pt mine asta e umor sinistru pt idioti… cu atit mai mult cu cit le-au servit din plin intereselor americane in special dupa ce “au scapat de sub control”

 17. nu-mi apare comentariul……din 3 încercări…nimic

 18. kn, n-am sesizat umorul… scuze… doi la mina: n-am fost subtil deloc

  diferenta e simpla: sint de citeva ori mai multi sclavi (nr devine o rpoblema reala), progresul tehnologic informational e impotriva stapinilor iar sistemul financiar a scapat de sub control… un cocktail molotov asa cum nu a fost niciodata pina acum

 19. p.s. evreii si mai nou musulmanii sint pe post de paratraznet… deocamdaa inca mai tine, sa vedem pt cita vreme


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: