Skip navigation


lehman25

Sincer nu am inteles de ce a trebuit sa mearga Marga cu imbecilul in SUA ! Se spune ca a fost dispozitia pontistului,pentru a-l “nimic” pe chior, insa din ce-am vazut la tv,au tinut niste vorbe intr-un hol de hotel,unde erau stranse niste maimute cu drag de  hahaiala la glumele de smenar,arhirasuflate pentru noi cei care inca mai mancam sub acelasi cer cu maimutele. Uluitor a fost momentul in care Marga baguia ceva la microfon si inca nearestatul constatean se tragea in poze. La acel moment ma asteptam ca Marga sa bata in microfon si sa spuna” Bai debedeule,acum vorbesc eu,asa incat mars in spatele meu”! De unde, a continuat sa baguie si ne-a aratat live ce stiam doar despre boc,ca este doar o carpa si ca momentan nimeni nu intelege ca pe marlani nu-i pui la punct cu atitutidini superioare, ori le pleznesti,ori esti boc !

9 Comments

 1. N-aş zice, Lehman, dragule … că profesorul Marga … e o cîrpă. Iar comparaţia cu bok …. nu e inspirată.

  Io aş zice … că USL … “dă” la băsău … iar profesorul … e una dintre momeli 😉

 2. Eu am punctat reactia sau mai corect spus lipsa de reactie,la mizeria, nici nu stiu care e termenul corect,facuta absolut intentionat,de catre imbecil! Sa ai varsta,pregatirea lui Marga si sa nu-l “carpesti” pe loc pe maimutoi, e absolut penibil !

 3. Vreau sa fiu foarte explicit,vorbesc de ministrul Marga,care a fost absolut jenant si nu de profesorul Marga !

  • Păi, cum să-ţi displic io … sunt oameni … care nu se coboară … la nivelu’ mîrlanilor 😉

 4. Foarte bine fac si exact pe asta s-a bazat si a si casigat imbecilul ! Sa o tina tot asa !

  • He he … ai puţintică răbdare, mon cher … io zic că USL … îi pregăteşte chelului … tichia de mărgăritar … înroşit … la focu’ constituţional. 🙂

   Îţi recomand să citeşti … pesurse … un articolaş drăguţ … despre un atac … bine articulat … a lu Şovulică … la adresa şuiului … de Zegrean 😉

 5. Degeaba il belim pe chior daca nu ii belim si pe toti basistii, pana la ultimul paznic de ecarisaj!

  In Prahova, Ploiesti, candidatul USL, Iulian Badescu, si eternul presedinte al Consiliului Judetean, Mircea Cosma, se comporta ca ultimele otrepe basiste! Mai mult, cand aduci vorba de exterminarea (cel putin din institutiile statului) a leprelor basiste,
  ti se inchid toate usile (la propriu), esti sters si banat de pe paginile de FB, samd.

 6. după cum spunea cineva ,pe bună dreptate„USL e la guvernare nu la putere” .Puterea și principalele instituții sunt încă în mâna chioralîului ,iar ei în loc să stârpească răul de la rădăcină se zbat să cucerească reduta bok.Dacă clujenii mai vreau o porție nu e bine să le iei bokul de la gură!
  În atâția ani ei nu au priceput un lucru : mârlanului trebuie să-i vorbești pe limba lui,în caz că nu-l pocnești înainte de a deschide gura.Aviz usl ;dacă mârlanul e mai prost decât prevede legea ,cel mai simplu e să schimbi prostul nu legea!
  P.S. un răspuns din pulime la un minisondaj „ce dacă nu a făcut nimic ,dar măcar i-a zgândărit și i-a pus la punct pe toți”
  Deci bun venit în Mârlănia…….poate o mai ține șmecheria!!!!!


One Trackback/Pingback

 1. […] „USL e la guvernare nu la putere”. […]

Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: