Skip navigation


lehman25

Se da greu miscata! Normal pe undeva,iarba-i grasa si nimeni nu-i tulbura linistea ministeriala,pan` sa vina prostul pontist, ce haladuie azi prin Afganistan , speriat de functia ce-l depaseste. Asa incat trag toti trei de funie,fara inima si lipsiti total de gandul de a o sacrifica pe loc,macar pentru a le mai da ceva bugetarilor din ce mai ramane,dupa ce se infrupta cei trei matadori !

17 Comments

 1. Râzi tu, râzi, Harap-Alb, da’ noi la toamna ce votam? Ha?

 2. Nu esti obligata sa votezi. Daca imi amintesc bine tu nu vietuiesti cu noi in mocirla din mahalaua Europei, asa incat chiar nu are rost sa te complici !

  • Zici tu? Exemplul Greciei ne arata ca durerea la basca de problemele altuia se plateste.

   • Simti tu,problemele din Grecia ?

    • Normal ca le simt. Pe masura ce Euro pierde din puterea de cumparare creste riscul de a ramane somer, cresc preturile, samd.

      • lehman25
      • Posted May 22, 2012 at 12:45
      • Permalink

      Asta e o teorie posibila a se intampla,azi insa, ti-au crescut preturile,te simti amenintata de a fi data afara ?

 3. Mda, am avut bunăvoinţă … şi l-am ascultat pe băsău … zecile de minute … băgîndu-se-n samă … cu căcatu’-praştie … pe care l-a făcut el … la summitu’ NATO.

  He he io zic că băsău’ … e deja în campania … pentru referendumu’ de demitere … de după suspendare 🙂

 4. Bună !

  • udrea sau vaca ?

 5. PONTA+CRIN=LOVE!!!

 6. Băi, tată, m-a pus dracu’ … să mă uit un pic … pe TVR … şi m-am speriat … cîtă otravă se risipeşte pe-acolo … pentru minţile pulimii. 😦

  Iote ce-au mai scornit … cum că băsău’ … cînd i-a întors spatele ministrului de externe … ce preluase microfonul … de fapt se înduioşase de un copilaş … care aproape stătea în genunchi de epuizare … şi, astfel, pozîndu-se cu el … băsău’ i-a asigurat, prompt, copilului … un confort. Şi, în plus … copilul a reacţionat emoţional … cînd a auzit ce vîlvă a stîrnit episodu’ … întrebînd: “-Tată, am greşit cu ceva ?!”

  Păi, mă, profesioniştii pulii … de la TVR … voi chiar nu vedeţi că-i lucrătură securistă … cap-coadă … ca să-i strice intervenţia dlui Marga ? Cine vine la o întîlnire cu un şef de stat … cu copiii ? Şi, dacă tot erau copii în sală … organizatorii de ce nu le-au asigurat scaune …. copiilor ? Iar băsău’ … ca preşedinte “iubitor de copii” … cu dosu’ palmei 😉 … nu mai putea aştepta 5 minute … să termine ministrul de externe al ţării … de răspuns la întrebări ? Bleah ! Să se-aleagă prafu’ … de televiziunea pulii … că nu-i pagubă 😦

  • …..profesionistii pulii din tvereu , ai sunt securistii pulii fratioare , si pentru cine mortii mamii lor sa lucreze daca nu pentru securistul principal ?……ce sa aduca , sa-l asculte pe cretin , ce altceva decat copii !!!!, ca el e si tare iubitor , secatura asta e iubitoare de sticla si de nimic altceva , si cine se uita la televiziunea de rahat , cine ?….

 7. Mă uit la Dana … şi nu’nţeleg … de ce o bagă în samă … pe reborta . 😦

  Păi, toanta aia de la Cameră … zice că USL-ul ar vrea să aducă alegerile … în octombrie … pen’că nu mai au bani … pentru restituire … către pensionari … decît pe 3 luni … şi că vor să se aleagă repejor … ca să nu mai dea banii către pensionari … după ce se văd la guvernare …. confortabil … pentru 4 ani.

  Păi, proasta tăicîi, hai să numărăm … alea 3 luni … iunie, iulie, august. Adecă USL-ul … sistează plăţile în septembrie … şi merge în alegeri … în octombrie ? 🙂

 8. Nu vad care este legatura intre boarfa de care vorbeati si animalul asta dragut, din poza!
  Poate, doar, ca sunt, amandoua, din Baicoi!


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: