Skip navigation


lehman25

A fost fabulos ! 80 de minute in care am uitat de imbecil,de curva,de pontac, de maimute si in general de viata asta mizera si plina de orori. E meritul lui Gadea !  Mi-a adus aminte de normalitatea ce-o vezi la tot pasul cand hoinaresti prin vest. Acum ne putem da seama ce inseamna sa fi scapat de maimute si sa traim indiferenti la blaturile unui procuror insipid. E un castig,poate prea mic fata de ce asteptari aveam,dar macar e un inceput. Sa ne traiesti Gadea !

 

7 Comments

 1. ce sa mai spun?Gadea este minunat si totusi PONTA +Crin=Fe;ix!

 2. E PLACUT ECHILIBRUL TAU !

 3. Viata asta normala o poti avea si daca nu te uiti la maimute, pontici si cum le mai zici… 🙂 Dar trebuie sa ai ceva in loc (si-s atatea! ). Incearca sa te rupi de politic, ori imi spui si tu, ca sotul meu , ca vrei sa fii informat :)))))))
  Riscul de a fi informat politic este o stare de anormalitate, de nervi intinsi pana la hipertensiune, din pacate 😦

  • Trebuie sa fim informati si imi fac si mea culpa,canu am mai trecut de mult prin “gradina ” ta. Sa ai o zi buna Elisa !

  • Liliana – In primul rand iti multumesc ca-mi adaugi n-ul taiat de comunisti, iar in al doilea rand, nu contest continutul articolului, pe mine ma intereseaza daca tu, percepi,simti ceva in viata de zi cu zi, ce are legatura cu situatia grecilor !

   • Da, simt… benzina s-a scumpit, electricitatea s-a scumpit si inca se mai scumpeste o data mai spre toamna, toate preturile au crescut, conform statisticilor, cu 2,3% .


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: